GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Oživení

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Nuwy
Admin
Admin
Nuwy

Po?et p?ísp?vk? : 36

Oživení Empty
PříspěvekPředmět: Oživení   Oživení Icon_minitimeWed Aug 22 2007, 22:24

hurvajsz
GALO

takže jsem se nad tím zamyslel, a mám několik nápadů, slovy dva, zatím:

1. radikálně promažeme fórum, a zkusíme ho znovu rozdělit do přehledných sekcí

2. Zkusíme vytvořit dvě podbuňky aliance, na venek budeme jedna ali, ale uvnitř budou zvoleni tři diplomati, tři warlordi, tři náboráři, ...
ten prví bude hlavní, a zbylí dva budou zastupovat každý jeden celek, tedy podle mně sever a jih, dále bude zapotřebí rozdělit fórum do těchto celků, tedy sever, jih, všeobecně, to proto, že se budou snadněji řešit případné útoky, podpora nebo surovinová pomoc

jsou to jen nápady, nemusíte je přijmout, ale bude dobré, když se k tomu každý vyjádří, pokud by někdo přišel s dalším návrhem jak to tady osvěžit, tak to hoďte jako nové téma, nebo k tomu připisujte čísílka, tedy od 3.,... A´t ten návrh nikdo nepřehlédne.
takže co vy na to?
22.08.07 17:24

Profil Odpovědět

Nad tim uš dlouho uvažuji a souhlasim.
22.08.07 18:07

Profil Odpovědět

Souhlas, hlavně aby GALO zůstalo navenek jako celek, protože jinak by se protivníci mohli podívat a říct, jsou malí, jsem na ně!
22.08.07 18:32

Profil Odpovědět

fajn. Rozdělit fórum na dvě části je super nápad.a teprve do těch rozdělených fór bych psal věci, co se týkají té části ali a zbytek se tím nemusí zabývat a téma pro všechny bych dal taky hned na první stranu fóra,ale přehledněji bych to rozdělil. Je pravde, že už se v tom někdy těžko orientuje a příspěvky staré 2 měsíce už fakt na fóru být nemusí, takže bych pořád nedopisoval do starých fór, ale vytvářel nové. Díky a připomínky piště, ať to fórum dostane konečně nějaký tvar.
22.08.07 18:46

Profil Odpovědět

Jj dobrý nápad. Taky myslím, že je tady až moc starých vzkazů. Rozdělení taky není špatné. Tedy jen na oko, ne celku. Bude lepší, když se bude vědět kdo je blízko něj a potřebuje pomoc.
22.08.07 19:16

Profil Odpovědět

souhlasim nejni spatny napad
22.08.07 19:17

Profil Odpovědět

ve fóru je spousta věcí už neaktuálních, promazání určitě pomůže. Taky by se mohly ve fóru udělat "podsekce", se jmény kdo kam patří (ať se to neplete), kde se budou řešit jenom věci které nejsou důležité pro všechny, ale jen pro tu sekci (jak už tady padlo)+ společné záležitosti
22.08.07 19:27

Profil Odpovědět

Ja osobne bych vytvoril uplne novy forum ,,externi" , protoze todle forum je neprehledny. Na ucete na servru 7 jsem v ali a tam mame externi forum a je to fakt lepsi. Co vy na to? Ja bych to i zaridil a pak by jste se tam vsichni zaregistrovali.
22.08.07 19:30

Profil Odpovědět

ad:1
promazani fora je rozhodne dobry napad.. ale jeste daleko lepsi je od Nuwy to externi forum klidne pokud bude v mych silach se na jeho designu budu podilet to neni problem. TOhle forum je desne neprehledne alespon pro me.

ad:2
rozdeleni fora hlavne co se pomoci a podpory tyce podle lokality je dobrej napad neude se pak stavat ze podpora bude putovat 50 a vic hodin ( mnohdy uz zbytecne)
22.08.07 19:47

Profil Odpovědět

jsem pro externí fórum, jak už bylo řečeno, tak je mnohdy přehlednější, a mám s tím dobré zkušenosti ze s7.
22.08.07 20:35

Profil Odpovědět

Souhlasím s promazáním fóra aby bylo přehlednější. Možná by pro důležitá témata nebylo špatné využívat velká písmena - například u témat, kde chcete znát názory ostatních atd.
Návrat nahoru Goto down
https://galo-4ever.forumczech.com
Dachen
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 48

Oživení Empty
PříspěvekPředmět: Re: Oživení   Oživení Icon_minitimeWed Aug 22 2007, 22:38

Naprosto souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Killer Street
Vojín