| Spojení s *kotor* | |
|
+8Killer Street Quarts Čonkovice Elenius RaulG Pitva Gramus Bacardi33 12 posters |
Jsem pro spojení s *kotor* | Ano | | 38% | [ 9 ] | Ne | | 62% | [ 15 ] |
| Celkem hlasů : 24 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Bacardi33 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 37 Join date : 23. 08. 07 Age : 50
| Předmět: Spojení s *kotor* Tue Sep 25 2007, 22:48 | |
| Zdravím Vás přátelé . Rád bych Vás informoval o nabídce multialiance *Kotor* . Původní nabídka byla na přidání naší aliance k jejich multialianci a byla podmíněna změnou názvu GALO-S na název *Kotor4* . Tato nabídka byla námi odmítnuta - bylo zváženo strategické spojenectví a případný dopad na hráče . Nyní se na nás *kotor* obrátil znovu . Proto Vás žádám o hlasování o této nabídce . Upozorňuji , že stávající dohoda není podle dostupných informací ohrožena . magorian psal : Jestli si ještě pamatuješ tak jsme spolu jednaly o tom, že by jste se přidaly k nám a to změnou jména. Zavádíme ale jiné pravidlo. Hodláme umístit nějakou značku před název. To znamená, že by jste se nemusely ani přejmenovávat a akorát by jste přidaly tu určitou značku před váš název. No a já se jenom chci zeptat, jestli by jste neměly zájem!!! Posledně jste nakonec odmítli, protože vaše sesterská ali vyhlásila válku. Teď je to jenom o něčem jiným. Tak pokud by jste zájem měly tak se mi ozvy. Magorian z aliance *kotor3* Ps.: Ještě jsme to nezavedli, ale do konce týdne to bude. Proto nemusíte s odpovědí spěchat!!!!! | |
|
| |
Gramus Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 1 Join date : 23. 09. 07
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Tue Sep 25 2007, 23:05 | |
| Ja sem proti multialianci! par clenu z *kotor2* mam jako sponzory a nechci o ne prijit!! Multialiance s kotor je podle me uplne zbytecna... nam by to neprineslo zadny vyhody a jestli jo tak mi je nekdo reknete.. | |
|
| |
Pitva Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 1 Join date : 20. 09. 07
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Wed Sep 26 2007, 07:52 | |
| Přesně tak, nesouhlasím s tím | |
|
| |
RaulG Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 74 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Wed Sep 26 2007, 18:12 | |
| od kotoru respektive krale kotoru momentalne dorazila jina nabidka a to ze by oni presli pod nas .. jejich hraci do nasich alianci ( myslim GALO-S a GALO-S 2) s tim ze hraci kteri aktivne nehraji predevsim u nich by samozrejme neprechazeli. Tohle uz me osobne prijde jako pomerne rozumna nabidka.
nejake nazory k tomu? | |
|
| |
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Wed Sep 26 2007, 20:56 | |
| Budeme-li mít prostor pro výběr hráčů, tak jsem jednoznačně pro. Farmy nechť zůstanou farmami a pak není z mého pohledu co řešit... | |
|
| |
Čonkovice Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 9 Join date : 09. 09. 07
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Wed Sep 26 2007, 21:00 | |
| K prvnímu návrhu jsem se vyjádřil pomocí hlasování, ale ta nová nabídka se mi líbí a jsem pro. | |
|
| |
Quarts Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 7 Join date : 23. 09. 07
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Wed Sep 26 2007, 21:14 | |
| A jako proc bysme meli do ali prijimat neaktivni a noob hrace kotoru? neni to zbytecny? )))) | |
|
| |
RaulG Moderátor
| |
| |
Killer Street Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 25 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Wed Sep 26 2007, 21:26 | |
| nic, nasrat, at dou někam, nebude nic. Jsme sesterská aliance Galo a Galo - S2 a tak to taky zůstane!! Nebudem se přidávat k nějakým debilkům. Takže muj názor je NE!! | |
|
| |
hurvajsz Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 25 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Wed Sep 26 2007, 21:27 | |
| jj, druhá nabídka by byla fajn, ale bude to chtít pečlivý výběr, a dát jim třebas poodmínku, že do tádne založí, ne se přidají k nějakému kecacímu tématu na fóru, aby se ukázalo, že se snaží komunikovat, nebo ještě lépe, že komunikují | |
|
| |
RaulG Moderátor
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Wed Sep 26 2007, 21:34 | |
| - Killer Street napsal:
- nic, nasrat, at dou někam, nebude nic. Jsme sesterská aliance Galo a Galo - S2 a tak to taky zůstane!! Nebudem se přidávat k nějakým debilkům. Takže muj názor je NE!!
jestli sis nevsiml tak GALO se vice mene rozpadla .... a nebudem se pridavat my k nim ale ONI k NAM !!!! a ty debilky bych si vyprosila!! tebe taky nikdo dopredu neurazi ! | |
|
| |
hurvajsz Vojín
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Wed Sep 26 2007, 23:39 | |
| - Killer Street napsal:
- nic, nasrat, at dou někam, nebude nic. Jsme sesterská aliance Galo a Galo - S2 a tak to taky zůstane!! Nebudem se přidávat k nějakým debilkům. Takže muj názor je NE!!
"Soudím tebe podle sebe" taky je dobré podle tohohle se řídit, pak nedochází ke zbytečnému napětí kvůli slovníku, a když už si chceš zanadávat, alespoň vymysli nějaké originálnější nadávky, například ...k nějakým budižkničemům... | |
|
| |
hurvajsz Vojín
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Wed Sep 26 2007, 23:52 | |
| ještě jedna věc, tenhle topic je třeba uzavřít, protože je zde již špatné hlasování, chce to vytvořit nový, kde bude na začátku nové hlasování a poslední podmínky spojení, protože tady můžou někteří hlasovat ano pro 1.možnost a ano 2.druhou možnost, a přitom se obě možnosti vyvracejí P.S.:promiňte že do toho rýpu, ale pak by si někdo mohl stěžovat peprněji, kdyby se rozhodlo přijmout druhou možnost a přitom hlasování potvrzovalo možnost první to jen tak na okraj, aby se předešlo kolizím | |
|
| |
drsny kure Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 8 Join date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Thu Sep 27 2007, 17:30 | |
| ja bych byl pro to aby se knam pridali ty silni hraci kotoru a lamy bych jim nechal | |
|
| |
Vonky7 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 1 Join date : 23. 09. 07
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Thu Sep 27 2007, 23:20 | |
| - drsny kure napsal:
- ja bych byl pro to aby se knam pridali ty silni hraci kotoru a lamy bych jim nechal
s tím bych taky souhlasil.... | |
|
| |
Aserix Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 22 Join date : 10. 09. 07 Age : 37
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* Mon Oct 01 2007, 22:42 | |
| jasny...dobry hrace k nam a ty slabsi co maj ale zajem hrat do sesterskej GALO-S 2... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Spojení s *kotor* | |
| |
|
| |
| Spojení s *kotor* | |
|