GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

vjádření ohledně přestupů a tak dále...

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Pezzli
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 56

vjádření ohledně přestupů a tak dále... Empty
PříspěvekPředmět: vjádření ohledně přestupů a tak dále...   vjádření ohledně přestupů a tak dále... Icon_minitimeTue Sep 25 2007, 22:40

Tak sem prosím přište o přestupech, popřípadě ohledně nového leadera ali...díky... Zatím se ozvalo DH1, že místa mají...zatím nevím kolik a kdo by měl zájem...prosím podívejte se také, zha někoho z nich nemáte v blízkosti.
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 48

PříspěvekPředmět: Re: vjádření ohledně přestupů a tak dále...   vjádření ohledně přestupů a tak dále... Icon_minitimeWed Sep 26 2007, 00:11

Leo,chtěl jsi odpovědi na fórum,ale nevim kam,když jsi tu nic nezaložil,tak píšu sem........ja s tebou klidně budu v GALO-J ......už se mi nikam nechce.......pořád mám strach,že už tu dlouho nebudu
Návrat nahoru Goto down
Leo18
Vojín
Vojín
Leo18

Po?et p?ísp?vk? : 16

PříspěvekPředmět: Re: vjádření ohledně přestupů a tak dále...   vjádření ohledně přestupů a tak dále... Icon_minitimeWed Sep 26 2007, 01:18

Dachen napsal:
Leo,chtěl jsi odpovědi na fórum,ale nevim kam,když jsi tu nic nezaložil,tak píšu sem........ja s tebou klidně budu v GALO-J ......už se mi nikam nechce.......pořád mám strach,že už tu dlouho nebudu
Nechtěl jsem na forum, chtěl jsem přímo mi. Ale je to jedno, najdu si vás i tady Very Happy . Prosí mě i lidé z jiných aliancí ať něco založím takže do víkendu počkám kolik by bylo členů a uvidíme. Pokud můžu úprosit, pište raději přímo mi. Často hraju přes mobil a přecházet na jiné forum je problematické. Díky všem věrným ...
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 56

PříspěvekPředmět: Re: vjádření ohledně přestupů a tak dále...   vjádření ohledně přestupů a tak dále... Icon_minitimeWed Sep 26 2007, 20:04

takže mám vyjádření od několika diplomatů a někde mají dokonce 10 míst!!! takže by jste nemuseli přestupovat osamoceně, ale ve skupinkách. Pls pište mi na pm, kdo by měl kdyžtak zájem. zařídím to. Díky

Jen pro ty co si myslí, že jsou všechny DH stejné, tak bych vás chtěl vyvést z omylu. Všichni diplomati do jednoho!!! s námi válku vést nechtěli, protože ji považovali za naprosto nesmyslnou a neproduktivní, hlavně když jsme s nimi byli spojenci. DH3 po celou dobu snad bylo ve spojenectví. Všechny odnoše to ale měli přímo nařízeno zaútočit!! toliko na vysvětlenou. Neházejte všechny do jednoho pytle.
Návrat nahoru Goto down
silvie
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 12

PříspěvekPředmět: Re: vjádření ohledně přestupů a tak dále...   vjádření ohledně přestupů a tak dále... Icon_minitimeFri Sep 28 2007, 14:26

Mějte se hezky, luočí se mi smutně, ale odcházím do J-300
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: vjádření ohledně přestupů a tak dále...   vjádření ohledně přestupů a tak dále... Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

vjádření ohledně přestupů a tak dále...
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Informace - GALO :: Důležité oznámení-
Přejdi na: