| Nevím no | |
|
+5ivo1111 Klaruška Pezzli Mafko Lukazsek 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Lukazsek Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 4 Join date : 23. 09. 07
| Předmět: Nevím no Tue Sep 25 2007, 07:54 | |
| Jet o takový ponižují,ale c se dá dělat,akorát nevím jak by to probíhalo | |
|
| |
Mafko Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 32 Join date : 30. 08. 07
| Předmět: Re: Nevím no Tue Sep 25 2007, 08:20 | |
| To už bych byl radši pro ten přesun. Jelikož jsem koukal na ty žlutý tečky a je jich snad polovina. První vážná věc a polovina lidí to zabalila. | |
|
| |
Pezzli Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 56 Join date : 25. 08. 07
| Předmět: Re: Nevím no Tue Sep 25 2007, 08:57 | |
| V jednání jsou všechny možnosti... | |
|
| |
Lukazsek Vojín
| Předmět: Re: Nevím no Tue Sep 25 2007, 11:18 | |
| Spíš abysme šli jinam než se zotročit | |
|
| |
Mafko Vojín
| Předmět: Re: Nevím no Tue Sep 25 2007, 13:55 | |
| A ještě jsem trošku přemejšlel o naší situaci a o našich aktivních hráčích. Vůbec se mi nelíbí ty žlutý tečky, z kterých se už pomalu stávaj červený. Prostě bych ty, kteří budou mít červený tečky, tak ty bych předhodil ally DH, ať si s nima dělaj, co chtěj. Takhle posílám poporu někomu, kdo nehraje a to není dobrý. Já bych prostě vůbec vyházel všechny, kdo nejsou aktivní jak hraním, tak příspěvky na fóru. Nikdo nemusí psát sáhodlouhé články, ale každej může napsat třeba, jsem pro. Propadli bychom se třeba žebříčkem, ale byli by jsme pevná a utužen ally a líp by se nám hlídali útoky a popřípadě podpory. Možná by jsme ztratili respekt před některými ally, ale je to lepší, než někoho schovávat pod křídla aniž by hrál. | |
|
| |
Klaruška Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 3 Join date : 24. 09. 07
| Předmět: Re: Nevím no Tue Sep 25 2007, 15:24 | |
| To máš pravdu... Ale projde to? | |
|
| |
Lukazsek Vojín
| Předmět: Re: Nevím no Tue Sep 25 2007, 16:05 | |
| Já osobně jsem pro abysme šli my co hrajeme třeba k OŘ,jsou silní a nás by jako členy uvítali:) | |
|
| |
Mafko Vojín
| Předmět: Re: Nevím no Tue Sep 25 2007, 16:29 | |
| Já půjdu tam, kam půjde IVO1111. Je to jeho ally a jsem rád, že mě přibral k sobě. Jestli se rozhodne, že položíme životy za tuto ally, tak já ho klidně položim. Útoky od DH nemusely bejt tak ničivý, kdyby všichni poslouchali a dělali co maj. 14 dní dopředu se hlásalo, že se má vše vložit do armády. A co se stalo? Nic. Každej budoval suroviny dále. Já za tu dobu nestavěl nic jinýho než palisádu, pasti a kasárna a samozřejmě vylepšoval armádu. Škoda no, snad se všichni už poučili. Všechno zlý je k něčemu dobrý. | |
|
| |
ivo1111 Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 58 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: Nevím no Tue Sep 25 2007, 16:31 | |
| Takže mate všichni na vybranou,buď mužeme ji k ali Gali Ali nebo k oř a nebo k DH | |
|
| |
Leo18 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 16 Join date : 23. 08. 07 Age : 51
| Předmět: Re: Nevím no Tue Sep 25 2007, 18:25 | |
| V alianci DH by nás chtěli? Myslel jsem že jsou plni. O těch dalších bych ani neuvažoval protože spolupráce nebyla z jejich strany žádná. Pokud bychom my 'pamětníci' mohli přejít společně do jedné aliance, byl bych moc rád ... | |
|
| |
ivo1111 Moderátor
| Předmět: Re: Nevím no Tue Sep 25 2007, 18:38 | |
| Zatim to nejde abychom šli všichni,ale snažim se v tom ještě něco udělat. | |
|
| |
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Nevím no Tue Sep 25 2007, 19:10 | |
| Můžu mít dotaz?....Pokud jsem se v novinkách správně dočetl,tak DH stáhli vyhlášení války...........znamená to snad,že je po válce?......pokud ano....proč na mě pořád útočí?? | |
|
| |
Lukazsek Vojín
| Předmět: Re: Nevím no Tue Sep 25 2007, 19:31 | |
| TAk co nejrychleji zkus vyzvědět odpovědi.já pujdu tam kam ty,nejraději k OŘ | |
|
| |
ivo1111 Moderátor
| Předmět: Re: Nevím no Tue Sep 25 2007, 21:58 | |
| Uš jsem psal ať přestanou s utoky,tak se uvidi. | |
|
| |
Zoufalstvi Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 25 Join date : 25. 08. 07 Age : 40
| Předmět: Re: Nevím no Wed Sep 26 2007, 03:38 | |
| Tak by se nase ali mohla prejmonovat na DH-GALO jako nejaka odnoz dcerine ali DH | |
|
| |
Mafko Vojín
| Předmět: Re: Nevím no Wed Sep 26 2007, 08:23 | |
| - Dachen napsal:
- Můžu mít dotaz?....Pokud jsem se v novinkách správně dočetl,tak DH stáhli vyhlášení války...........znamená to snad,že je po válce?......pokud ano....proč na mě pořád útočí??
Já vim, proč útočí. Prej kvůli tobě začala ta válka. Byl jsi napaden a po několika útocích na tebe jsi začal urážet útočníka. Ten HAWK24 ti chce zabrat jednu vesnici a pak ti dá pokoj. Pokud se nenecháš, tak bude pokračovat dál. | |
|
| |
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Nevím no Wed Sep 26 2007, 12:47 | |
| - Mafko napsal:
- Dachen napsal:
- Můžu mít dotaz?....Pokud jsem se v novinkách správně dočetl,tak DH stáhli vyhlášení války...........znamená to snad,že je po válce?......pokud ano....proč na mě pořád útočí??
Já vim, proč útočí. Prej kvůli tobě začala ta válka. Byl jsi napaden a po několika útocích na tebe jsi začal urážet útočníka. Ten HAWK24 ti chce zabrat jednu vesnici a pak ti dá pokoj. Pokud se nenecháš, tak bude pokračovat dál. To je pěkná blbost.......nikdy jsem nikoho neurazil.....vlastně jsem s nima ani nekomunikoval........jenom kdysi s Hawkem,pac jsme byli v jedný ali.....a to bylo všechno v pohodě Pokud toto tvrdí......tak vám můžu říct,že už jsem naprosto rozhodnut.....radši zruším účet,než abych šel do ali,která si vymýšlí lživé důvody proto,aby si obhájila,že chce s někým válčit no a ještě k té vesnici......vzhledem k tomu,že mi jednu sebral aleman......a zůstala mi jen tato hlavní tak nevím,jak je to s tou představou zabraní jedné vesnice | |
|
| |
silvie Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 12 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: Nevím no Wed Sep 26 2007, 16:11 | |
| V ali DH mají v požadavkách populaci min. kolem 1800...no nevím koho z nás budou chtít, ostatní DH (možná kromě DH2) nestojí celkem za moc | |
|
| |
Pezzli Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 56 Join date : 25. 08. 07
| Předmět: Re: Nevím no Wed Sep 26 2007, 20:00 | |
| 2 Dachen: Noboj chlapče, nebylo to kvůli tobě a doopravdy nevím, kde tady ta fáma vznikla. Pravděpodobně vím, kde začla celá ta nesmyslná válka, ale to už je teďka fuk. Ten dotyčný jistě ví, akorát se k tomu nepřizná a ani bohužel neomluví.
Místa v DH1-3 a +dh+ máte zajištěná, takže pokud by někdo chtěl, tak může přejít. pište mi na pm. Díky. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nevím no | |
| |
|
| |
| Nevím no | |
|