GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Co dal!!!!!!!!!!

Goto down 
+8
Klaruška
Vlarisa
ťokis
silvie
Mafko
Zoufalstvi
Pezzli
ivo1111
12 posters
AutorZpráva
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 58

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeSun Sep 23 2007, 21:54

Tak tady mi dejte vaše nazory.
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 56

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeSun Sep 23 2007, 22:11

Hojky,
kamaráde kamaráde...Ty nám to teda děláš těžké!!! Takováto rozhodnutí dělat je teda síla. Abych pravdu řekl, vůbec se mi nechce přecházet někam jinam, mě se to tu líbí a i když se teďka nedaří, rád bych to tu kvůli Vám všem udržel. Prožili jsme spolu už hezkých pár chvilek a ať už bylo lépe nebo hůře, vždycky jsme drželi při sobě.

Koukám, že došlo už doorpavdy do tuhého, když i sám Ivo posílá takovéto zprávy. Je pravda, že to živoření může trvat ještě hodně dlouho. Proto bych se prosím ještě pokusil s tím něco udělat. Zkusím dojednat příměří jak se sluší a patří. Se stáhnutým ocasem se mi to snad povede!! Takže se mi mezitím ještě všichni nerozutečte. Díky.
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeSun Sep 23 2007, 22:17

To viš sam nejlip co si myslim a že taky se mi nechce,ale musim myslet i na ostatni a jak řekne většina tak to udělam,kdo mě zna tak vi že chci pro ali to nejlepši.
Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 25

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeSun Sep 23 2007, 22:50

Jsou dohodnutá pravidla války? Jak vůbec dlouho bude trvat a tak? Jinak bych asi valku ukončil s tim že sme prohrali a uzavřel bych s nimi mír. Pokud mír chtít nebudou tak se klidně budu bránit do posledního kamene. I když nevím jak často se tu budu vyskytovat příští týden. Bylo mi tu fajn a nerad bych tuto alianci opouštěl.
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeSun Sep 23 2007, 22:53

pravidla nejsou žadne,mužou na nas utočit třeba rok
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 01:23

tu máte co jsem jim poslal:

Hojky Římane,
dalo by se říci, že jsem zmocněnec aliance GALO, její diplomat, pravá ruka jejího veličenstva Iva1111(skvělého kluka) a také ten, na kterého se pořád všichni obrací. Leč tuto zprávu napsat je pro mě čest a sám jsem se jí velmi rád ujal. Předem se omluvám, zda to bude dlouhé, nudné a nezáživné, ale byl bych rád, kdyby jsi četl až do konce.

Jsme s vámi jako s aliancí DH plus jejími přídomky DH2,3,+ ve válce, jak jistě víš. Nepamatuji si přesně, zda jsi se také aktivně účastnil, či nikoli, ale píšu Ti jako osobě zmocněné a jako diplomata uvedené, takže určitě máš přehled. Kdybych měl zhodnitit dosavadní vývoj boje, který se udál v posledním týdnu a kousek, tak musím zcela jasně prohlásit, že jsme padli!!!

Tímto chci poblahopřát nejen Tobě ale celé tvé Alianci DH k ukázkovému rozdrcení veškerých akceschopných jednotek a skvělé koordinaci obrany. Doopravdy to pro nás byla lekce, ze které si snad všichni odneseme cenné zkušenosti. Přijmi tedy,prosím, naši okamžitou kapitulaci!!! Nehodláme již nadále podnikat žádné akce proti vaší alianci.

Očekávané se stalo, jako 100. aliance proti 19. jsme neměli moc šancí. Nechci se tu rozepisovat o tom, že vlasntě ani nevíme, proč válka začala, i když údajně v tom měl mít prsty náš hráč, ale to už je teďka jedno. Necítím k vám žádnou zášť a ani nenávist, to vůbec ne. Jen je můj zbytek vojska, i tak rozprášený všude možně po podporách členů, už unavený, špianvý a zdecimovaný. Takto jsem na tom nejen já, ale v podstatě i všichni členové. Už jsme zkrátka na dně. Spousty členů už od nás odešlo, dva z nejlepších dokonce zrušilo účet, protože už neviděli jinou možnost, což nás hluboce zarmoutilo.

Proto prosím žádám i z vaší strany o zastavení útoků vedených na naši alianci vyhlášení příměří, popřípadě obnovení spojenectví, které mezi námi před několika týdny ještě panovalo a doposud snad ještě panuje s vašemi dceřinými aliancemi. Bohužel, což nebudu zakrývat, nemám v ruce žádné trumfy, kterými bych mohl podpořit tuto žádost o uzavření míru, takže je rozhodnutí čistě na tobě. V případě opačném jste pravděpodobně zrušili a smazali kompeltně jednu celou alianci a kolektiv, který je zde dobrý bude pravděpodobně rozprášen mezi ostatní aliance. To by mě mrzelo ze všeho nejvíce, protože jsem v GALO začínal a nikdy jsem neměl zaječí úmysli. Jsem mylsím úřímný, férový a rozhodně je u mě čest na prvních místech. S GALO jsem přišel, a pravděpodobně s ní odejdu. Škoda jen těch chvil.

Prosím, zohledni v rozhodování i to, že jsme snad vždy (co je mi známo) útočili na hráče, kteří se do války zapojili aktivně ("oko za oko" - protiútoky), že jsme tutíž nevyužívali slabší hráče a nahnání "počtu" vítězných bojů, kde bychom měli pravděpodobně i místní převahu. Stejně tak, že jsme se snažili do války nevtáhnout ostatní aliance DH 2,3,+, což Ti jistě jejich diplomaté rádi potvrdí.

Na závěr bych ještě jednou moc rád poděkoval za "vyškolení" naší aliance, i když je to s její existencí velmi nahnuté. Gratuluji k bravůrně zvládnuté akci vedení války. Gratuluji k vítězství. Snad jsme alespoň chvíli drželi krok a také vám občas párkrát zatrnulo. Děkuji též Jezusovi za pěkné chvíle pokecání a lebedování nad pěkně provedeným útokem, bylo to poučné. A děkuji Tobě, za spravedlivé rozhodování ve věci příměří.

Přeji do budoucna hodně štěstí, úspěchů na poli traviánském i osobním, a doufám, že se neslyšíme naposled. Viva La Gálie, Viva La Roma, Viva La Germánie.

Galská síla Tě provázej
Pezzli

PS: Prosím předej tuto zprávu, popřípadě výňatky z ní též ostatním členům DH, rád bych jim dal najevo, že je vedeme v úctě a necítíme zášť vůči nim.
Návrat nahoru Goto down
Mafko
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 32

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 08:19

Ten poslední stránkovej příspěvek jsem ještě nepřečetl (během dne se k němu určitě dostanu), ale chci hned napsat názor na rozpad týhle ally.
Nerad bych taky někam odcházel. Ještě to netrvá ani tejden a třeba je to ňákou nepředstavitelnou náhou přestane bavit.
A když nepřestane, tak pak bych začal řešit co dál.
Návrat nahoru Goto down
silvie
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 12

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 17:11

Ještě to nevzdávejme, ne všechno je už ztracené Smile
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 18:29

nejde o vzdavani,ale oto abychom zničili DH.Pokud tu nebude do večera skoro od všech zprava tak si mislim že to vzdali ostatni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Návrat nahoru Goto down
ťokis
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 14

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 18:36

A to nejde, aby jsme zůstali jako ali Galo a ostatní aliance by se podíleli na útocích? Proč bychom měli přecházet k nim a pak s nimi útočit za jejich ali.
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 21:33

Oni nejsou ve valce,ale jsou ochotni se pustiti do boje za nas
Návrat nahoru Goto down
Vlarisa
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 9

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 21:50

Wow :-O gratuluji pezzi, toto bych nikdy nesložila, pěkné a výstížné, už vím proč si diplomat.. ;-), pokud jde o mě a vystoupení z ali tak s tím nepočítejte :-D takovou radost vám neudělám.. Laughing jak sem se i dočetla tak mám dojem že se ali DH2 neměla na tocích učastnit... tak bych chtěla vědět jestli se mi to jen nezdálo a neklamal mě zrak, či na opak to tak je..
Návrat nahoru Goto down
Klaruška
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 3

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 22:22

Na s5 vystupuji pod jménem Klaruška

Já vám moc nepomůžu...
Tohle jsem napsala Jezusovi:

Gratuluji...
Rordrtili jste mou (velice malou takže Vám to nedělalo
problém) "armi,,. A Ty dnes její zbytek.
Takže prosím abyste na mne už neútočili a nechali mě žít.
Dekuji
S pozdravem Klaruska

Ale kdo má nějaké jednotky ať to nevdává v GALO se mi líbí a nechci do žádné jiné ali
Návrat nahoru Goto down
lukmajstr
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 15

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 23:03

ja se nikam nechistam uz je to nejaky cas co s vami hraji a myslim si ze jeste hrat vsichni budem. Ale pokud galo padne tak budu nasledovat iva a klidne az do horoucich pekel travianu.
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 23:15

No podmínky jsou brutální, ale nic jiého bych nečekal. hodinová produkce mě nijak netrápí, alespoň to všechno nepůjd a armádu, která za dva dny stejně umře. Takže jsem PRO příměří, už jen proto, že nechci rušit GALO, ztrávil jsem tu dlouhou dobu a nechi s tím končit.
Návrat nahoru Goto down
Erika Luthorová
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 7

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 23:24

Mě se tato ali líbí. Mám ji ráda.A je mi líto, že je v takové šlamastice. Pokud ale záchrana je přejít jinam. Jsem pro. Nevím jinou alternativu.Nebo máte někdo nějaký návrh?
Návrat nahoru Goto down
Klaruška
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 3

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 23:32

Já bych to brala...
Asi je tohle to nejlepší co nám zbývá
Jo ještě komu by se to v tom prřípadě posílalo?
Návrat nahoru Goto down
Leo18
Vojín
Vojín
Leo18

Po?et p?ísp?vk? : 16

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 23:51

Již několikrát jsem se na dané téma vyjádřil a nic se nezměnilo. Přestože jsem kdysi uvažoval o zrušení účtu, přestože mi to tady Keny trošku zavařil (pamětníci ví o co jde), přestože mě několikrát lákali do jiných aliancí zůstal jsem a zůstat chci. Platit se mi moc nechce ale asi nám momentálně nic jiného nezbývá ...
Návrat nahoru Goto down
silvie
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 12

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeTue Sep 25 2007, 00:09

Jestli tak náhodou budou platit opravdu všichni? Nebude tak jako s příspěvkama na ambasádu apod.?
Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeTue Sep 25 2007, 00:23

Nešli by vyjednat nějaké lepší podmínky? Třeba že to bude jen týden a polovina hodinové produkce?
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 48

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeTue Sep 25 2007, 11:26

Myslím si,že hodinová produkce nás nezabije.....a jak oni zjistí,jakou máme hodinovou produkci?Smile
Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeTue Sep 25 2007, 11:37

Jejda já mám docela obilí v misu, když jim budu moct poslat tu minusovou produkci tak by to bylo fajn, že bych poslal od kazde suroviny po 100 100 100 a oni zpátek moji mínusovou produkci -1000 obilí. Razz
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitimeTue Sep 25 2007, 16:41

Takže abych se vyjadřil,počitejte že přejit k jine ali se stejně jednou stane.Nejsme silni a nemame svoji dcery a zazemi.Navrhy a vyhrušky v tomto smyslu spojeni mi chodi uš tyden.Nechci vypadat jak srab,ale uš nemam silu vest vas dal.Udělal jsem vždy co bylo v mych silach a vidim podle situace jinde že je to stejne,buď se přidaš k silnym nebo padneš.Ja abych byl s vami v kontaktu volim přidat se a jsem rozhodnuty.S ali DH hlavně s par členami jsem v kontaktu od te doby kdy začal utočit nekux,někteři si pamatuji.Nejsou tam špatni lide.Když si mam vybrat Gali Ali,ktera nam nepomohla a jen chce ať se spojime a pak začnou pomahat tak to se mi fakt nelibi.

Takže pokud mě budou chtit s mojimi věrnymi do jine ali tak jdu.Pokud chce někdo zustat v ali muže,ale je třeba rozšířit ambasadu
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Co dal!!!!!!!!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co dal!!!!!!!!!!   Co dal!!!!!!!!!! Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Co dal!!!!!!!!!!
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Informace - GALO :: Důležité oznámení-
Přejdi na: