GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

super gear

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
mcbreb
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 2

super gear Empty
PříspěvekPředmět: super gear   super gear Icon_minitimeSat Sep 22 2007, 20:02

uzavřeů bych spojenectví nebo aspon dohodu o neutoceni s alianci S*G, mimochodem slysel sem ze se asi brzo rozpadnou tak pokud se tak stane prosim diplomata o přijeti hrace nuffan...diky moc
Návrat nahoru Goto down
Aserix
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 22

super gear Empty
PříspěvekPředmět: Re: super gear   super gear Icon_minitimeSun Sep 23 2007, 10:18

no jesi se rozpadnul tak bych pretahnul jejich dobry hrace...a maj jich tam fakt dost... Wink
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 74

super gear Empty
PříspěvekPředmět: Re: super gear   super gear Icon_minitimeSun Sep 23 2007, 10:38

Aserix napsal:
no jesi se rozpadnul tak bych pretahnul jejich dobry hrace...a maj jich tam fakt dost... Wink

ehm ty asi nesledujes novinky ze? Carn, Vojta... ehm .. mno uz jsou u nas .. nic neni hned .. ani prechod hrace z ali do ali ... a to co se tady navrhuje se uz davno deje :-B chce to jen sledovat nejen forum ale i novinky ..

pokud se mi podari najit silneho hrace ktery ma zajem jit k nam nediskutuju o tom na foru ale s Bacardim a Eleniem a rovnou jednam ...
Návrat nahoru Goto down
Quarts
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 7

super gear Empty
PříspěvekPředmět: Re: super gear   super gear Icon_minitimeSun Sep 23 2007, 11:27

Jsem byvalym clenem aliance Super Gear a bude mi cti s Vami spolupracovat i jit do valky Smile Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Aserix
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 22

super gear Empty
PříspěvekPředmět: Re: super gear   super gear Icon_minitimeSun Sep 23 2007, 23:18

RaulG napsal:
Aserix napsal:

ehm ty asi nesledujes novinky ze? Carn, Vojta... ehm .. mno uz jsou u nas .. nic neni hned .. ani prechod hrace z ali do ali ... a to co se tady navrhuje se uz davno deje :-B chce to jen sledovat nejen forum ale i novinky ..

pokud se mi podari najit silneho hrace ktery ma zajem jit k nam nediskutuju o tom na foru ale s Bacardim a Eleniem a rovnou jednam ...

no jejej...no na novinky fakt moc nekoukam...to je pravda...jasny ze dyz nekdo ma zajem tak je treba rychle jednat nez se rozhodne jit jinam takze chapu ze se to nerozmazava na foru...chvalim teda praci diplomatu a tech vsech kery se kolem toho motaj Wink
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

super gear Empty
PříspěvekPředmět: Re: super gear   super gear Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

super gear
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Interni sekce - SEVER :: Diplomacie - SEVER-
Přejdi na: