| Žadost o pomoc ali GALO | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
ivo1111 Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 58 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Žadost o pomoc ali GALO Thu Sep 20 2007, 20:48 | |
| Prosim naši sesterskou ali o pomoc v boji proti ali DH,DH2 a +dh+ .Děkuji. | |
|
| |
hurvajsz Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 25 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO Fri Sep 21 2007, 00:58 | |
| Uvidím co zmůžu, ale sám za sebe se pokusím pomoct jak jen to půjde, ale nejspíše jen surovinami | |
|
| |
Pezzli Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 56 Join date : 25. 08. 07
| Předmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO Fri Sep 21 2007, 01:17 | |
| prosím, jsme si blízcí, jste naši kamarádi, přátele (o žádných dalších vztacích nevím:-)) proto vás všechny vyzývám vás aby jste co se týče aliance DH navštěvovali i fŕum útoky na GALO a případné pomoci ať už útočné či obranné sledovali tam. Momentálně se hcystáme za´tutočit na hráše SPASIBL, který tyranizuje našeho hráče Dachena. Mnohokrát děkuji.
2hurvajsz: Díky moc za projevenou podporu, leč suroviny nejsou pro mě tám hlavním probémem, špíš je to pomalost výroby:-( | |
|
| |
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO Fri Sep 21 2007, 09:51 | |
| - Pezzli napsal:
- 2hurvajsz: Díky moc za projevenou podporu, leč suroviny nejsou pro mě tám hlavním probémem, špíš je to pomalost výroby:-(
Jestliže suroviny nyní nejsou problém, tak koukejte zvyšovat úroveň kasáren a stájí, aby posílat suroviny smysl mělo... | |
|
| |
Pezzli Svobodník
| Předmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO Fri Sep 21 2007, 17:34 | |
| neboj děje se....stále jedou na plný koule, karásna taky...
kdyby někdo měl zbytečných pár tisíc dřeva, hlíny a železa, tak to sem klidně navalte, jako zlobit se nebudu...hlavně ale to dřevo, hlínu a železo. obilí mám 25000 | |
|
| |
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO Fri Sep 21 2007, 17:43 | |
| Jen co se mi hoši vrátí domů, tak ti něco hned pošlu. | |
|
| |
Leo18 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 16 Join date : 23. 08. 07 Age : 51
| Předmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO Fri Sep 21 2007, 19:43 | |
| Všecko jede na plný koule a stejně to trvá. Pro zajímavost jsem opět přišel o celou army, ale pracuju na tom. Škoda že jsi mě vybral z DH zrovna jezus s 8 vesnicema. Jednu jsem mu podráždil a z druhé přišla odpověď. | |
|
| |
Pezzli Svobodník
| Předmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO Sat Sep 22 2007, 12:47 | |
| Díky Eleniusovi za poslané suroviny, teď se už budou hodit. Včera jsem přišel o všechny útočné....škoda... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO | |
| |
|
| |
| Žadost o pomoc ali GALO | |
|