GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Žadost o pomoc ali GALO

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 58

Žadost o pomoc ali GALO Empty
PříspěvekPředmět: Žadost o pomoc ali GALO   Žadost o pomoc ali GALO Icon_minitimeThu Sep 20 2007, 20:48

Prosim naši sesterskou ali o pomoc v boji proti ali DH,DH2 a +dh+ .Děkuji.
Návrat nahoru Goto down
hurvajsz
Vojín
Vojín
hurvajsz

Po?et p?ísp?vk? : 25

PříspěvekPředmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO   Žadost o pomoc ali GALO Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 00:58

Uvidím co zmůžu, ale sám za sebe se pokusím pomoct jak jen to půjde, ale nejspíše jen surovinami pirat
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 56

PříspěvekPředmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO   Žadost o pomoc ali GALO Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 01:17

prosím, jsme si blízcí, jste naši kamarádi, přátele (o žádných dalších vztacích nevím:-)) proto vás všechny vyzývám vás aby jste co se týče aliance DH navštěvovali i fŕum útoky na GALO a případné pomoci ať už útočné či obranné sledovali tam. Momentálně se hcystáme za´tutočit na hráše SPASIBL, který tyranizuje našeho hráče Dachena. Mnohokrát děkuji.

2hurvajsz: Díky moc za projevenou podporu, leč suroviny nejsou pro mě tám hlavním probémem, špíš je to pomalost výroby:-(
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 61

PříspěvekPředmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO   Žadost o pomoc ali GALO Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 09:51

Pezzli napsal:
2hurvajsz: Díky moc za projevenou podporu, leč suroviny nejsou pro mě tám hlavním probémem, špíš je to pomalost výroby:-(
Jestliže suroviny nyní nejsou problém, tak koukejte zvyšovat úroveň kasáren a stájí, aby posílat suroviny smysl mělo...
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

PříspěvekPředmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO   Žadost o pomoc ali GALO Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 17:34

neboj děje se....stále jedou na plný koule, karásna taky...

kdyby někdo měl zbytečných pár tisíc dřeva, hlíny a železa, tak to sem klidně navalte, jako zlobit se nebudu...hlavně ale to dřevo, hlínu a železo. obilí mám 25000
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 61

PříspěvekPředmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO   Žadost o pomoc ali GALO Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 17:43

Jen co se mi hoši vrátí domů, tak ti něco hned pošlu.
Návrat nahoru Goto down
Leo18
Vojín
Vojín
Leo18

Po?et p?ísp?vk? : 16

PříspěvekPředmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO   Žadost o pomoc ali GALO Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 19:43

Všecko jede na plný koule a stejně to trvá. Pro zajímavost jsem opět přišel o celou army, ale pracuju na tom. Škoda že jsi mě vybral z DH zrovna jezus s 8 vesnicema. Jednu jsem mu podráždil a z druhé přišla odpověď. Sad
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

PříspěvekPředmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO   Žadost o pomoc ali GALO Icon_minitimeSat Sep 22 2007, 12:47

Díky Eleniusovi za poslané suroviny, teď se už budou hodit. Včera jsem přišel o všechny útočné....škoda...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Žadost o pomoc ali GALO   Žadost o pomoc ali GALO Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Žadost o pomoc ali GALO
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» SESTERSKE ALIANCE GALO-JIH A GALO-SEVER R E F E R E N D U M
» DH
» Aliance GALO-J?
» Prechod severnich hracu do Galo Sever

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Interni sekce - SEVER :: Útoky-
Přejdi na: