GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

DH

Goto down 
+10
silvie
biogoo
lukmajstr
Zoufalstvi
Pezzli
ivo1111
Leo18
Elenius
Mafko
Dachen
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
megabass
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 7

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: pomoc   DH - Stránka 2 Icon_minitimeThu Sep 20 2007, 20:47

takže na me de útok a já nemám skoro žádný vojáky doma jen pár pálek asi 10 bo kolik:-( podle času tam budou i nejaký ty beranidla bo katapulty kdo chce a má nejaký to vojsko anzbyt tak at mi ho posle jako podporu.....diky.........do hlavní vesnice..........
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 48

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeThu Sep 20 2007, 21:52

Mrzí mě to pánové a dámy,ale mám pocit,že jdeme srat.........no,co naplat......jsem rád,že jsem tu mohl být po vašem boku a po vašem boku i padnu..........sejdeme se v pekle
Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 25

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeThu Sep 20 2007, 23:24

To megabass: Pokud žádáš podporu bylo by vhodné úvést souřadnice vesnice a čas v kolik čekáš daný útok. Díky.
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 56

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 00:02

2Dachen: Neztrácejte hlavu, konečně se tu začíná něco dít....

myslím, že se to bude i dát zastavit, ne teď, ale tak za týden. Proto prosím: Nikdy nenadávejte jakoli!!! ať vám provede sebehorší věc, nechte si to pro sebe, popřípadě se nám s tím svěřte tady, ale NIDKY nenadávejte!! V případě pěkného útoku útočníka potěší i když mu pošlete zprávu z uznáním. Věřte nebo ne, ale jsou tu i lidi slušní, kteří dokáží uznat porážku i výhru. Děkuji všem za dodržování praidel chování. Možná že nám nezbyde nic z vesnic, ale hrdost a čest nám zůstane.
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 00:04

Dále bych prosil, pokud to nebude nezbytně nutné, neútočte na aliance DH2,3,4 a +DH+, sice zrušili spojenectví a vyhlásili válku, ale pokusím se to ukecat, že s nimi jsme měli dobré vztahy do poslední chvíle a útoky jsou pouze vyprovokované jejich útoky...
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 00:59

věc se má takhle, jedeme se podívat na zoubek tomu nemilému hráči, co sídlí kousek od dachena. ob jedno políčko jménem SPASIBL. útok naplánován na 17:00 zítra odpoledne, kdo může pošlete mu tam jednotky, nebo alespoň fake útoky. Mějte se a zdar a sílu s vámi.
Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 01:28

očekávám útok za dvě a čtvrthodiny ..... Prosím o podoru pokud někdo můžete díky. Obilího mám dosti.

EDIT: nejak sem se přehlíd, to byl můj utok co sem posílal Very Happy omlouvám se ...
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 58

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 06:32

vydržte,ras je to přestane bavit a řeknu vam že maji taky velke straty.
Návrat nahoru Goto down
Mafko
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 32

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 08:48

Já se zatim držim. Útoky co na mě šly, byly fake.
Zatim se na mě nikdo nejde, jelikož si už u mě namlátilo 150 slídičů.
Stavim jednotky 18 hodin denně, zbytek maj hoši volno.
Držte se, nebude to trvat věčně, jen si musíme dát pozor, aby nás nezničili systematicky mo jednom.
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 08:55

trocha pozitivnosti: zase od spoda :-D

Zpráva od Bibione (diplomat DH3):
Zdravím moc hezký dopis. Já teď musím na chvíli zmizet ale hned jak se vrátím toto pořeším. zatím tě uklidním že my proti vám nic podnikat nehodláme ali DH nás zatím o ničem neinformovala nicméně jednou jsme s vámi spojenectví uzavřeli a myslím že je pro nás pro obě ali výhodné tudíž jej rušit prozatím opravdu nebudeme. Zkusím se poptat šefa ali DH proč a co je za problem a diplomaticky to ošetřit. Bibi

Zpráva od Webster (diplomat DH2):
ja sem klidne i pro spojenectvi, ale co se tyce DH tak sou nase hlavni ali a jak rikas sme snimi spjaty s toutem, co reknou oni, musime my, fsem od nas reknu at s utoky ihnet prestanou, ale s DH uz nic nezmuzem, ale utocit prestanem, v tuto dobu stim asi nic vic neudelam, protoze ani nefim co se v DH deje a proc vyhlasily valku, my to dostali jen prikazem, prestavame utocit

Hojky Římane,
doufám, že neruším v tuto pochmurnou dobu, kdy se nad našimi vesnicemi prolévá krev. Píši proto, abych si vyjasnil vztahy vůči tvé alianci DH2. Moc dobře vím, že jste s aliancí DH spjaty partnerským, sesterským, nebo jak jinak se to dá nazvat, poutem. Leč nevidím jediný důvod proč bychom se mi měli dostávat do křížku s Vámi, my jsme Vám nic neudělali a ani nehodláme podnikat jakékoli kroky, pokud to nebude zcela jasně nutné a to v případě, že zaútočí někdo od vás z DH2, což se už stalo útokem na Dachena, ale pro jendou bychom mohli přivřít oko, co říkáš.:-P
Nevím, proč mezi námi a aliancí DH vypukla nějaká válka. nic zlého jsme nikomu neudělali, nebyli jsme ani první kdo zaútočil. Ještě před týdnem dvěmi jsme měli uzavřené spojenectví. Svým způsobem se akorát bráníme. Ale bráníme se pouze proti těm, kterými jsme byli napadeni. a pouze těm opětujeme své útoky. Rozhodně nehodláme útočit proti vám. Sám jsem dal pokyn všem, aby nevedli tažení proti Aliancím DH2 DH3 a +DH+. S vámi všemi jsme měli až do včerejška uzavřenou smlouvu o spojenectví, bohužel stejně tak i s DH, která z mě zcela neznámých důvodů začala toto tažení. Neber tuto zprávu jako nějaké orodování za lepší podmínky nebo tak. Nejsme žádní namachrovanci a nehodláme tvrdit, že vás tu všechny zničíme, protože to je blbost. Jen se snažím zachovat přtelské vztahy mezi námi. Těmi, kteří si nic neudělali. Nabízím proto a v zápětí posílám dohodu o neútočení. Dohodu, která svým způsobem vystihuje náš momentální stav a prekérní situaci, do které jsme se dostali. Prosím o odpověď a zároveň tvůj názor na danou věc. Podobnou zprávu zašlu i ostatním diplomatům z aliancí DH3 a +DH+. Měj se a Galská síla tě provázej. Pezzli
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 08:59

no a ještě jedna zpráva: za 12 hodin bude podniknut útok na toho chuje, co je vedle dachena (proč si sakra vybrali právě tebe, chlape???) = SPASIBL. Jede na něj 300 šermířů a 200 blesků, plus ve druhé vlně 100 šermířů spolu s 15 katapultama (ty jsem už musel poslat včera v noci). Prísm všechny aby poslalli =utoky a něj a pomohli tak doonat zkázu. Hlavní útok veďe svými jednotakmi na jakoukoli vesnici. ten větší povedu na tu velkou, tak veďe větší počet fake na tu malou, alespoň ho třeba zmátnem. Jednotky tam budou okolo 20 hodiny, katapulty okolo 22 večerní!! Prosím o podporu v útoky, jinak mě to vyřadí z boje. Díky moc. zatím..
PS: celý den tu nebudu, takže neodpovím co se týče dotazů na útok...

EDIT: Prosil bych o to hlavně hráče z vrchních řad tabulky, přesně Ty, kteří si posálají své vojsko třeba na úplně někoho jiného a kašlou na nás (slušně řečeno) ... myslím, že kdo se koukne do kolonky útoků, tak jasně ví, o koho jde. Tak si sáhněte do svědomí pánové a dámy...zbytek je na vás.
Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 10:41

No tak dneska v 9:30 na mně šli dva útoky od hráče kubi3 a jsem uplně bez vojska :/
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 11:51

Pezzli napsal:
2Dachen: Neztrácejte hlavu, konečně se tu začíná něco dít....

myslím, že se to bude i dát zastavit, ne teď, ale tak za týden. Proto prosím: Nikdy nenadávejte jakoli!!! ať vám provede sebehorší věc, nechte si to pro sebe, popřípadě se nám s tím svěřte tady, ale NIDKY nenadávejte!! V případě pěkného útoku útočníka potěší i když mu pošlete zprávu z uznáním. Věřte nebo ne, ale jsou tu i lidi slušní, kteří dokáží uznat porážku i výhru. Děkuji všem za dodržování praidel chování. Možná že nám nezbyde nic z vesnic, ale hrdost a čest nám zůstane.

Tak v tomto mám čisté svědomí....nadávání není můj styl....teda někomu...tady doma u PC jsem docela dost sprostý....ale to se nedá popsat ani sem na fórum,protože by to mělo špatný výchovný vliv na ty mladší,co se perou po mém boku
Neztrácej hlavu....bohužel,ale už ji mám na špalku a gilotina je nabroušená.............pane doktore vy to všechno zlehčujete,já sám nejlíp vím,jak mi je,já už tady s vámi dlouho nebudu.....asi si udělám výlet do Pelhřimova,prohlídnu si tam krematorium,ať vím,do čeho jdu
No a k jednomu dotazu,který jsi vyřkl v jiném příspěvku...proč si vybrali právě mě......noo,aleman na mě kdysi(ještě než jsem vstoupil do ali)zkoušel farmařit,ale páč si nikdy nic neodnesl,tak ho to přestalo bavit....a vzhledem k tomu,že jsem od něj docela kousek,tak jsem počítal s tím,že jakmile začne válka s DH,tak že pujde po mě...a že je jich kolem mě víc...viz SPASIBL...takže poslední týden jsem nedělal nic moc jinýho než budouval armádu...leč..zřejmě pozdě,nedokázal jsem se dostat na počty,které by odolali takovému množství útoků.....a to dokonce ani s podporou.......omlouvám se,že toho musíte číst tolik,ale je to možná to poslední,co ode mě čtete..........Držte se Wink
Návrat nahoru Goto down
Mafko
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 32

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 13:24

Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 15:49

Za to já jsem takovém vetšímu útoku neodolal

http://travilog.org.ua/cz/7622423/1cd358c54ccb2059a0ce7e37a588cf59
Návrat nahoru Goto down
Leo18
Vojín
Vojín
Leo18

Po?et p?ísp?vk? : 16

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 21 2007, 19:52

Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeSat Sep 22 2007, 12:57

Díky Ivo, že jsi jako jediný doopravdy poslal útok na Spasibla. Zároveň děkuji Zoufalství alespoň za fake útok.

Ostatním děkuji, že se opět nepřidali! Nevím, jak jinak už vás všehcny vyzvat k nějaké společné práci, aktivitě, útokům. Leč pevně věřím, že se nedáte a budete se alespoň bránit. Chcíplo mi tam do jednoho všechno o jsem měl. Doufal jsem, že to třeba útokama prolomí obrana a katalupty to tam potom srovnají, bohužel se tomu tak nestalo. opět se můžete podvat do sekce útoků na travianu v alianci, alespoň pro zajímavost.
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeSat Sep 22 2007, 12:58

btw: zpráva od Webster.K aneb diplomat ali DH2:
"tet mi psal nero, s tim neutocenim to bude asi trochu horsi, DH nam to naridila rozkazem ze utocit musime, tet uz za to nemuzu, skousely sme se snima dohodnout ale prej nas jinak znici, plomin" aneb snaha byla...
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeSat Sep 22 2007, 13:17

chtěl bych apelovat na všechny,kteří by mi rádi poslali podporu,ať to v žádném případě nedělají......mám minusovou produkci obilí i bez armády,takže by tu pochcípali.....než se trochu vzchopím
Samnozřejmě děkuji všem,co se mi snažili pomoct....ať už včera,předevčírem nebo před předevčírem....no vlastně zkrátka kdykoliv......DÍKY
Držte se
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeSat Sep 22 2007, 18:44

2 dachen: pozdě, už ti tam jede 150 vojáků...
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeSat Sep 22 2007, 18:46

Prosím prosím smutně koukám, pošlete mi podporu několika tisíc jednotek, za necelé dvě hodiny na mě jede útok od kamaráda JEZUSE z DH, přímo z vesnice Jericho. Nejedou v tom katapulty, protože tak rychlé je míti nemůže, jde pravdepodobně o pěší vojsko kombinované s jízdou. Jede na mě poprvé. Před tím si mě vyšpehoval, takže bych ho chtěl hooodně překvapit a nenechat ho vůbec odejít!!! Proto prosím, kdo to máte blízko, pošlete mi podporu, obilí dost, hodinová produkce přes 2000 obilí....
EDIT: Jede na mou hlavní vesnici, tedy do Dumagete.
Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeSat Sep 22 2007, 18:57

Zdravím rád bych ti poslal podporu ale buduji armádu, bohužel jde to pomalu ... ani nevím jestli ji stihnu vybudovat. Dival jsem se jak to mam k tobe daleko a je zhruba kolem 3 hodin. Ale i tak nemám skoro žádné jednotky Sad
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeSat Sep 22 2007, 19:00

jasně, jde mi hlavně o ty, co jsou ke mě blízko, myslím ,že mám slušnou šanci ho zorbít, s nějakou podporou, škoda, že jsme poslal podporu k Dachenovi no:-( jednotek na obranu mám asi 700, takže uvidíme...
Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeSat Sep 22 2007, 19:23

Jejda tak to mas urco víc jednotek jak já já mám jen pár ... zrovna jsem zjistil ze na mne jde útok, očekávám ho za 4hod20min Prosím tímto o podoru kdyby někdo ke mně vyslal díky.

Edit: Hlavní vesnice,obilí ho na sklade 15000
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 58

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitimeSat Sep 22 2007, 19:31

pezzli pošli jednotky pryč a za suroviny něco postav.Přišel jsem aš teď a nestihnu ti poslat podporu.Radši ať si něco odnese než zničit všechny jednotky.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

DH - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: DH   DH - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

DH
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Interní sekce - GALO :: Útoky-
Přejdi na: