GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Důležité!!!

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Pezzli
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 56

Důležité!!! Empty
PříspěvekPředmět: Důležité!!!   Důležité!!! Icon_minitimeTue Sep 18 2007, 22:30

Hojky všem,
pokud chcete podporu aliance v obraně popřípadě v útoku, musíte si o to napsat!!!! Halvně co se týče obrany. Když na vás někdo útočí automaticky očekáváme, že se přihlásite a nevrhnete postup řešení. Od VŠECH čelnů se poté očekává podpora!!! VŠECH!!

Řešení by mělo být ve stylu, mám tolik a tolik jednotek s tolika a tolika na mě útočí, jelikož útočí většinou večer, máme celé dopoledne na seskupení jednotek podpory do mé vesnice, uživím 1450 jednotek vojáků, což vychází na každého tak 100(počítám, že stejně všichni nepošlou). Prosím pošlete mi je aby tu byli pozítří ráno okolo 10 hodiny!! Toť vše, tomu říkám koordinace jednotek!!! nelze očekávat, že je tma budete mít za 2 hodiny, když nejrycheljší jednotka má 17 polí za hodinu. Je blobst tam posílat od jednoho člověka nekoordinovaně 100 jednotek čekokoli, když oni útočí s 1500 jednotek. Proto nutnost koordinace!!!

Toto bylo pro příklad. Prosí řiďte se podle toho a uvidíte, že budeme nepřemožitelní....
Návrat nahoru Goto down
hurvajsz
Vojín
Vojín
hurvajsz

Po?et p?ísp?vk? : 25

Důležité!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Důležité!!!   Důležité!!! Icon_minitimeTue Sep 18 2007, 22:38

Pezzli napsal:
Hojky všem,
pokud chcete podporu aliance v obraně popřípadě v útoku, musíte si o to napsat!!!! Halvně co se týče obrany. Když na vás někdo útočí automaticky očekáváme, že se přihlásite a nevrhnete postup řešení. Od VŠECH čelnů se poté očekává podpora!!! VŠECH!!

Řešení by mělo být ve stylu, mám tolik a tolik jednotek s tolika a tolika na mě útočí, jelikož útočí většinou večer, máme celé dopoledne na seskupení jednotek podpory do mé vesnice, uživím 1450 jednotek vojáků, což vychází na každého tak 100(počítám, že stejně všichni nepošlou). Prosím pošlete mi je aby tu byli pozítří ráno okolo 10 hodiny!! Toť vše, tomu říkám koordinace jednotek!!! nelze očekávat, že je tma budete mít za 2 hodiny, když nejrycheljší jednotka má 17 polí za hodinu. Je blobst tam posílat od jednoho člověka nekoordinovaně 100 jednotek čekokoli, když oni útočí s 1500 jednotek. Proto nutnost koordinace!!!

Toto bylo pro příklad. Prosí řiďte se podle toho a uvidíte, že budeme nepřemožitelní....

A ti co nebudou vědět jak na to, nebojte se požádat o pomoc, je lepší sklopit uši a nechat si poradit, než se nechat farmit, nicméně nespoléhejte na to, že to za vás někdo nějak vyřeší pirat
Návrat nahoru Goto down

Důležité!!!
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Interní sekce - GALO :: Útoky-
Přejdi na: