GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

TREBOR, DRAČÍ, NUWY

Goto down 
+4
ivo1111
Dachen
ťokis
Mafko
8 posters
AutorZpráva
Mafko
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 32

TREBOR, DRAČÍ, NUWY Empty
PříspěvekPředmět: TREBOR, DRAČÍ, NUWY   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitimeMon Sep 17 2007, 13:39

Na tyhle tři chodí neustále útoky.
Byl bych pro, aby jsme s tím už konečně něco udělali.
Některé ally si vyberou nějakého silného člena ze slabé ally a na něm si natrénují hromadnej útok, pro případ války, aby to pro ně nebyla španělská vesnice.
My ve válce nejsme (zatím) a právě proto si myslim, že by nebylo od věci poslat hromadně podporu těmto třem hráčům (nebo dle domluvy). Ale né tak, aby tam dorazili v průběhu dvou dnů, ale třeba během pěti minut.
Nemusí to bejt nějaké velké množství jednotek, když se nás zapojí víc. Což by podle mě měla bejt samozřejmost, aby se účastnilo alespoň 70% lidí.
Návrat nahoru Goto down
ťokis
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 14

PříspěvekPředmět: Re: TREBOR, DRAČÍ, NUWY   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitimeMon Sep 17 2007, 16:26

Já jsem pro, moc mě nebaví jen koukat a nic nedělat. Napište kdy a jak a já pujdu do všeho.
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 48

PříspěvekPředmět: Re: TREBOR, DRAČÍ, NUWY   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitimeMon Sep 17 2007, 17:25

To už jsme kdysi rozebírali.......nemá smysl někomu posílat podporu,pokud o ni nestojí......pokud by chtěli pomoct,tak se snad ozvou.....mají hubu(resp.prsty a klavesnici).......a taky si myslím,že by to mělo být organizovaný to s tou podporou.....a ne,že někdo napíše...chci pomoct a tím to končí
To je ode mne vše..............howg
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 58

PříspěvekPředmět: Re: TREBOR, DRAČÍ, NUWY   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitimeMon Sep 17 2007, 20:58

spiš se připravte na utok na ali DH začinaji pomalu utočit.
Návrat nahoru Goto down
Potopa
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 5

PříspěvekPředmět: obrana musí mít smysl   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitimeMon Sep 17 2007, 21:41

Souhlasím s Ivem. Prioritou je připravit se na možný útok DH. Trebor je vynikající farma. Ty 5ti tisícové loupeže od každé suroviny jsou spíše darem. Pomoc Nuwymu je zase nad naše síly, vzhledem k umístění a síle protivníků, není šance.
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 56

PříspěvekPředmět: Re: TREBOR, DRAČÍ, NUWY   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitimeTue Sep 18 2007, 00:40

jak již bylo řečeno: pokud si sami nenapíšou, je mi líto - ale nehnu ani prstem....
Návrat nahoru Goto down
Mafko
Vojín
Vojín

PříspěvekPředmět: Re: TREBOR, DRAČÍ, NUWY   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitimeTue Sep 18 2007, 12:22

Fajn, tak ale nepočítejte s tím, že pak pošlu někomu podporu až mu bude hořet koudel u prdele, jako právě teď Nuwymu, když na něj opět útočí s katama a asi chtěj převzít další vesnici.
Podpory v tomto případě musí být koordinovány, když útočí s tolikama jednotkama a jsou několikanásobně větší a hlavně silnější.
Já si i myslim, že nechat na sobě farmařit je stejně tak špatný a možná i horší než neaktivita. Jelikož, když se někdo přihlásí obden, tak si aspoň něco postaví za svoje suroviny. Ale tohle je prostě podpora jiné aliance. afro
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 48

PříspěvekPředmět: Re: TREBOR, DRAČÍ, NUWY   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitimeTue Sep 18 2007, 16:27

Mafko napsal:
Fajn, tak ale nepočítejte s tím, že pak pošlu někomu podporu až mu bude hořet koudel u prdele, jako právě teď Nuwymu, když na něj opět útočí s katama a asi chtěj převzít další vesnici.
Podpory v tomto případě musí být koordinovány, když útočí s tolikama jednotkama a jsou několikanásobně větší a hlavně silnější.
Já si i myslim, že nechat na sobě farmařit je stejně tak špatný a možná i horší než neaktivita. Jelikož, když se někdo přihlásí obden, tak si aspoň něco postaví za svoje suroviny. Ale tohle je prostě podpora jiné aliance. afro

O čem to tady povídáš,že až někomu bude téct do bot,že se na něj vykašleš.........já a myslím si,že ani Pezzli, na Nuwyho nekašleme....když si řekne,tak podporu dostane......ale pokud si neřekne....tak to asi tak hrozný není.
A souvisí s tím druhá věc a to ta,co ty jsi napsal,že podpory musí být koordinované.....a to podle mě v nejlepším případě tím,kdo je napaden.....a to znamená,že o ně musí požádat a řídit je ..... navíc,když je to alianční generál.........tak tady nevykládej něco o tom,že jen proto,že neposkytneme pomoc někomu,kdo si o ni neřekne,na něj kašlem.....navíc,když je to v rozporu s tím,co píšeš nadále scratch .....jsem se ale rozohnil Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 56

PříspěvekPředmět: Re: TREBOR, DRAČÍ, NUWY   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitimeTue Sep 18 2007, 22:24

Dachen: Bravo!!!
více no comment....dachen to vyjádřil přesně a pochopil, co jsem chtěl říct. Bylo to tu už tolikrát, že se netřeba vyjadřovat znovu. ale i tak to udělám...
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 58

PříspěvekPředmět: Re: TREBOR, DRAČÍ, NUWY   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitimeTue Sep 18 2007, 22:51

podporu pošlu každemu kdo si řekne a řekne mi kolik ma obili aby mi armada nechcipla hlady.Zatim každy kdo mě kdy požadal jsem podporu poslal.
Návrat nahoru Goto down
Mafko
Vojín
Vojín

PříspěvekPředmět: Re: TREBOR, DRAČÍ, NUWY   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitimeWed Sep 19 2007, 08:30

Včera jsem byl trošku rozladěnej a napsal jsem to nějak v rozmaru mojí nálady. Večer jsem o tom přemejšlel, jak tohle vyřešit a má to jednodušší řešení, než jsem si myslel. Pokud s tím teda ti dotyční budou souhlasit.
Spočívá to v tom, akorát si určit nějakýho zástupce, co tu bude dopoledne nebo tu dobu, co tu nejsou.
Návrat nahoru Goto down
Shiny56
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 3

PříspěvekPředmět: Re: TREBOR, DRAČÍ, NUWY   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitimeThu Sep 20 2007, 00:27

ahoj já se omlouvám ale do tý války jít nemužu:( mám asi jen 300 vojáku a navlastní kuži už jsem poznala jaký to je když si z vás Wartisch e tomas234 uděla farmu:( a chodí k vám denně s 1000 koňma.. kvůli tomu jsme odešla z minulý ali:( tak se omlouvám kdyby se náhodou zdekovala a prosím neničte mě kvůli tomu
Návrat nahoru Goto down
megabass
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 7

PříspěvekPředmět: lol koně   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitimeMon Sep 24 2007, 22:01

ani ty koně nejsou nesmrtelný........vždycky se dá enco delat.......1000 konúů mužu mít taky ale myslím si že bych je mel za chvíli v čoudu.......proste to sou jen koně a dáj se zničit........
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: TREBOR, DRAČÍ, NUWY   TREBOR, DRAČÍ, NUWY Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

TREBOR, DRAČÍ, NUWY
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Interní sekce - GALO :: Útoky-
Přejdi na: