| H.E. | |
|
+4Elenius Čonkovice Marplova Bacardi33 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Bacardi33 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 37 Join date : 23. 08. 07 Age : 50
| Předmět: H.E. Sun Sep 16 2007, 00:23 | |
| Ahoj všichni ! Máme novou nabídku na uzavření spojenectví . Nabídka přišla od aliance H.E. . Přikládám celou korespondenci s hráčem twixo ( zakladatel H.E.) . Především Vás chci upozornit na část , kde píše o svých plánech . Proto pozorně čtěte . Můj názor je dohodu přijmout a s touto aliancí spolupracovat . Těším se na Vaše názory . Čtěte od zdola . Bacardi33 psal : Zdravím Tě . Respektuji tvé stanovisko . Nebyl jsem informován od RaulG , že ti již nabízela možnost spojení . V každém případě prosadím přijetí spojenectví s Tvojí aliancí na našem fóru . Budu velice rád , když pošleš nabídku na spojenectví . Ohledně tvé taktiky , problém efektivnosti byl důvodem rozdělení naší původní aliance ( jde o rozdělní , ne rozpad ) , prostor mezi členy byl příliš velký . Zatím se měj a těším se na další spolupráci Bacardi33 ____________ twixo psal: tohle mi uz nabizel RaulG, samozrejmne ze s tymhe souhlasit nemuzu. V okoli neni silnejsiho hrace nez jsem ja a ja do zadne jine ali nepujdu protoze jsem byl v KR-DF a zjistil sem, ze to nema vyznam ... maloktera ali je efektivne rizena, hraci se tam jenom povaluji, neprispivaji do fora ani se o clenstvi v ali nijak nestaraji ... proto jsem se rozhodnul zalozit vlastni ali a budu si ji ridit po svem, uz jsem ziskal BIA -VF- a jdu dal, chystam se zautocit na mensi ali v okoli se stejnym cilem - bud se pridaji k nam nebo budou zniceni! Momentalne jsme z okolitych ali kromne KR-DF a KR-DF1 nejslinesji, uz na nas par hracu zkouselo utocit a dopadli hodne zle. Protoze nejde o to, kolik mas popku ale jak umis ali efektivne ridit! A to ja dokazu, protoze si peclive vybiram koho do sve ali prijmu. Vy se k nam taky nepridate protoze jste podali GALA, co je ali v uplne jinem sektoru. Budiz kdyz myslite ze to ma vyznam, ja jsem byl v rodine DF (vsechny ali jsou v jednym sektoru) a neprinaselo to vubec zadne ovoce protoze tohle nejde efektivne ridit. Proto nabizim jeste jednou spojenectvi na vysoke urovni (vojenska pomoc, surovinova pomoc, koordinace utoku proti jinym alim kdyz to bude potreba). S tym ze se ja nekam pridam nepocitejte. Jsme schopni totiz hodne tvrde utocit v nasem okoli po clenech, kteri se pridavaji do ali jenom kuli jmenu a mysli si, ze jim ta jejich ali vzdalena 12-20 hod. nejako pomuze. Zjisti ale zanedloho, ze pokud se nepridaji k nam tak proste skonci. Vy vsak vypadate jako hodne schopna ali , asi jedina krome rodiny DF v okoli, proto nabizim to spojenectvi. Taky se budu tesit na odpoved Zdravi twixo, zakladatel H.E. ____________ Bacardi33 psal: Zdravím Tě . Dovoluji si ti nabídnout jiné řešení . Nabídka by zněla na spojení našich aliancí - vy ( ty ) ušetříš za stavbu ambasády a vyřešíš tím i nepříjemné vybírání daní ( nebo příspěvků ) . Pro nás všechny by přínosem bylo poskočení v žebříčku aliancí a větší šance na koordinaci obrany a útoků . Naše nabídka by platila pro cca 20 hráčů s tím , že zbytek by byl pod ochranou aliance . Při případné dohodě by některým z Vás byly nabídnuty funkce v alianci . O které funkce by šlo , by bylo předmětem dalšího jednání . Zkus tento návrh promyslet a ozvi se mi . Budu se těšit na odpověď Bacardi33 diplomat aliance GALO-S ____________ twixo psal: cuz, obratil jsem se na RaulaG se zadosti o spojenectvi, rikala ze ted resi nejake utoky proti ni a take ze se chce poradit proto ted pisu tobe. Sloucili jsme se s nejsilnejsimi cleny BIA -VF- a proto zadam o spojenectvi s nama. Myslim ze s BIA -VF- uz spojenectvi nema vyznam udrzovat, nemneji tam uz nikoho kdo by nebyl farma nebo nebyl na druhem konci mapy. | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
| Předmět: Re: H.E. Sun Sep 16 2007, 01:05 | |
| Doplnění komunikace o další zprávy
twixo psal :
Ahoj, ano dohoda se tyka take aliance GALO. Chtel jsem jednat prvne s vama protoze jste v nasich zem. sirkach. Co se tyce KR DF1 na nas zatim neutoci a ani KR DF. Nase ali ma obrannou strategii prave kuli KR DF a KR DF1. V otevrenem konfliktu podle mne moc nadeji nemame ale branit se muzem hodne dobre. Taky jednam primo, proto mne zajima proc utoci na toho vasho clena ... neco jim psal nebo na nich utocil? O ktereho clena se presne jedna? Prekvapeni se obavat nemusis u nas nema nikdo KR v lasce, urcite se nepridame k nim! Co se tyce podpory vasho clena muzem to projednat ... hlavne nedelejte nic nerozumneho, ja tam byl, znam ty aliance. Urcite by byla chyba na nich zacit utocit. V obrane se ale da co to delat, da se jim pri vysokem lvlu zdi a hodne dobre podpore znicit vsechno co na neho poslou ... tyhle konkretni veci bych projednal spis na nejakem chatu. Jo a jeste mne zajima jak se k tomu stavi GALO a jestli vam pomuze. ____________ Bacardi33 psal:
Ahoj. Díky za poslání nabídky ke spojenectví . Už o tom jedná aliance na fóru . Myslím , že zítra bude dohoda přijata . Ohledně spolupráce - týkala by se i naší sesterské aliance GALO ? Uzavíráme pokud možno dohody pro obě aliance . Ještě bych se zeptal na možnou vojenskou akci proti alianci K.Ř.-DF1 . Již delší dobu útočí na jednoho našeho hráče a to i přes velké ztráty . Zajímalo by mne , jak se Ty a Tvoje aliance zachováte v případě konfliktu ? Nerad bych se dočkal nějakého překvapení . Možná bych to mohl napsat zastřeně , ale to by jen vypadalo jako snaha něco skrývat . Nemám takové vystupování příliš v oblibě . Jestli by vám vadil konflikt s K.Ř-DF1 , tak bych to rád věděl předem . Díky za odpověď Bacardi33 | |
|
| |
Marplova Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 13 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: H.E. Sun Sep 16 2007, 10:03 | |
| Tak tohle spojenectví vypadá velice slibně, Twixo to má dobře promyšlené a ví co chce, to se mi líbí. Pokud dodrží sjednané dohody, tak jsem každopádně PRO! | |
|
| |
Čonkovice Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 9 Join date : 09. 09. 07
| Předmět: Re: H.E. Sun Sep 16 2007, 10:58 | |
| Já osobně bych byl taky pro a navíc mám jedno jejich člena 2 políčka od sebe, takže by to byla výhoda na obě strany. souhlas. | |
|
| |
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: H.E. Sun Sep 16 2007, 11:24 | |
| Silná a sebevědomá aliance, která vznikla především z elity aliancí BIA -VF- a P@J. Spojenectví nám přinese posílení pozic ve všech částech naší aliance. Jsem tedy jednoznačně pro. Informativní mapka ZDE | |
|
| |
hurvajsz Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 25 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: H.E. Sun Sep 16 2007, 12:20 | |
| tak na co ještě čekáme jsem taky pro, a myslím, že proti nebude nikdo | |
|
| |
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: H.E. Sun Sep 16 2007, 13:37 | |
| Běžte do toho děcká | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
| Předmět: Re: H.E. Sun Sep 16 2007, 20:51 | |
| Ok. Dohoda je již v platnosti . Stejná nabídka by měla následovat i pro GALO . Je tu jediná další podmínka spolupráce s H.E. , která se dala očekávat (viz přepis zprávy od twixo ) . twixo psal : Vidim ze dohoda byla prijata co mne tesi. Dohodnu to ted i s ali GALO, zadam vas ale o prehodnoceni spojenectvi s BIA-VF-, protoze vsichni silni hraci z te ali jsou ted u nas a v biavf zustali jenom farmy. Ono to pak vypada tak ze chranite farmy, potazmo my protoze jsme s vami spojenci. Tohle ja ale nechci, budu pomahat kazdemu kdo chce hrat ale lidem kteri se dostavi na travian jednou za tri dny a jsou farmy urcite pomahat nebudu. Sam vim jake to je kdyz ti vezmou farmu nekam do ali, taky se mi to uz stalo asi s 3 hraci kteri tady uz bohuzel nehraji. Bylo to jejich posledni rozhodnuti na tomhle serveru ) | |
|
| |
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: H.E. Sun Sep 16 2007, 21:32 | |
| Popravdě o tom, že je toto spojenectví je k ničemu, uvažuji od doby, kdy dorazilo stanovisko K.Ř.-DF1, resp. hráče holubar, k útokům na hasana. Cituji: "Na alternativu vojny s BIA-VF- po vasom boku mozte dopredu zabudnut, pretoze je to aliancia, ktoru sme zalozili my." Takže asi nemusím dodávat, že zrušit spojenectví s touto aliancí mi není proti srsti. | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
| Předmět: Re: H.E. Sun Sep 16 2007, 21:36 | |
| Osobně jsem také pro ukončení spojenectví s BIA-VF- , protože jak píše Elenius není nám nic platné . A podpora od H.E. , přestože malá , bude lepší než nic ze strany BIA-VF- . | |
|
| |
Aserix Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 22 Join date : 10. 09. 07 Age : 37
| Předmět: Re: H.E. Sun Sep 16 2007, 22:19 | |
| mate moje pozehnani | |
|
| |
Čonkovice Vojín
| Předmět: Re: H.E. Tue Sep 25 2007, 15:12 | |
| Ahoj, mám jede malý poznatek, možná jste si už všimli, že někteří možná celá aliance *M_J* přestoupili nebo se spojili do ali H.E. Ali H.E. s náma rozvázala dohodu, takže nevím co si mám o tom myslet, a zároveň je třeba si na ně dávat pozor. zdar | |
|
| |
RaulG Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 74 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: H.E. Tue Sep 25 2007, 21:39 | |
| H.E. s nami rozvazala dohodu kvuli jednomu hraci ktery radeji presel k nam nez k nim ... Twixo byl pomerne arogantni a ja se domnivam ze casem bude rozvazani jeste litovat ... uvidime .. | |
|
| |
Čonkovice Vojín
| Předmět: Re: H.E. Tue Sep 25 2007, 21:48 | |
| - RaulG napsal:
- H.E. s nami rozvazala dohodu kvuli jednomu hraci ktery radeji presel k nam nez k nim ... Twixo byl pomerne arogantni a ja se domnivam ze casem bude rozvazani jeste litovat ... uvidime ..
díky za odpověď | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: H.E. | |
| |
|
| |
| H.E. | |
|