GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

HS&DF

Goto down 
+7
Aserix
kremlis
Elenius
Čonkovice
RaulG
hurvajsz
Bacardi33
11 posters
AutorZpráva
Bacardi33
Vojín
Vojín
Bacardi33

Po?et p?ísp?vk? : 37

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeMon Sep 10 2007, 19:09

Zdravím Vás .
Dnes mi přišla zpráva od hráče ThinDeep z aliance HS&DF . Přál by si pro svoji alianci dohodu o spojenectví a nebo alespoň dohodu o neútočení .
Vzhledem k tomu bych znal Váš názor na tuto nabídku , hlavně od hráčů , kteří mají k této alianci nejblíže a možná se jedná o jejich farmy .
Předem děkuji za názory
Návrat nahoru Goto down
hurvajsz
Vojín
Vojín
hurvajsz

Po?et p?ísp?vk? : 25

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeMon Sep 10 2007, 19:21

koukal jsem na mapu, a jsou docela dost roztahaní... takže bych s nimi nic neuzavíral... apropo tady je mapka tak posuďte sami:
http://lnk.nu/travmap.shishnet.org/ft1.php
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 74

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeMon Sep 10 2007, 20:17

ackoliv neprisla ani nabidka na dohodu na ambu tak uz se tim ohaneji .. ze je dohoda ze nebudou ONI utocit na nase hrace.. o takove dohode ze by vesla v platnost nic nevim takze podobne kecy neberte vazne. Jako aliance mi neprijdou prilis dobri a podobne ulety jednoho hrace ktery ma ostatni docela daleko mi prijdou podivne...
osobne jsem proti uzavreni jakekoliv dohody. Pokud by doslo k jejich utokum myslim ze jsme schopni dat dohromady vyrazne pocetnejsi armadu. osobne mam vyhlidnuty multicrop a jak se mi jej povede zabrat zacnu stavet nejen policka ale i armadu .. uz ted pomalu navysuju Smile
Návrat nahoru Goto down
Čonkovice
Vojín
Vojín
Čonkovice

Po?et p?ísp?vk? : 9

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeMon Sep 10 2007, 22:44

zdravím, mám nějaké zkušenosti s touto ali, několikrát jsem na ně zaútočil, jejich odpověď, absolutně žádná a z hlášení o boji si myslím, že nám nemají ani co nabídnout
jeden špeh
http://travilog.org.ua/cz/4887441/c77b8fce43631dff159c23bc0674b6a8
a jeden útok
http://travilog.org.ua/cz/4766711/dcb79b5d522fa5f02661e2c173ce815b.
Je to sice jen jeden příklad těch pár ostatních útoků nestálo ani za řeč.
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 61

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: CRonaldo717 vs. zaja   HS&DF Icon_minitimeTue Sep 11 2007, 01:44

Tímto bych rád jménem vedení a především jménem zaji poděkoval všem zúčastněným za spolupráci.

http://travilog.org.ua/cz/1048686/4e559c2234361df63668b4356bdbe4ac

Jmenovitě děkuji:
Aserix, Sajmon, Dawa1222, ico123, Marplova, Jogurtjogurt, Tooth, Pepe, Kua, Killer Street, Novak, Leo, čonkovice a nahoda05.
Jestli jsem někoho opomněl, nechť se mi ozve, napravím to.
Návrat nahoru Goto down
Bacardi33
Vojín
Vojín
Bacardi33

Po?et p?ísp?vk? : 37

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeThu Sep 13 2007, 21:31

Zdravím Vás .
Mám nějaké novinky od HS&DF . Přímo do jejich císaře ThinkDeepa .
Jedná se o možnost jejich pomoci proti KŘ-DF1 .
Přikládám přepis zpráv mezi ním a mnou .

ThinkDeep psal :

no ja bych se pridal taky na me utoci, a jinak slabsi hraci diky tomu ze na nas utocite nemaji vojsko, ale urcite by sme se zapojili. tak aspon na nas neutocte nez se to dojedna, taky zakazu podnikani proti utoku.

Zdravím Tě .
Momentálně probíhá konflikt s aliancí K.Ř.-DF1 . Docela by mne zajímala případná účast Vašich spojenců v konfliktu . Díky za zprávu
Bacardi33

takze ja jsem pro i ally

Zdravím Tě .
Především se Tě musím zeptat , zda máš ve zvyku vždy žádat o dohodu o neútočení a součastně povolit svým lidem útok na člena aliance , kterou žádáš o dohodu ?
Tato taktika není v zrovna obyklá a maylím , že nebude mít ani mnoho kladných ohlasů u našich hráčů .
Chápu , že někteří tvý hráči byli farmařeni členy mé aliance , ale váš hráč CRonadlo nebyl mezi nimi a navíc měl možnost přestoupit k nám . Jeho volba byla jiná. Beru navědomí a respektuji jeho volbu . To je tak vše co jsem ochoten respektovat .
Ohledně Tvé žádosti o dohodu o spojenectví - zajímá mne , zda jsou tvoji hráči ochotni jít s námi do válečného konfliktu i v případě , kdy nebu jistý výsledek ? Jestliže tato ochota bude a bude-li podpořena dostatečnou vojenskou silou , která nebude směřovat na naše hráče , dá se o dohodě uvažovat .
Zkus to probrat se svými hráči a dej mi potom vědět .
Možná pak bude naše dohoda krokem k další spolupráci

Za alianci GALO-S
Bacardi33
diplomat
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 61

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeThu Sep 13 2007, 21:43

V současné chvíli by byl asi každý spojenec dobrý. Otázka je, jak moc dobře bychom byli s nimi koordinovat podpory.
Můj nejbližší soused z HS&DF má silnou obranu. tedy měl, nedávno jsem mu ji zničil jako demonstraci síly naší alince po útoku CRonalda.
Za zkoušku to stojí, více vesnic vyrobí více jednotek než za stejný čas jedna.
Návrat nahoru Goto down
kremlis
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 1

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeThu Sep 13 2007, 21:58

Pro mně je to daleko,tak si to musíte rozhodnout sami. Já za sebe, vidím jak to kolem mně ubývá a pomalu nemám kam chodit loupit. A dříve nebo později si na kamarádění mezi ali přestaneme hrát. :-)
Návrat nahoru Goto down
Aserix
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 22

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeThu Sep 13 2007, 21:58

souhlasim se spojenectvim...jesi nam pomuzeou ve valce tak i dyby byli nase utoky nekoordinovane tak to pomuze...myslim si ze to urcite stoji za to se s nima domluvit... Wink
Návrat nahoru Goto down
hurvajsz
Vojín
Vojín
hurvajsz

Po?et p?ísp?vk? : 25

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeThu Sep 13 2007, 22:08

No, jak už jsem poukazoval výše, jsou docela dosti roztahaní, takže moc nečekám, že by pomohli, spíše bych řekl, že se chtějí schovat za dohodu, nicméně, to můžeme zkusit, a pokud nás zklamou, tak s nimi smlouvu rozvázat... pirat
Návrat nahoru Goto down
zaja
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 14

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeThu Sep 13 2007, 22:16

No já nevím prřipadá mě to, že se nedokáží domlluvit a pomoct ani mezi sebou, jak by pak pomáhali nám. Vemte si útok na mě CRonaldem jak jsme byli sehraní, všechno úplně super a když na někoho útočíme my nepomůžou si, jak by pak chtěli pomoct nám, no pokud bych měl hlasovat jsem pro ne. zaja
Návrat nahoru Goto down
+00th
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 2

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeFri Sep 14 2007, 00:03

hlasuji pro NE
zničil bych je Mad

salud
tooth
Návrat nahoru Goto down
Čonkovice
Vojín
Vojín
Čonkovice

Po?et p?ísp?vk? : 9

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeFri Sep 14 2007, 09:53

Můj názor zazněl o několik příspěvků výše. Proto nesouhlasím se spojenectvím ani dohodou.
Návrat nahoru Goto down
Aserix
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 22

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeFri Sep 14 2007, 12:11

ja si myslim ze aspon ted dyz mame problemy s K.Ř.-DF1 tak by sme s nima spojenectvi uzavrit meli...aspon by nam dali pokoj a nemuseli by sme si jich vsimat...az se to s K.Ř.-DF1 vyresi tak bych po nich klidne sel ale myslim si ze ted urcite nemame na to aby sme bojovali na 2 frontach...
Návrat nahoru Goto down
RPG
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 4

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeSat Sep 22 2007, 20:59

ja sem pusobil v jejich ali a abych pravdu rekl sou slaby a nekteri nasi hraci si z nich delaji farmy(i ja) takze navrhuju neprijimat dohodu.stejne nam nic neudelaj
Návrat nahoru Goto down
man
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 4

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitimeSun Sep 23 2007, 16:03

ahoj bejval jsem členem VLD .tak nejdříve k nin. jsou čerství hráči a nemají zkušenosti.radil jsem jim jak dělat obranu atd. už jsem to psal Sad pokud má hráč 300 lidiček a má druhou vesničku tak ohrožuje celou ali.pořádně odrbal obranu. zkušenému hráči dojde jak na tom je a pak stačí jen chodit pro surovyny.) ve VLD pořád svítily šedivé puntíky a to i u croowitele ! tak obraz si každý asi udělá sám.

teť k ali o níž má toto být : jelikož se začíná připravovat sesterská ali,tak by smlouva o neútočení pro nás byla fajn.je jich kolem nás dost.pokud je naše celá ali schopna nás ubránit tak já nejsem pro žádný smlouvy.jestli v tom maj hokej a nemužou zkoordynovat pomoc na vzájem tak žádná smlouva nemá cenu.nebudou schopní nám poslat účinnou pomoc.
tak za mě bych s nimi žádné smlouvy nedělal.

ps:VLD bylo farmařeno a tato ali s nimi má spojeneckou smlouvu.nebyly schopni nám pomoct.
ahoj man.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

HS&DF Empty
PříspěvekPředmět: Re: HS&DF   HS&DF Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

HS&DF
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Interni sekce - SEVER :: Diplomacie - SEVER-
Přejdi na: