| Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití | |
|
+6Dachen mcbreb hurvajsz Pezzli Marplova Elenius 10 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Mon Sep 10 2007, 00:44 | |
| Vojenský triumvirát již zasedl a pracuje na plné obrátky. V úterý večer zde uložím koncepci tvorby alianční armády. | |
|
| |
Marplova Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 13 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Mon Sep 17 2007, 16:28 | |
| Tak jak to vypadá s tou koncepcí alianční armády??? | |
|
| |
Elenius Svobodník
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Mon Sep 17 2007, 16:47 | |
| Již je vypracovaná a jsou v ní zapracovány připomínky kUa a hurvajsze. Posíláním surovin ke kUa už se jeden její bod prakticky plní. Bohužel přišly útoky od K.Ř.-DF1 a v té chvíli by se ona koncepce naplňovat nemohla. Zatím to vypadá, že útoky polevily, takže zvažuji, že bych ji v brzké době zveřejnil. Nebude-li mi dnes hlášen žádný útok ze strany K.Ř.-DF1, vystavím ji na fórum v dnes kolem 23:00 hod. | |
|
| |
Pezzli Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 56 Join date : 25. 08. 07
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Tue Sep 18 2007, 00:42 | |
| v případě tvorby aliančí armády GALO- sever Vám taktéž rád přispěju...i když si nejsem jist na 100% zda je ali armáda výhodná a jsem spíše proti ní, ale i tak budu rád, když něco takového vyrobíte, třeba to jako GALO poté převezmeme:-P | |
|
| |
Elenius Svobodník
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Tue Sep 18 2007, 00:50 | |
| Obranná koncepce alianční armády:
1. Tvorba a umístění armády: Vzhledem k hustotě rozložení členů aliance, bude alianční armáda soustředěna na třech místech. Důvodem je rovnoměrné rozdělení sil na celé ploše aliance a možnost jejího včasného zásahu v případě nutnosti. Těmito místy jsou vesnice Sleepy Hollow (Elenius), Deathly village (kUa) a Knížectví Krchovské (hurvajsz). Tyto vesnice budou přednostně cvičit obranné jednotky z příspěvků okolních vesnic, které budou sloužit k obraně oněch vesnic a celé aliance. U kUa se již vojsko pár dní tvoří, v nejbližších dnech začneme tvořit armádu u hurvajsze. Já zatím disponuji dostatečným počtem jednotek k obraně okolních členů aliance. Zítra rozešlu zprávu, kde bude určeno, kdo do jaké vesnice má posílat své příspěvky na alianční armádu.
2. Příspěvky na alianční armádu: Tyto příspěvky jsou zcela dobrovolné. Maximum je samozřejmě hrubá denní produkce za den od každé suroviny. Nikdo nebude k těmto k těmto příspěvkům nucen. Avšak u hráčů, kteří se rozhodnou vůbec nepřispívat na alianční armádu (byť jen symbolickou částkou), očekávám, že ji také nehodlají žádat o pomoc.
3. Počáteční požadavky: a) každý hráč bude mít ve své vesnici vystavěnu zeď (zemní hráz, palisádu) minimálně na úrovni 10. Tento požadavek se bude postupně zvyšovat co pár dní, b) každý hráč vystaví pro začátek alespoň 100 obranných pěších jednotek, které budou v případě nutnosti používány na podporu svých nejbližších sousedů (tento bod je myslím ve většině případů splněn).
4. Žádost o pomoc: Žádost o pomoc nejen alianční armády adresujte mě, hurvajszovi, kUa, RaulG nebo Bacardimu. budeme se snažit zařídit si v nepřítomnosti zástupy navzájem tak, aby bylo možné alianční jednotky vyslat kdykoliv. | |
|
| |
hurvajsz Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 25 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Tue Sep 18 2007, 10:46 | |
| Jsem pro, jen drobná připomínky, pokud budete chtít přispívat mně na ali army, tak to směřujte do Baronství Celibolského, a ne do Knížectví krchovského... | |
|
| |
mcbreb Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 2 Join date : 13. 09. 07
| Předmět: re Tue Sep 18 2007, 15:56 | |
| | |
|
| |
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Tue Sep 18 2007, 16:34 | |
| Mám stejný názor,jako Pezzli........tak jsem byl spíš proti alianční armádě,protože to může mít k někomu příliš daleko........ale tak jak to tu bylo nastíněno Eleniem,tak bych byl pro....tři centra a taková organizace(popř.organizovanost) jako byla zmíněná výše je myslím krok správným směrem........vím,že vám do toho nemůžu moc kecat,když jsem z jihu,ale prostě jsem cítil,že se s vámi o svůj názor musím podělit | |
|
| |
hurvajsz Vojín
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Tue Sep 18 2007, 22:09 | |
| - Dachen napsal:
- Mám stejný názor,jako Pezzli........tak jsem byl spíš proti alianční armádě,protože to může mít k někomu příliš daleko........ale tak jak to tu bylo nastíněno Eleniem,tak bych byl pro....tři centra a taková organizace(popř.organizovanost) jako byla zmíněná výše je myslím krok správným směrem........vím,že vám do toho nemůžu moc kecat,když jsem z jihu,ale prostě jsem cítil,že se s vámi o svůj názor musím podělit
To je v pořádku, každý může mít připomínky a pokud budou dobré, tak je třeba i použijeme, takže se nebojte i vy z "jihu" protože pokud vím, dělili jsme se proto, abychom posílili a jednou podmínkou bylo že budeme jako jedna ali | |
|
| |
Pezzli Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 56 Join date : 25. 08. 07
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Tue Sep 18 2007, 22:34 | |
| pošlu 2000 od každé suroviny postupně všem třem centrům....kurňa doufá, že na to tržiště bude stačit:-D | |
|
| |
hurvajsz Vojín
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Tue Sep 18 2007, 22:41 | |
| - Pezzli napsal:
- pošlu 2000 od každé suroviny postupně všem třem centrům....kurňa doufá, že na to tržiště bude stačit:-D
Mně neposílej obilí, mám multikorp, a obilího dosti | |
|
| |
Killer Street Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 25 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Wed Sep 19 2007, 14:56 | |
| komu mám posílat surovimy na tu army?? | |
|
| |
?6J_A-R_M-I_L-A Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 4 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Wed Sep 19 2007, 18:37 | |
| Kam mám posílat surovyny na army?? | |
|
| |
Elenius Svobodník
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Wed Sep 19 2007, 19:47 | |
| Nyní by bylo lepší posílat je hurvaszovi do vesnice Baronství Celibolské (151|165). U kUa je již slušný počet jednotek, takže proto. Nicméně, kdo to má daleko, nechť i nadále posílá ke kUa. | |
|
| |
biogoo Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 2 Join date : 16. 09. 07
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Wed Sep 19 2007, 22:02 | |
| Vzhledem k tomu, že teď mám trochu potíže s časem a surovin mám víc, než stíhám utrácet, rozhodl jsem se vám taky přispět, když už nemůžu pomáhat vojensky. Posílat budu hráči hurvajs, protože to k němu mám "jen" 12 hodin cesty, takže doporučuju rozšiřovat sklady... | |
|
| |
Elenius Svobodník
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Wed Sep 19 2007, 22:58 | |
| Díky, mám u hurvajsze momentálně zástup, takže se o to postarám. | |
|
| |
hurvajsz Vojín
| |
| |
man Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 4 Join date : 19. 09. 07
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití Sat Sep 22 2007, 17:15 | |
| ahoj,z rozdělením ali army na tři sektory souhlasím.je to dobrý nápad. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití | |
| |
|
| |
| Alianční armáda - její tvorba, rozložení a použití | |
|