| Návrh od -=SF=- | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Bacardi33 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 37 Join date : 23. 08. 07 Age : 50
| Předmět: Návrh od -=SF=- Thu Sep 06 2007, 14:44 | |
| Zdravím Vás . Uvádím zde dnešní koresponcenci o hráčem Flames . Flames psal : To mi je vazne luto pretoze urcite aj vy citite silny vpliv OPI a (°L-V°) ali. kedze vela nasich silnych clenov prestalo hrat a zrusili konta a dostali sme sa do tejto situacie dostali sme od (°L-V°) ultimatum. Ja som posledna zachrana povodnej SF ak neobnovim povodnu silu pocas najblizsich dni SF zanikne a mi budeme nuteny sa zlucit s (°L-V°) a potom sa podriadovat ich planom. Myslim ze aj v ramci zachovanie rozmanitosti ali by bolo aj vo vasom zaujme aby sa tomuto predislo. (°L-V°) a SF spolu vytvoria celok ktory bude diktovat a ja osobne som proti (°L-V°). AKy mas nazor na to aby sme sa zlucili radsej mi SF a GALI a tak vytvorili masivny komplex ktory bude moct konkurovat ako i OPI tak aj (°L-V°). Imperator Flames
P.S.: casu je malo a tak spolieham na tvoje promtne diplomaticke jednanie
Bacardi33 psal : Zdravím tě. Předně bych Ti velice poděkoval za tvoji nabídku . Velice si vážím Vašeho zájmu o moji osobu . Bohužel musím tvoji nabídku odmítnout . V současné době jsem vázán povinnostmi v alianci GALO . Jsem si jistý , že aliance Vašeho formátu nalezne náhradu nejen za mne ale i za své bývalé hráče. V tom Vám přeji hodně zdaru . Doufám , že toto odmítnutí nepoznamená naše budoucí vztahy , které bychom mohli díky tomuto pozvání navázat . Naše aliance se snaží stabilizovat náš sektor , který by se potom stal základem pro další expanzi . Pro tuto stabilizaci hledáme stejně smýšlející hráče a aliance . V případě zájmu můžeme zůstat v kontaktu . Přeji ti mnoho zdaru při hledání nových členů Bacardi33 diplomat pro sever aliance GALO
Flames psal : Z moci mne zverenej aliancnou radou by som ta chcel pozvat do nasej aliancie STRONG FIGHTERS, ktora ma v tomto okoli celkom pocetne zastupenie. Z nasej ali vypadlo vela silnych hracov ktory prestali hrat travian a tak znovu obsadzujeme miesta v ali. V dosledku odchodu tychto hracov sme padli z 20 miesta az na 80te ale znovu preobsadzovanie ali nas opet zenie na popredne pozicie. Bol by som rad keby si svojou ucastou podporil aj ty nasu ali a stal sa tak sucastou elity travianu. S pozdravom Imperator Flames
Prosím Vás o názor na tento návrh . | |
|
| |
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Návrh od -=SF=- Thu Sep 06 2007, 15:57 | |
| Dostal jsem dnes stejnou pozvánku od této aliace. Oproti výše uvedenému textu mi dorazilo ještě toto:
Jednal som uz z vasim diplomatom a prednesie vam navrh fuzie s nami pretoze po odchode silnych clenov z nasej ali v dosledku toho ze prestali hrat Travian a po pade nase SF v tabulkach sa na nas diktatorsky vrhli OPI a (°L-V°) ktora chce aby sme sa zlucili s nou co ale ja nechcem.. Mam iba par dni na to aby som dostal nasu ali na top 10 inak sa budeme musiet podriadit (°L-V°). Tym ze by si k nam prestupil ako prvy by si dokazal aj ostatnym ze zvasty a severnej a juznej casti su hlupost.. Ze jedine dvolezite je vytvorit silny kompex ktory je schopny vzdorovat tlaku OPI a (°L-V°) v nasich koncinach.. Urob ako uznas za vhodne ale ponuka trva uz len zapar dni a potom budeme nuteny zlucit sa s (°L-V°) a podriadovat sa ich diktature a slabe ali ako vy sa budu farmit.. Preto ukaz aj zbytku svojej ali smer a svojim odchodom stiahnes aj zbytok a pridu na to ze je to najrozumnejsie riesenie... Bud Strong Fighters a dokaz spolu s namy ze OPI a niesu vsemocne! Dakujem ti nech sa rozhodnes akokolvek. Imperator Flames
Podobně jako Bacardi33 jsem odmítl s tím, že se nebráníme spolupráci mezi GALO a -=SF=-. | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
| Předmět: Re: Návrh od -=SF=- Thu Sep 06 2007, 18:03 | |
| - Elenius napsal:
- Dostal jsem dnes stejnou pozvánku od této aliace. Oproti výše uvedenému textu mi dorazilo ještě toto:
Jednal som uz z vasim diplomatom a prednesie vam navrh fuzie s nami pretoze po odchode silnych clenov z nasej ali v dosledku toho ze prestali hrat Travian a po pade nase SF v tabulkach sa na nas diktatorsky vrhli OPI a (°L-V°) ktora chce aby sme sa zlucili s nou co ale ja nechcem.. Mam iba par dni na to aby som dostal nasu ali na top 10 inak sa budeme musiet podriadit (°L-V°). Tym ze by si k nam prestupil ako prvy by si dokazal aj ostatnym ze zvasty a severnej a juznej casti su hlupost.. Ze jedine dvolezite je vytvorit silny kompex ktory je schopny vzdorovat tlaku OPI a (°L-V°) v nasich koncinach.. Urob ako uznas za vhodne ale ponuka trva uz len zapar dni a potom budeme nuteny zlucit sa s (°L-V°) a podriadovat sa ich diktature a slabe ali ako vy sa budu farmit.. Preto ukaz aj zbytku svojej ali smer a svojim odchodom stiahnes aj zbytok a pridu na to ze je to najrozumnejsie riesenie... Bud Strong Fighters a dokaz spolu s namy ze OPI a niesu vsemocne! Dakujem ti nech sa rozhodnes akokolvek. Imperator Flames
Podobně jako Bacardi33 jsem odmítl s tím, že se nebráníme spolupráci mezi GALO a -=SF=-. Ahoj. Ohledně fúze jsemjen odpovídal na jeho dotaz s tím , že jde čistě o můj názor . Též jsem mu napsal , že u nás probíhá diskuse na téma rozdělení aliance a s tím spojené hlasování . Uvedl jsem , že jeho nabídku předložím na našem fóru , což jsem učinil ( viz tento topic ) . Dle ohlasů na toto téma jsem přislíbil , že ho budu informovat . To je asi vše ohledně této situace. | |
|
| |
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Návrh od -=SF=- Thu Sep 06 2007, 21:51 | |
| A když on vás tak láká...zkusili jste mu nabídnout,aby se přidal k nám do Galo?:-) | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
| Předmět: Re: Návrh od -=SF=- Thu Sep 06 2007, 21:55 | |
| Novinkou je , že hráč Flames přestoupil z -=SF=- do OPI A . Zkusil jsem kontaktovat hráče/ku komanc . Nabidl jsem možné místo v alianci , v případě vzniku . Též jsem požádal o upřesňující informaci o rozpadu . O dalším budu informovat . | |
|
| |
hurvajsz Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 25 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Návrh od -=SF=- Fri Sep 07 2007, 10:51 | |
| to je dobře, jen tak dále, třebas nakonec nebudeme tak slabí jinak už jsme taky začal verbovat okolí, ale zatím bez odpovědi | |
|
| |
RaulG Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 74 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Návrh od -=SF=- Fri Sep 07 2007, 12:40 | |
| podle vysledku hlasovani i podle rozhovoru s ivem by melo byt vecer kolem 21:00 jasno .. takze vas poprosim o ucast alespon na travianu kdyz uz ne na foru :-B | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
| Předmět: Re: Návrh od -=SF=- Fri Sep 07 2007, 14:07 | |
| Novinky od SF : Přepis zpráv se zakladatelkou zuzielou : Číst od zdola zuzeila psal : Moc děkuju ____________ Bacardi33 psal: Ahoj. Nová aliance by měla vzniknout ( když dopadne hlasování dobře ) v sobotu během dne . Čas vzniku upřesním . Určitě by jsme měli zájem o hráče : Shammi komanc B-Rabbit Dragon-fly kulicka13 Peca13 Efuufa Poslesledního hráče jsem nenašel . Nevím zda nejde o překlep - možná to měl být Mario-T . Pokud tito hráči budou mít zájem o vstup do nové aliance ať se spojí přímo se mno . Po vzniku aliance jim pošlu pozvánku . Ještě jednou díky a přeji tobě i ostatním hráčům hodně štěstí ve hře . Měj se. Bacardi33 diplomat pro sever aliance GALO ____________ zuziela psal: Ahoj, dostala se ke mně informace, že asi v sobotu vznikne Vaše dceřiná aliance a hledáte nové členy v sektoru severo-východ. Naše aliance se bude slučovat s jinou a ráda bych se zeptala jestli je to pravda a jestli byste měli zájem o některé z našich členů: Shammi Komanc Efuufa Dragon-fly Mekot B-Rabbit Kulicka13 Peca13 Mohli byste mi případně napsat o jaké z nich a kdy přesně by Vaše dceřiná aliance měla vzniknout? Děkuju. Přeji krásný den Zuziela zakladatelka -=SF=- | |
|
| |
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Návrh od -=SF=- Fri Sep 07 2007, 14:43 | |
| Tak to začíná vypadat dobře.....:-).....dokonce to vypadá,že sever nebude rozdělením oslaben....ale spíš posílen:-) .......už musíme jen doufát,že nově příchozí zapadnou do kolektivu;-) | |
|
| |
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Návrh od -=SF=- Fri Sep 07 2007, 17:54 | |
| Doufejme, že výše jmenovaní k nám opravdu přestoupí. A jestli ano, že to pro ně nebude jen přestupní stanice. S příchodem těchto hráčů bychom na severu získali více než jsem na začátku doufal. Evidentně jsou to aktivní hráči, kteří se o své vesničky (a farmičky) svědomitě starají. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Návrh od -=SF=- | |
| |
|
| |
| Návrh od -=SF=- | |
|