GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Zlaté zdarma

Goto down 
+3
RaulG
Dachen
Moriarty
7 posters
AutorZpráva
Moriarty
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 5

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 08:40

Asi vám taky přišla zpráva od slovacek, kde nabízí možnost získat zlaté a odkazuje na jinou stránku. Rád bych se zeptal, co si o tom myslíte.
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 48

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 09:49

Moriarty napsal:
Asi vám taky přišla zpráva od slovacek, kde nabízí možnost získat zlaté a odkazuje na jinou stránku. Rád bych se zeptal, co si o tom myslíte.

Jj,přišla....nevím,nekoukal jsem na to.....umím hrát i bez zlatých Smile
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 74

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 10:30

a vis kdo z toho bude mit upe nejvic? no jasne ze ne ty nebo kdokoliv jiny ale prave ten slovacek ...
navic jeho cestina a chyby na webu jako sorry ale do tak pofiderni akce fakt nejdu ...
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 61

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 10:52

Popravdě jsem tu zprávu ani nedočetl celou...
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 12:01

Elenius napsal:
Popravdě jsem tu zprávu ani nedočetl celou...
tak ja jsem zvedava zenska me zajimalo jak uzasnej web to bude :-B a kdyz jsem to videla nevedela jsem jestli se smat nadavat a anebo brecet .. takovou priseru at uz co se kodu tyce a nebo cestiny jsem dlouho nevidela :-B
sak jsem mu taky psala ze takovej des oznacuje jasne naprosteho idiota a diletanta ...

jen je mi zahadou kdyz sjem byla tak mila proc mi vlastne neodpovedel :-B lol!
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 12:17

Vydrž, on se jistě ozve. Jen se vás ozvalo v podobném duchu víc a on nestačí odepisovat Laughing
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 48

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 13:22

Laughing
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 13:29

ja sem trpelivej tvor :-B ale ne nad lidskou tuposti... si chlapecek asi myslel ze su tu vsichni lamky a ze to nikdo nezna ze jo .. cheers
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 13:45

Asi to tolik zlatek nevynáší, když už zrušil účet scratch
Anebo šel do sebe a za ty zlatky si koupil kurz pravopisu study
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 14:02

Elenius napsal:
Asi to tolik zlatek nevynáší, když už zrušil účet scratch
Anebo šel do sebe a za ty zlatky si koupil kurz pravopisu study

Elenie voe ty mas napady .. ja se nemuzu tlemit mi dneska brousili zuby pod korunky a boli to jako prase ale tohle se neda cece ... me budes mit na svedomi Twisted Evil Laughing
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 15:50

RaulG napsal:

Elenie voe ty mas napady .. ja se nemuzu tlemit mi dneska brousili zuby pod korunky a boli to jako prase ale tohle se neda cece ... me budes mit na svedomi Twisted Evil Laughing

Vzhledem k tomu, že jsi za celou dobu hry první, kdo správně skloňuje můj nick, tak ti vyhovím a budu se krotit Wink
P.S.: Taky ti mohli dát prášky proti bolesti, abych to mohl rozbalit naplno scratch Razz Razz Razz
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 15:56

estli vono to sklonovani nebude tim ze uz mi neni nact ze jo ...
prasky mam ale i tak to boli a klidne to vybal nebo rozbal ( bych to doplnila ale vzhledem k tomu ze neznam Elenie tvuj vek a navic je tu spousta mladejch tak jen takhle :-B ) jinak muzem klidne pokecat po PM Wink pokud budes chtit Razz
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 17:39

RaulG napsal:
estli vono to sklonovani nebude tim ze uz mi neni nact ze jo ...
prasky mam ale i tak to boli a klidne to vybal nebo rozbal ( bych to doplnila ale vzhledem k tomu ze neznam Elenie tvuj vek a navic je tu spousta mladejch tak jen takhle :-B ) jinak muzem klidne pokecat po PM Wink pokud budes chtit Razz

Myslím, že pouze ve věku to nebude Wink
Navrhuji tedy založit samostatné fórum s hvězdičkou pro zletilé What a Face
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 17:43

hele ale to by se jim nemuselo libit ze jo :-B navic jako pak zacnou o veku lhat ... btw ale tys mi neprasknul kolik ti je nebo si to nechavas na to PM ci ICQ? Cool Laughing scratch
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 17:47

RaulG napsal:
hele ale to by se jim nemuselo libit ze jo :-B navic jako pak zacnou o veku lhat ... btw ale tys mi neprasknul kolik ti je nebo si to nechavas na to PM ci ICQ? Cool Laughing scratch

Nemůžu se tu veřejně odhalovat affraid To si nechám do toho nového fóra Razz

Naposledy upravil dne Mon Sep 03 2007, 17:49, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 17:48

Elenius napsal:
RaulG napsal:

Nemůžu se tu veřejně odhalovat affraid

zish na co hned nemyslis .. :-B tak na travianu na PM ? :-B
Návrat nahoru Goto down
Leo18
Vojín
Vojín
Leo18

Po?et p?ísp?vk? : 16

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 23:35

Hezké. Ale jak to souvisí s tématem zlaté zadarmo? scratch
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeTue Sep 04 2007, 00:03

nijak a sorry za OT uz se to nestane ... i kdyz osobne sem mela dojem ze zrovna v tomhle topiku to vadit nebude .. mno asi vadilo takze se jeste jednou omlouvam ...
Návrat nahoru Goto down
zaja
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 14

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeTue Sep 04 2007, 17:39

no mě to nevadilo, aspoň něco na pobavení, šlo vám to pěkněZlaté zdarma Icon_sunny jo, příště zas.
Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 25

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeTue Sep 04 2007, 19:51

Sakriš zase pročítat tím OT tom mám na tom nejradši Very Happy . Nejspíš měl tolik zlatých že ho to prestalo bavit Laughing
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeWed Sep 05 2007, 09:15

leo18 napsal:
Snad jedině tak, že s tímto výstupem hodláme s RaulG vyrazit na turné a vybírat za něj zlatky do klobouku Idea
Návrat nahoru Goto down
Leo18
Vojín
Vojín
Leo18

Po?et p?ísp?vk? : 16

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeWed Sep 05 2007, 14:58

leo18 napsal:
To nebylo míněno jako výtka, ale jako ftípek. Very Happy Klidně pokračujte, třeba nás na fóru bude jednou konečně plný počet ... cheers
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitimeWed Sep 05 2007, 15:05

leo18 napsal:
leo18 napsal:
To nebylo míněno jako výtka, ale jako ftípek. Very Happy Klidně pokračujte, třeba nás na fóru bude jednou konečně plný počet ... cheers
Kdyby to blbnutí přivedlo byť jediného čtenáře k pravidelnému čtení fóra, byl bych za to rád. Možná bych de vzdal i nároku na honorář jocolor Razz
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Zlaté zdarma Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zlaté zdarma   Zlaté zdarma Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Zlaté zdarma
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Externí sekce - GALO + SEVER :: Svoboda-
Přejdi na: