GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Aliance a jeji forum

Goto down 
+2
Leo18
RaulG
6 posters
AutorZpráva
RaulG
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 74

Aliance a jeji forum Empty
PříspěvekPředmět: Aliance a jeji forum   Aliance a jeji forum Icon_minitimeSun Sep 02 2007, 21:51

Prave mi dosla trpelivost .. mela jsem dnes volnejsi den a cas prubezne vice mene sledovat kolik lidi si odehralo, kolik utocilo, a taky kolik se jich ukazalo na foru a chtela bych vam k tomu rict nekolik vet...

v pravidlech aliance je jasne napsane ze mame sledovat aliancni forum ..

probuh to vam da vazne tolik prace kliknout si novej panel s forem a vyjet si jen a pouze nove prispevky? A at se mi nikdo nepokousi tvrdit ze nema cas to cist ... zabere to vzdy tak maximalne 5 minut protoze prispevky jsou jeden ci dva ...

nebo si vazne mam zacit myslet ze vetsina clenu aliance mozn a umi cist ale rozhodne neumi psat a kdyz uz zaplatpanbuh umi psat tak nema vlastni nazor?

je tu nekolik vlaken ktera jsou treba projednat at uz se to tyka zmeny generala a diplomata a nebo rozdeleni aliance ale jen par lidi se ozvalo ....
na prstecvh jedne ruky bych je spocitala a to je nas tu 60 teda vlastne 59 .... se pak nedivim ze kdyz jde do tuheho tak z tech par co neco delaj se jeste min hlasi do boju a podobnych aktivit..

Ja chapu ze spousta z nas nema cas .. taky mam praci a rodinu, ale pokud mame cas odehravat a posilat utoky pak taky mame cas na napsani par vet.

takze co z toho plyne? rada bych tu videla daleko vetsi ucast myslim co se fora tyce ... a rada bych cetla vase nazory protoze jsou dulezite stejne tak jako je dulezity kazdy clen aliance....

HOWG
Návrat nahoru Goto down
Leo18
Vojín
Vojín
Leo18

Po?et p?ísp?vk? : 16

PříspěvekPředmět: Re: Aliance a jeji forum   Aliance a jeji forum Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 01:01

Další problém na který jsem upozorňoval vždy. Pár lidí tu řeší osud všech a stále přešlapujeme na místě. Podle mě jsou priority dány. 1) rozdělit alianci na dvě části ANO či NE. 2) dle výsledku prvního problému volba diplomatů, náčelníků apod. 3) strategie aliance [nebo aliancí] - obranná či útočná?
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 48

PříspěvekPředmět: Re: Aliance a jeji forum   Aliance a jeji forum Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 09:43

leo18 napsal:
Další problém na který jsem upozorňoval vždy. Pár lidí tu řeší osud všech a stále přešlapujeme na místě. Podle mě jsou priority dány. 1) rozdělit alianci na dvě části ANO či NE. 2) dle výsledku prvního problému volba diplomatů, náčelníků apod. 3) strategie aliance [nebo aliancí] - obranná či útočná?

Myslím si,že bod jedna je na spadnutí,protože podle ohlasů mi přijde,že je většina pro rozdělení
Bod dva bych už klidně začal řešit
A bod tři....na ten máme ještě chvilku čas Smile

Pro příště bych tyto zásadnější věci...pokud to nespěchá řešil tak,že se napíše přímo znění problému.....a všichni by měli 24h popř.48h na vyjádření......kdo by se nevyjádřil,zdržel by se tím hlasování a o budoucnosti aliance by rozhodla většina hlasujících...zkrátka ti,co chodí na fórum a mají o ali zájem
Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 25

PříspěvekPředmět: Re: Aliance a jeji forum   Aliance a jeji forum Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 23:40

No ja zatim nemel čas se vyjádřit nebot jsem byl mimo. Na čundru bohužel nikde net k mání nebyl. Jsem pro rozdelení aliance. Docela je tu hodne príspevku a citím se docela unaven po cundru, a ráno brzo vstávám na brigádu, netuším jestli stihnu všechny príspevky prečít ale ty dva určo stihnu to vím, jestlí víc tak to nemám tušení. Nejak jsem zatím neměl tu čest sledovat tu volbu tak se nemohu vyjádřit. Ja bych řekl že než se rozjedeme tak bysme mohlí být ali obranná a pak přejít ali útočnou. Tak nějak bych to já viděl. Díky.
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 58

PříspěvekPředmět: Re: Aliance a jeji forum   Aliance a jeji forum Icon_minitimeTue Sep 04 2007, 20:58

Bod jedna bych řešil opatrně,neboď jak se hned rozdělime tak pak budem hodně nezajimavi pro spojence tak jak my toto řešime vyhazovem slapšich spojencu.Bod dva je vyřešen a bod tři to ještě nevim.
Návrat nahoru Goto down
man
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 4

PříspěvekPředmět: Re: Aliance a jeji forum   Aliance a jeji forum Icon_minitimeTue Sep 25 2007, 20:49

ahoj nevěděl jsem kam to napsat,tak to písnu sem.

děkuji všem hráčům světa - galo - za pomoc při rozvoji nové ali galo-S2.

naše malá loď bude dělat vše potřebné k růstu , věhlasu a slávě velkého parníku GALO.
man.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Aliance a jeji forum   Aliance a jeji forum Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Aliance a jeji forum
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Informace - GALO :: Důležité oznámení-