GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

General vojsk

Goto down 
+4
Elenius
Vlarisa
?6J_A-R_M-I_L-A
ivo1111
8 posters
AutorZpráva
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 58

General vojsk Empty
PříspěvekPředmět: General vojsk   General vojsk Icon_minitimeSat Sep 01 2007, 12:24

tady davejte sve kandidaty
Návrat nahoru Goto down
?6J_A-R_M-I_L-A
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 4

General vojsk Empty
PříspěvekPředmět: Re: General vojsk   General vojsk Icon_minitimeSun Sep 02 2007, 21:58

Na toto téma se nedá nic jynýho říct že se musej přihlásit nějací lidi do kunkurzu (sami se přihlásit)kdo má zajem a potom z těch lidí vybrat pomocí hlasů generála vojsk!!
Návrat nahoru Goto down
Vlarisa
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 9

General vojsk Empty
PříspěvekPředmět: Re: General vojsk   General vojsk Icon_minitimeSun Sep 02 2007, 23:44

jo přesně tak.. Smile Lidi HLASTE SEEEEEEE!! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 61

General vojsk Empty
PříspěvekPředmět: Re: General vojsk   General vojsk Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 14:00

Tak to vypadá, že tato funkce bude udělena někomu za trest Razz
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 74

General vojsk Empty
PříspěvekPředmět: Re: General vojsk   General vojsk Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 14:05

kdyz vono je to tezky general musi mit prehled a bejt dobrej strateg aby vedel kdy a co obetovat pro vitezstvi ... takovejch lidi je malo .. a hlavne taky musi patrit k tem silnejsim ze jo pacto pak by se mohlo rikat z generalova krev netece affraid
Návrat nahoru Goto down
Bacardi33
Vojín
Vojín
Bacardi33

Po?et p?ísp?vk? : 37

General vojsk Empty
PříspěvekPředmět: Re: General vojsk   General vojsk Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 14:06

Ahoj lidi.
Nemyslím si , že by funkce generála byla za trest . Kritériem by mělo být :
- pravidelné hraní
- dostatečné lvl obilných polí
- dostatečně vybudované sklady a sýpka
- umění ovládat bitevní simulátor Smile
- komunikativnost s vedením aliance
- rasa Germán pro útoky - dle alianční politiky
- schopnost rychlého rozhodnutí a s tím spojená ochota být za svoje činy odpovědný ( to bude hodně náročné )
Takže teď můžeme přemýšlet o tom , kdo by se na to hodil . Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 61

General vojsk Empty
PříspěvekPředmět: Re: General vojsk   General vojsk Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 14:20

Bacardi33 napsal:
Ahoj lidi.
Nemyslím si , že by funkce generála byla za trest . Kritériem by mělo být :
- pravidelné hraní
- dostatečné lvl obilných polí
- dostatečně vybudované sklady a sýpka
- umění ovládat bitevní simulátor Smile
- komunikativnost s vedením aliance
- rasa Germán pro útoky - dle alianční politiky
- schopnost rychlého rozhodnutí a s tím spojená ochota být za svoje činy odpovědný ( to bude hodně náročné )
Takže teď můžeme přemýšlet o tom , kdo by se na to hodil . Very Happy
Já soudil podle toho, kolik je tu zatím přihlášek.
Co jsem si všiml, tak se někteří jedinci hlásí na jakkoukoliv funkci, překvapuje mě, že na tuto tu nejsou. Možná jen do těchto koutů fóra ještě nezabrousili

Kritéria jsi vystihl přesně. Vliv rasy mě nenapadl. Možná by to z tohoto pohledu chtělo dva generály...útočného a obranného, Germána a Gala.
Naštěstí jsem Říman, takže jsem z toho venku. Navíc netuším, co je to ten bitevní simulátor scratch Razz
Návrat nahoru Goto down
Bacardi33
Vojín
Vojín
Bacardi33

General vojsk Empty
PříspěvekPředmět: Re: General vojsk   General vojsk Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 14:26

Ahoj .
Jasně dva generálové by byli fajn , jen by nás to stálo 2 x více . Ale i tak bych byl pro .
Ohledně bitevního simulátoru - odkaz přidám na fórum jen co přijdu domů. Teď jsem v práci a nepamatuju si ho z hlavy pale .
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 48

General vojsk Empty
PříspěvekPředmět: Re: General vojsk   General vojsk Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 16:17

Bacardi33 napsal:
Ahoj .
Jasně dva generálové by byli fajn , jen by nás to stálo 2 x více . Ale i tak bych byl pro .
Ohledně bitevního simulátoru - odkaz přidám na fórum jen co přijdu domů. Teď jsem v práci a nepamatuju si ho z hlavy pale .

Nechápu,proč by nás to mělo stát dvakrát více....................pokud mi teda něco neuteklo a nemáte v plánu udělat jednu obrovskou společnou armádu(popř. teda 2)
Návrat nahoru Goto down
kUa
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 5

General vojsk Empty
PříspěvekPředmět: Re: General vojsk   General vojsk Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 18:44

Je sice pravda ze se říka že Galové jsou na obranu a germáni na utok ale musi to tak byt?? Kdyby byl jeden general tak by mel byt urco říman protoze je jak silnýnv utoku(equites ceasaris) tak i v obrane(pretoriáni). Pokud 2 generaly tak germany a galy. Pokud jednoho tak urcite římana!!
Návrat nahoru Goto down
Bacardi33
Vojín
Vojín
Bacardi33

General vojsk Empty
PříspěvekPředmět: Re: General vojsk   General vojsk Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 19:10

Ahoj.
Jako válečník asi nebudu nejlepší Smile . Proto si nechám ne jiných , který národ je nejlepší . Ohledně nákladnosti dvou generálů - měl jsem dojem , že o alianční politice ( útočné nebo obranné ) se bude teprve jednat a na tomto základě by se mělo stavět vojsko . Pokud budeme stavět vojsko obranné i útočné potom je otázka nákladnost mimo .
A ještě slíbený bitevní simulátor :
http://www.traviantoolbox.com/bitevni_simulator
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 58

General vojsk Empty
PříspěvekPředmět: Re: General vojsk   General vojsk Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 20:42

Mně je jedno jestli to bude řiman nebo kdo,jen musi chtit něco dělat a abyt zodpovědny.Každy by pro začatek dal k dispozici určity počet jednotek co by seděli domy a v připadě potřeby by hned šli,tak kdo ještě chce dělat GENERALA
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

General vojsk Empty
PříspěvekPředmět: Re: General vojsk   General vojsk Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

General vojsk
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Hlavni strateg neboli general

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Archív :: Odpad-