| General vojsk | |
|
+4Elenius Vlarisa ?6J_A-R_M-I_L-A ivo1111 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
ivo1111 Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 58 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: General vojsk Sat Sep 01 2007, 12:24 | |
| tady davejte sve kandidaty | |
|
| |
?6J_A-R_M-I_L-A Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 4 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: General vojsk Sun Sep 02 2007, 21:58 | |
| Na toto téma se nedá nic jynýho říct že se musej přihlásit nějací lidi do kunkurzu (sami se přihlásit)kdo má zajem a potom z těch lidí vybrat pomocí hlasů generála vojsk!! | |
|
| |
Vlarisa Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 9 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: General vojsk Sun Sep 02 2007, 23:44 | |
| jo přesně tak.. Lidi HLASTE SEEEEEEE!! | |
|
| |
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: General vojsk Mon Sep 03 2007, 14:00 | |
| Tak to vypadá, že tato funkce bude udělena někomu za trest | |
|
| |
RaulG Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 74 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: General vojsk Mon Sep 03 2007, 14:05 | |
| kdyz vono je to tezky general musi mit prehled a bejt dobrej strateg aby vedel kdy a co obetovat pro vitezstvi ... takovejch lidi je malo .. a hlavne taky musi patrit k tem silnejsim ze jo pacto pak by se mohlo rikat z generalova krev netece | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 37 Join date : 23. 08. 07 Age : 50
| Předmět: Re: General vojsk Mon Sep 03 2007, 14:06 | |
| Ahoj lidi. Nemyslím si , že by funkce generála byla za trest . Kritériem by mělo být : - pravidelné hraní - dostatečné lvl obilných polí - dostatečně vybudované sklady a sýpka - umění ovládat bitevní simulátor - komunikativnost s vedením aliance - rasa Germán pro útoky - dle alianční politiky - schopnost rychlého rozhodnutí a s tím spojená ochota být za svoje činy odpovědný ( to bude hodně náročné ) Takže teď můžeme přemýšlet o tom , kdo by se na to hodil . | |
|
| |
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: General vojsk Mon Sep 03 2007, 14:20 | |
| - Bacardi33 napsal:
- Ahoj lidi.
Nemyslím si , že by funkce generála byla za trest . Kritériem by mělo být : - pravidelné hraní - dostatečné lvl obilných polí - dostatečně vybudované sklady a sýpka - umění ovládat bitevní simulátor - komunikativnost s vedením aliance - rasa Germán pro útoky - dle alianční politiky - schopnost rychlého rozhodnutí a s tím spojená ochota být za svoje činy odpovědný ( to bude hodně náročné ) Takže teď můžeme přemýšlet o tom , kdo by se na to hodil . Já soudil podle toho, kolik je tu zatím přihlášek. Co jsem si všiml, tak se někteří jedinci hlásí na jakkoukoliv funkci, překvapuje mě, že na tuto tu nejsou. Možná jen do těchto koutů fóra ještě nezabrousili Kritéria jsi vystihl přesně. Vliv rasy mě nenapadl. Možná by to z tohoto pohledu chtělo dva generály...útočného a obranného, Germána a Gala. Naštěstí jsem Říman, takže jsem z toho venku. Navíc netuším, co je to ten bitevní simulátor | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
| Předmět: Re: General vojsk Mon Sep 03 2007, 14:26 | |
| Ahoj . Jasně dva generálové by byli fajn , jen by nás to stálo 2 x více . Ale i tak bych byl pro . Ohledně bitevního simulátoru - odkaz přidám na fórum jen co přijdu domů. Teď jsem v práci a nepamatuju si ho z hlavy . | |
|
| |
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: General vojsk Mon Sep 03 2007, 16:17 | |
| - Bacardi33 napsal:
- Ahoj .
Jasně dva generálové by byli fajn , jen by nás to stálo 2 x více . Ale i tak bych byl pro . Ohledně bitevního simulátoru - odkaz přidám na fórum jen co přijdu domů. Teď jsem v práci a nepamatuju si ho z hlavy . Nechápu,proč by nás to mělo stát dvakrát více....................pokud mi teda něco neuteklo a nemáte v plánu udělat jednu obrovskou společnou armádu(popř. teda 2) | |
|
| |
kUa Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 5 Join date : 30. 08. 07
| Předmět: Re: General vojsk Mon Sep 03 2007, 18:44 | |
| Je sice pravda ze se říka že Galové jsou na obranu a germáni na utok ale musi to tak byt?? Kdyby byl jeden general tak by mel byt urco říman protoze je jak silnýnv utoku(equites ceasaris) tak i v obrane(pretoriáni). Pokud 2 generaly tak germany a galy. Pokud jednoho tak urcite římana!! | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
| Předmět: Re: General vojsk Mon Sep 03 2007, 19:10 | |
| Ahoj. Jako válečník asi nebudu nejlepší . Proto si nechám ne jiných , který národ je nejlepší . Ohledně nákladnosti dvou generálů - měl jsem dojem , že o alianční politice ( útočné nebo obranné ) se bude teprve jednat a na tomto základě by se mělo stavět vojsko . Pokud budeme stavět vojsko obranné i útočné potom je otázka nákladnost mimo . A ještě slíbený bitevní simulátor : http://www.traviantoolbox.com/bitevni_simulator | |
|
| |
ivo1111 Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 58 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: General vojsk Mon Sep 03 2007, 20:42 | |
| Mně je jedno jestli to bude řiman nebo kdo,jen musi chtit něco dělat a abyt zodpovědny.Každy by pro začatek dal k dispozici určity počet jednotek co by seděli domy a v připadě potřeby by hned šli,tak kdo ještě chce dělat GENERALA | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: General vojsk | |
| |
|
| |
| General vojsk | |
|