| Volba | |
|
+10Marplova kUa Dachen Bacardi33 Leo18 lukmajstr RaulG Killer Street Elenius ivo1111 14 posters |
Autor | Zpráva |
---|
ivo1111 Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 58 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Volba Sat Sep 01 2007, 12:23 | |
| | |
|
| |
ivo1111 Moderátor
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 12:42 | |
| Takže ja nabizim za diplomata Galatheu. | |
|
| |
ivo1111 Moderátor
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 12:48 | |
| Taky navrhuji eleniuse,Rad bych abychom měli dva diplomaty a ti by spolu spolupracovali,jinak jsem zase porušil par spojenectvi a dohod o neutočeni. | |
|
| |
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 12:56 | |
| Dva diplomaty jsem chtěl také navrhnout. Naše aliance je prakticky rozdělená na dvě části (severní a jižní). Ideální by bylo mít jednoho diplomata v každé části. | |
|
| |
Killer Street Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 25 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 12:58 | |
| Já bych si to místo toho diplomata vzal | |
|
| |
RaulG Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 74 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 13:45 | |
| - Killer Street napsal:
- Já bych si to místo toho diplomata vzal
nezlob se ale pokud bys ty mel kandidovat na diplomata asi bych se musela tvrde ohradit .. nekdo kdo ma v popisu tohle - citace :
- Online 24 hodin děnně
ti co mě mají posílat suroviny za to,že na ně nebudu útočit, tak ať je posílají,nebo na ně pošlu svou armádu!! (a nejde mi o cestinu ale o smysl ) by nemel byt diplomatem diplomat ma dojednavat dohody a smiry a ne vyvolavat valky a spory.. na to jsou tu myslim jini ... | |
|
| |
Killer Street Vojín
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 13:58 | |
| - RaulG napsal:
- Killer Street napsal:
- Já bych si to místo toho diplomata vzal
nezlob se ale pokud bys ty mel kandidovat na diplomata asi bych se musela tvrde ohradit .. nekdo kdo ma v popisu tohle
- citace :
- Online 24 hodin děnně
ti co mě mají posílat suroviny za to,že na ně nebudu útočit, tak ať je posílají,nebo na ně pošlu svou armádu!! (a nejde mi o cestinu ale o smysl )
by nemel byt diplomatem diplomat ma dojednavat dohody a smiry a ne vyvolavat valky a spory.. na to jsou tu myslim jini ... ja to tam ma jen aych jim to připoměl, ale klidně si to smažu, mě je to jedno jestli to tam je nebo není | |
|
| |
RaulG Moderátor
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 14:05 | |
| tys nepochopil co sem tim chtela rict? nejde o to co tam je neno neni napsany ale o to jak uvazujes... diplomat kterej jedna naval nebo ti nabancim je spatnej diplomat... podivej se na s7 jsem byla hodne dlouho bezaliancni .. a neplatila jsem nikomu nic protoze jsem jednak mela dobrou obranu i bez armady a jednak jsem si to dokazala vyjednat....
chtela jsem tim primarne rict ze diplomatem by mel byt nekdo s chladnou hlavou , nekdo kdo ma zkusenosti s lidma, nekdo kdo ovlada umeni slova...
napadaji me dva ...
Bacardi33 a Galathea
tihle dva prokazali jiste vlastnosti behem posledni krize.... | |
|
| |
Killer Street Vojín
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 14:14 | |
| [quote="RaulG"]tys nepochopil co sem tim chtela rict? nejde o to co tam je neno neni napsany ale o to jak uvazujes... diplomat kterej jedna naval nebo ti nabancim je spatnej diplomat... podivej se na s7 jsem byla hodne dlouho bezaliancni .. a neplatila jsem nikomu nic protoze jsem jednak mela dobrou obranu i bez armady a jednak jsem si to dokazala vyjednat....
chtela jsem tim primarne rict ze diplomatem by mel byt nekdo s chladnou hlavou , nekdo kdo ma zkusenosti s lidma, nekdo kdo ovlada umeni slova...
napadaji me dva ...
Bacardi33 a Galathea
Tak ok...uvidíme jak se jim povede ,ale doufám že dobře. Tak když je zvolíme tak by mohli uzavřít jedno spojenectví s *F*R*I*, *Kotor* a *Kotor2*, jelikož jsou blízko nás a jsou celkem silní | |
|
| |
RaulG Moderátor
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 14:16 | |
| - Killer Street napsal:
- RaulG napsal:
- tys nepochopil co sem tim chtela rict? nejde o to co tam je neno neni napsany ale o to jak uvazujes... diplomat kterej jedna naval nebo ti nabancim je spatnej diplomat...
podivej se na s7 jsem byla hodne dlouho bezaliancni .. a neplatila jsem nikomu nic protoze jsem jednak mela dobrou obranu i bez armady a jednak jsem si to dokazala vyjednat....
napadaji me dva ...
Bacardi33 a Galathea
Tak ok...uvidíme jak se jim povede ,ale doufám že dobře. Tak když je zvolíme tak by mohli uzavřít jedno spojenectví s *F*R*I*, *Kotor* a *Kotor2*, jelikož jsou blízko nás a jsou celkem silní probuh clovece nechovej se jak malej urazenej kluk kterymu sebrali auticko ( nebo lizatko?) nebo snad chces rict ze ty si tak upe dokonalej ze bys uzavrel upe vsechny spojenectvi ? ale no tak .. tomu sam neveris ... | |
|
| |
Killer Street Vojín
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 14:23 | |
| - RaulG napsal:
- Killer Street napsal:
- RaulG napsal:
- tys nepochopil co sem tim chtela rict? nejde o to co tam je neno neni napsany ale o to jak uvazujes... diplomat kterej jedna naval nebo ti nabancim je spatnej diplomat...
podivej se na s7 jsem byla hodne dlouho bezaliancni .. a neplatila jsem nikomu nic protoze jsem jednak mela dobrou obranu i bez armady a jednak jsem si to dokazala vyjednat....
napadaji me dva ...
Bacardi33 a Galathea
Tak ok...uvidíme jak se jim povede ,ale doufám že dobře. Tak když je zvolíme tak by mohli uzavřít jedno spojenectví s *F*R*I*, *Kotor* a *Kotor2*, jelikož jsou blízko nás a jsou celkem silní probuh clovece nechovej se jak malej urazenej kluk kterymu sebrali auticko ( nebo lizatko?)
nebo snad chces rict ze ty si tak upe dokonalej ze bys uzavrel upe vsechny spojenectvi ? ale no tak .. tomu sam neveris ... Ale já nejsem uražený, měje to v podstatě jedno, jestli budu diplomat nebo ne!! A neuzavíral bych všechny spojenectví, hlavně ne s těmi, kteří jsou nad 250 a výš, uzavíral bych spojenectví jen s aliancemi, které jsou blízko našich členů a v žebříčku pod 150!! | |
|
| |
RaulG Moderátor
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 14:26 | |
| tuhle debatu z meho pohledu povazuju nadale za bezpredmetnou a neuzitecnou... svuj navrh i nesouhlas jsem vyjadrila to je myslim vse ... zbytek je na vedeni ali ...
HOWG | |
|
| |
lukmajstr Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 15 Join date : 24. 08. 07 Age : 39 Location : King Banik
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 18:11 | |
| No ja sem taky pro dva diplomaty a ja se mezi ne nepocitam jelikoz uz to nestiham vyjednavat, dojednavat a tak, a myslim ze v posledni krizy to slo i poznat. | |
|
| |
lukmajstr Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 15 Join date : 24. 08. 07 Age : 39 Location : King Banik
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 18:14 | |
| No ja sem taky pro dva diplomaty a ja se mezi ne nepocitam jelikoz uz to nestiham vyjednavat, dojednavat a tak, a myslim ze v posledni krizy to slo i poznat. | |
|
| |
Leo18 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 16 Join date : 23. 08. 07 Age : 51
| Předmět: Re: Volba Sat Sep 01 2007, 21:18 | |
| Volil bych RaulG. Bez žlutých teček, má přehled, dobrou obranu a ochotu dělat něco pro alianci. Samozřejmě se přikláním k názoru že by měli být alespoň dva diplomaté ... | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 37 Join date : 23. 08. 07 Age : 50
| Předmět: Re: Volba Sun Sep 02 2007, 11:03 | |
| Ahoj lidi. Dovolte ,abych napřed poděkoval za navržení mé osoby na diplomata . Osobně bych navrhoval RaulG , má dobré předpoklady pro tuto funkci a k tomu ještě zkušenosti z jiných serverů Travianu . Proto můj návrh na jmenování diplomatem . Diplomati by měli být určitě dva . Druhým navrženým je Galathea . Doufám , že volba bude pro oba navržené úspěšná a věřím , že alince v nich získá skvělé diplomaty Přeji vám všem hezký den | |
|
| |
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Volba Sun Sep 02 2007, 12:25 | |
| | |
|
| |
kUa Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 5 Join date : 30. 08. 07
| Předmět: Re: Volba Sun Sep 02 2007, 13:43 | |
| Ahojte:) Vcelku bych byl pro bacardiho33 myslim ze u neho by te funkci bylo dobre ale zase bacardi uz nemusi mit tolik casu takze bych to videl bud na bacardiho a galatheu( ta ma taky docela chytracke reci a vypada zodpovedne) a nebo jeste ten RaulG ale toho moc neznam takze nevím | |
|
| |
Marplova Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 13 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Volba Sun Sep 02 2007, 16:48 | |
| RaulG a Galathea je vcelku rozumná volba. Nechybí jim znalost poměrů, českého jazyka, diplomacie a zdravá sebedůvěra | |
|
| |
pepe Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 20 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: Volba Sun Sep 02 2007, 22:23 | |
| ja jsem taky pro tyto cleny: RaulG,Galathea, Bacardi33 je ale na vedeni koho vyberou | |
|
| |
silvie Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 12 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: Volba Sun Sep 02 2007, 23:19 | |
| Já bych byla taky pro RaulG a Galathea | |
|
| |
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Volba Mon Sep 03 2007, 00:22 | |
| Nebránil bych se ani tomu,aby byli zpravomocněni všichni tři ..........stejně pokud se dostaneme k tomu rozdělení,tak tento problém budeme řešit znovu....aby v každé frakci byl někdo;) | |
|
| |
Erika Luthorová Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 7 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: Volba Mon Sep 03 2007, 20:20 | |
| Já jsem pro RaulG a Bacardi33 | |
|
| |
Nuwy Admin
Po?et p?ísp?vk? : 36 Join date : 22. 08. 07 Age : 36
| Předmět: Re: Volba Tue Sep 04 2007, 23:03 | |
| Takze vyreseno. Presun do archivu | |