Pezzli Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 56 Join date : 25. 08. 07
| Předmět: SPQK Thu Aug 30 2007, 23:42 | |
| KDO?? Kdo to s nima uzavřel ať se ihned přizná!! Mluvíme tu všichni o tom, jaká spojenectví musíme navazovat a pak někdo naváže s někým z 398. místa...co to má znamenat?? | |
|
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: SPQK Fri Aug 31 2007, 09:29 | |
| Tomu také nerozumím. Navíc je mám kolem sebe a chystám si je na farmaření, protože jejich armáda (až na jednoho hráče) je směšná. Tohle se mi už stalo podruhé, první případ bylo uzavření dohody o neútočení s *M_J* Ten, kdo má pravomoci k uzavírání takových paktů, by této funkci možná měl věnovat více času. Myslím, že neškodilo, kdyby si vyhledal polohu aliance a kontaktoval členy GALO, kteří s ní sousedí. Jinak si pak člověk může plánovat co chce a nějaký osel mu to zkazí | |
|
Mafko Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 32 Join date : 30. 08. 07
| Předmět: Re: SPQK Fri Aug 31 2007, 15:37 | |
| Určitě. Momentálně bych zakázal uzavírat jakákoliv spojenectví. | |
|
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: SPQK Fri Aug 31 2007, 18:28 | |
| - Mafko napsal:
- Určitě. Momentálně bych zakázal uzavírat jakákoliv spojenectví.
Samo.............a navíc....mám pocit,že to tu fungovalo tak,že když měl někdo zájem o spojenectví...nebo někdo z nás návrh na spojenectví.....dalo se to na fórum a tam jsme se k tomu mohli vyjádřit............Tak nevím,kdo tu teď tak divočí | |
|
RaulG Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 74 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: SPQK Tue Sep 04 2007, 18:03 | |
| aliance _S.P.Q.K nabídnula spojenectví alianci GALO
psala jsem jim ve smyslu jakym hodlaji byt prinosem ale myslim ze tohle spojenectvi ( pokud nenabidnou neco hodne zajimaveho) rozhodne neprijmala ... | |
|
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: SPQK Tue Sep 04 2007, 19:03 | |
| Aliance _S.P.Q.K už několik týdnu přispívá k mému zdárnému rozvoji, takže jejich motivací je nejspíš vidina toho, že jim dám pokoj. Historie této aliance je taková, že uvnitř aliance X1 (už si nepamatuji její název) vznikly spory, které vyústily v to, že se aliance rozdělila na dvě navzájem válčící aliance. Těmi byly právě _S.P.Q.K a borek230. V mém okolí je 7 členů bývalé X1 a kromě jednoho jsem si ke každému z nich chodil a dodnes chodím jako do samoobsluhy bez jediné známky odporu. Takže ani snad nemusím dodávat, že hlasuji proti uzavření dohody | |
|
RaulG Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 74 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: SPQK Tue Sep 04 2007, 19:08 | |
| posilala jsem jejich diplomatovi msg ... zneni cca takovehle
zajimalo by me co nam spojenectvi s vami prinese ...
okolo trosku bla bla omacky jako ahoj a tak ... ale smysl byl tento pokud do 24 hodin neodpovi automaticky jejich nabidku odmitneme .. pokud odpovi a vzhledem k tomu ze nemaji co nabidnout ... tak vice mene pocitam s odmitnutim taky neni to aliance ktera by mela figurovat mezi nasimi partnery | |
|