| 2. nápad - dotace | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mafko Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 32 Join date : 30. 08. 07
| Předmět: 2. nápad - dotace Thu Aug 30 2007, 15:37 | |
| Jako další nápad jsem myslel posílání surovin slabším členům. Vím, že s tímhle spoustu lidí nesouhlasilo, jelikož tenkrát v tom nebyl systém. A já jsem na jeden přišel. Šlo o to, že kdysi se měla posílat nejslabšímu hráči hodinová produkce. A to každej. Ale je jasný, že nejslabší hráč nemůže mít takový kapacity skladů a proto můj systém: Posílala by suroviny pouze horní polovina ally a to celé spodní polovině (né jen těm nejslabším). A to tak, že 1. hráč by to poslal 31. hráči, 2. hráč 32. hráči, ......, a až 30. hráč tomu poslednímu 60. | |
|
| |
Marplova Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 13 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: 2. nápad - dotace Thu Aug 30 2007, 16:14 | |
| Tento návrh se mi vůbec nelíbí. Když budou naši členové v nouzi, a je jedno v jaké polovině jsou, moc ráda suroviny pošlu, vždy a jakékoliv množství. Ale nechci plánovaně platit daně za to, že jsem silnějším členem, ale chci si dál rozvíjet své vesnice a množit armádu. | |
|
| |
xardas1 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 7 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: 2. nápad - dotace Thu Aug 30 2007, 16:43 | |
| Také s tímto nápadem nesouhlasím. Záleží na tom, jak se svou vesnicí "pracuješ". Když ze začátku vše zadáváš na zvedání surovin, tak za pár dní tvá hodinová produkce je veliká a potom se rychle rozvíjíš. Když to děláš jinak, potom je potácíš u dna. Proto nevím proč ty, kteří pracovali s vesnicí dobře by měli platit těm, kteří pracovali špatně. | |
|
| |
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: 2. nápad - dotace Thu Aug 30 2007, 18:20 | |
| Také nesouhlasím a důvody jsou podobné. 1. Je to o tom, jak se rozvoji vesnice kdo věnuje. Nevidím v tomto návrhu smysl, jelikož v něm postrádám motivační prvek pro to, aby se ti slabší chtěli zlepšovat. Najdou se jistě "chytráci", kteří toho budou zneužívat. 2. Když bych měl suroviny posílat podle předem dané tabulky, tak se může stát, že moji obchodníci budou cestovat na druhý konec mapy a pár dnů je neuvidím. 3. Chceme-li podporovat slabší členy, tak bych šel spíš cestou, aby si toho slabšího vzal pod patronát někdo silnější v jeho okolí. Osobně rád někomu pomohu, ale pouze v případě, že to nenaruší mé plány rozvoje. | |
|
| |
ivo1111 Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 58 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: 2. nápad - dotace Thu Aug 30 2007, 18:21 | |
| Ja pomužu na vyžadani,nerad bych to posilal v tuhle chvili někam zbytečně.Teď je o suroviny nouze na stavěni vojska. | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 37 Join date : 23. 08. 07 Age : 50
| Předmět: Re: 2. nápad - dotace Thu Aug 30 2007, 22:23 | |
| Též nesouhlasím . Kromě uvedených důvodů uvedu ještě jednu zkušenost z servru s6 . Ta se týká zablokování účtů hráčům , kteří posílali suroviny bez zpětné vazby ( obchod 1:1 nebo 2:1 ). Jedná se určité omezení přístupu k účtu a tím i spojené problémy . Takže pomáhat na vyžádání ( nadále bych preferoval slušnou formu žádosti ) . | |
|
| |
pepe Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 20 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: 2. nápad - dotace Thu Aug 30 2007, 22:50 | |
| take si myslim ze to neni nejlepsi napad... myslim si o tom asi to stejne jako vetsina prede mnou... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: 2. nápad - dotace | |
| |
|
| |
| 2. nápad - dotace | |
|