| Spojenectví | |
|
+14xardas1 Leo18 RaulG ivo1111 Dachen Elenius Killer Street Pezzli hurvajsz Mafko ťokis haklicek trebor Vlarisa 18 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Elenius Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Spojenectví Tue Sep 04 2007, 17:25 | |
| Co tedy založit na fóru téma, kde každá aliance, která nám cokoliv nabídne, bude mít svoji samostatnou složku a do ní bude moci každý přispět svým názorem. Po předem dané časové lhůtě (??? 24 hodin ???) od obdržení nabídky by se diskuze uzavřela, diplomat(é) ji vyhodnotil(i) a diskuzi zakončil(i) posledním příspěvkem, kde by uvedl(i) výsledek. Tím by skončily výkřiky typu "kdo to byl!!!!!!", protože bylo jasné, který diplomat dohotu uzavřel. Podobný model by to chtělo i u spojenectví, která bychom chtěli navrhovat my. Tam by ta časová lhůta mohla být proměnlivá dle naléhavosti rozhodnutí. | |
|
| |
RaulG Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 74 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Spojenectví Tue Sep 04 2007, 17:44 | |
| Elenie na to se neda rict nic jineho nez ze s tebou souhlasim .. tenhle zmatek je desnej ... prava ruka nevi co dela leva ... | |
|
| |
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Spojenectví Tue Sep 04 2007, 23:14 | |
| Souhlasím s vámi naprosto...............ty ali,co nám pomohly v době krize jsem už urgoval,ale nic se neděje....proto bych ještě jednou apeloval na iva1111 aby to zveřejnil...........pokud o tom ví...........další.....zajímalo by mě,kdo všechno teda má ty pravomoce,aby se nám tu nedohadovali diplomati po jednom dni ve funkci.....ačkoliv o tom ani jeden z nich neví......tak to je asi někde chybka,nee? | |
|
| |
Galathea Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 39 Join date : 22. 08. 07 Age : 38
| Předmět: Re: Spojenectví Wed Sep 05 2007, 20:31 | |
| Hmm, a co proverit a prehodnotit stavajici spojenectvi a pripadne nektere pro neperpektivitu vypovedet? | |
|
| |
RaulG Moderátor
| Předmět: Re: Spojenectví Wed Sep 05 2007, 20:59 | |
| - Galathea napsal:
- Hmm, a co proverit a prehodnotit stavajici spojenectvi a pripadne nektere pro neperpektivitu vypovedet?
hm hm .. no uz se myslim stalo .. staci se podivat do novinek | |
|
| |
Galathea Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 39 Join date : 22. 08. 07 Age : 38
| Předmět: Re: Spojenectví Wed Sep 05 2007, 21:03 | |
| Ok, ja se jen ptam, Ivo me jmenoval diplomatem a bohuzel jsem tu par dni nebyla a zaskakoval bratrm ktery fora necte... A ono je toho tolik, ze se to vsechno najednou cist neda... | |
|
| |
RaulG Moderátor
| Předmět: Re: Spojenectví Wed Sep 05 2007, 21:09 | |
| nemazalo se bez konzultace jeste s Bacardim a samozrejmne to odsouhlasil ivo.. zbyvajici aliance jsou bud relativne silne a nebo nam pomohli v bojich ... | |
|
| |
Dachen Vojín
| Předmět: Re: Spojenectví Wed Sep 05 2007, 21:33 | |
| - RaulG napsal:
- nemazalo se bez konzultace jeste s Bacardim a samozrejmne to odsouhlasil ivo.. zbyvajici aliance jsou bud relativne silne a nebo nam pomohli v bojich ...
když už tady mluvíš o tom,že nám pomohli v bojích......to je to vojenské tajemství nebo proč se tu jejich názvy ještě neobjevili....přesto,že už jsem to já osobně minimálně 3krát urgoval...a nebyl jsem sám koho by to zajímalo | |
|
| |
RaulG Moderátor
| Předmět: Re: Spojenectví Wed Sep 05 2007, 21:36 | |
| - Dachen napsal:
- RaulG napsal:
- nemazalo se bez konzultace jeste s Bacardim a samozrejmne to odsouhlasil ivo.. zbyvajici aliance jsou bud relativne silne a nebo nam pomohli v bojich ...
když už tady mluvíš o tom,že nám pomohli v bojích......to je to vojenské tajemství nebo proč se tu jejich názvy ještě neobjevili....přesto,že už jsem to já osobně minimálně 3krát urgoval...a nebyl jsem sám koho by to zajímalo ivo mi je pri mazani vypsal .. ostatne zverejneni tech kteri pomohli by melo byt primarne na nem nevim jake s nimi mel a nebo nemel dohody .. | |
|
| |
lukmajstr Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 15 Join date : 24. 08. 07 Age : 39 Location : King Banik
| Předmět: Re: Spojenectví Wed Sep 05 2007, 22:13 | |
| Takze prdem se musim vsem omluvit za svou diplomatickou neaktivitu ale v posledni dobe mam strasne prace a travian sem musel trochu odbyvat. Par veci ke kterym bych se rad vyjadril: 1.Spojenectvi sem zadne neuzavrel a ani sem nereagoval na zadosti od jinych ali. 2.Killer Streete jestli toho nechces moc (byt diplomatem, celou ali) myslim ze kdys ste na foru diskutovaly s RaulG tak si o tobe musely vsivchni udelat obrazek. | |
|
| |
Dachen Vojín
| Předmět: Re: Spojenectví Sun Sep 09 2007, 16:05 | |
| Můžete mi někdo vysvětlit,jaktože jsme uzavřeli spojenectví s =HK=,když tu o tom není ani čárka?????????? Neříkam,že to bylo špatné rozhodnutí,ale myslel jsem,že tyto věci tu budeme rozebírat na fóru | |
|
| |
Shiny56 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 3 Join date : 08. 09. 07
| |
| |
Bacardi33 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 37 Join date : 23. 08. 07 Age : 50
| Předmět: Re: Spojenectví Sun Sep 09 2007, 20:26 | |
| - Shiny56 napsal:
- proč jste zrušili spjenectví s DH?
Ahoj. Předně tě musím opravit - byla to aliance DH kdo vypověděl smlouvu a to bez udání důvodu . O tomto informoval ivo v sekci Informace - SEVER . | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Spojenectví | |
| |
|
| |
| Spojenectví | |
|