GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Spojenectví

Goto down 
+14
xardas1
Leo18
RaulG
ivo1111
Dachen
Elenius
Killer Street
Pezzli
hurvajsz
Mafko
ťokis
haklicek
trebor
Vlarisa
18 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Vlarisa
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 9

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 01:00

Koukla sem se na pár našich spojenců a nesedí mi mezi nimi PVŠ nejsou moc obsáhlý a jsou fakt neaktivní Sleep, ti by mohly soutěžit v neaktivitě.. nevím proč mezi spojenci jsou nepřipada mi že by nám v něčem (do budoucna) pomohly... scratch
Návrat nahoru Goto down
trebor
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 3

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 15:30

Som tu novy ale tie spojenectva su vsetky na hovno. ja by som vsetky do jedneho zrusil.Takto sa spojenectva neuzatvaraju. To snad ani neni mozne mat s kazdym okolo spojenectvo. Asi diplomat tejto aly nemal co vecer robit tak uzatvaral spojenectva s kazdym kto to prijal. Spojenectva nesmu byt viacej ako s 3 az 5 alianciami. Potom to neni kontrolovatelne aj tazko sa to planuje. Tu jednoznacne diplomat nema predstavu o tom co je spojenectvo.
Návrat nahoru Goto down
haklicek
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 10

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeWed Aug 29 2007, 10:05

já bych nechal pár spojenců, ale zato pořádnejch, a takovejch, kteří nám rádi pomůlžou...
Návrat nahoru Goto down
ťokis
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 14

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeWed Aug 29 2007, 16:34

Taky bych nechal jen tak pět spojenců a zbytek zrušil. Vždyť nám útočili na naše nejsilnější hráče a nikdo z nich nehnul ani brvou. Jsou nám úplně na prd..
Návrat nahoru Goto down
haklicek
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 10

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeThu Aug 30 2007, 09:49

ale to spojenectví s alima 1M1 a 2M2, zrušili oni, ne??? TEN NEJLEPŠÍ Z ALI 1m1 mi je kousek od zadku, už dřív sem se s ním dobře domluvil, neměl by útočit, ale kdyby najednou, tak je po mě...
Návrat nahoru Goto down
Mafko
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 32

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeThu Aug 30 2007, 16:05

Taky bych ty spojenectví zrušil. Já jsem psal ally *LES*, když útočili na Nuwyho a jejich diplomat mi napsal, že to projednaj. Dál už se mi neozval. Možná, že se ozvali někomu z Vás, to nevim. *LES* + sesterský ally je celkem velké společenství hráčů a neudělali nic, tak k čemu nám jsou?
Stejně tak veškerej zbytek.
Veškerý spojenectví s omluvou (třeba že přeorganizováváme svoje postavení a ňáký kecy okolo, aby to nepochopili, že na ně taky kašlem) zrušil a začal uzavírat nový. V rozumný míře.
Návrat nahoru Goto down
hurvajsz
Vojín
Vojín
hurvajsz

Po?et p?ísp?vk? : 25

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeThu Aug 30 2007, 21:11

s tím bych i souhlasil, všechno zrušit, a začít znovu, popřípadě jedno či dvě nechat, ale většina z těch spojenectví je nám na pytel...
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 56

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeThu Aug 30 2007, 23:29

no upřímně bych jich klidně nechal víc a s tou restrukturizací bych jel opatrně a pomalu, když všehcno zrušíme, myslím, že se na nás sesypou a nebude vědět kam dřív skočit...takže bych nechal s těma silnýma a klidně zruil s těma co jsou pod náma o více jak 20 příček...takže od 110. místa out..jako myslím, že nejsme jediná ali, která řeší problém, že na nás někdo =utočí, jen je škoda, že nidko nenapíše omluvu, tu bych pochopil...
Návrat nahoru Goto down
Killer Street
Vojín
Vojín
Killer Street

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeFri Aug 31 2007, 21:40

proč uzavíráme spojenectví se slabíma aliancema jako jsou třeba _S.P.Q.K, U.T.D., PVŠ, *R.I.*, -DX-, VaS, -GG-, kčemu nám tyhle spojenectví sou?? stoupáme vzhůru, tak taky musíme mít vetší nároky na spojky!!
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 61

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeFri Aug 31 2007, 23:08

Killer Street napsal:
proč uzavíráme spojenectví se slabíma aliancema jako jsou třeba _S.P.Q.K, U.T.D., PVŠ, *R.I.*, -DX-, VaS, -GG-, kčemu nám tyhle spojenectví sou?? stoupáme vzhůru, tak taky musíme mít vetší nároky na spojky!!
A na tento příspěvek bych tu rád viděl reakci od lidí, co tato spojenectví uzavírají. Ať nám objasní, jaké důvody je k tomu vedly a co nám tato spojenectví přinesou.
Jak po nás naše vedení může chtít, abychom respektovali pakty, o kterých se s námi neradí a mnoha z nás (podle množství stížností na fóru) jsou proti srsti? Proč mám přijít o farmy kvůli tomu, že si někdo kliká myší aniž by přemýšlel?
Návrat nahoru Goto down
Killer Street
Vojín
Vojín
Killer Street

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeSat Sep 01 2007, 00:59

Elenius napsal:
Killer Street napsal:
A na tento příspěvek bych tu rád viděl reakci od lidí, co tato spojenectví uzavírají. Ať nám objasní, jaké důvody je k tomu vedly a co nám tato spojenectví přinesou.
Jak po nás naše vedení může chtít, abychom respektovali pakty, o kterých se s námi neradí a mnoha z nás (podle množství stížností na fóru) jsou proti srsti? Proč mám přijít o farmy kvůli tomu, že si někdo kliká myší aniž by přemýšlel?

Nevim, ale tyhle spojenectví by sme měli zrušit a najít si lepší náhrady než sou tyhle slabé aliance, nic nám to nepřinese, a když to zrušíme, tak aspon budem mít víc farem
Návrat nahoru Goto down
Killer Street
Vojín
Vojín
Killer Street

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeSat Sep 01 2007, 01:25

Mohli by sme uzavřít spojenectví s aliancemi OPI A , OPI, OPI R
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 48

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeSat Sep 01 2007, 10:49

A co to bylo zas dnes ráno???
Včera nám nabídla spojenectví aly,kde je jen její zakladatel...a ještě s mizernou populací.....a kdyby tu alianci sám nezrušil,tak už jsme s ním uzavřely dohodu.....já se už radši do těch novinek nebudu dívat....páč z toho žasnu

Proberte se v tom vedení.....udělejte si tam pořádek

Protože jestli máme jako aliance fungovat a někam to dotáhnout,tak si nesmíte nas*rat členy takovýma rozhodnutíma

Hawg,domluvil jsem
Návrat nahoru Goto down
Elenius
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 61

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeSat Sep 01 2007, 11:45

Plně souhlasím a dodávám, že já osobně už jsem dost otrávený s politikou, jakou naší páni diplomati vedou. A považuji za vrchol, že evidentně naše nesouhlasné příspěvky na fóru nečtou. Kdyby je četli, tak by se už dávno něco v tomto ohledu muselo změnit. To se to fórum nemuselo zřizovat.

Žádám tímto, aby byl zveřejněn seznam hráčů, kteří mají pravomoce uzavírat diplomatické smlouvy. Nadále bych je vedl k zodpovědnosti tím, že by se na fóru jmenovitě hlásili k tomu, kdo s kým jakou smlouvu podepsal. Nebude-li to fungovat ani tak, omezte pravomoce tak, aby mohl spojenectví uzavírat pouze jediný diplomat. Tím budeme mít jasno.
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 58

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeSat Sep 01 2007, 12:20

Takže abychto uvedl na spravnou miru.Slaba spojenectvi postupně mažu,a to sam.Lukmajstr asi nebyla dobra volba diplomata,takže kdo ma zajem dělat diplomata tak si mi přihlaste.Spojenectvi je třeba rušit s rozumem a taky zanechat 3 spojence co nam pomohli.

Spojenci 1m1 a 2m2 vypověděli sami spojenectvi a na muj dotaz proč,tak odpověděli že nedodrželi mezi nami smlouvu protože nam nepomohli a nechtěji byt spojenci jen tak na papiři.Nic meně jsem s nima domluven na dalši spolupraci i bez spojenectvi,a věřim že to bude aji lepši.Mam přislib o neutočeni.
Návrat nahoru Goto down
Killer Street
Vojín
Vojín
Killer Street

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeSat Sep 01 2007, 12:48

ivo1111 napsal:
Takže abychto uvedl na spravnou miru.Slaba spojenectvi postupně mažu,a to sam.Lukmajstr asi nebyla dobra volba diplomata,takže kdo ma zajem dělat diplomata tak si mi přihlaste.Spojenectvi je třeba rušit s rozumem a taky zanechat 3 spojence co nam pomohli.

Spojenci 1m1 a 2m2 vypověděli sami spojenectvi a na muj dotaz proč,tak odpověděli že nedodrželi mezi nami smlouvu protože nam nepomohli a nechtěji byt spojenci jen tak na papiři.Nic meně jsem s nima domluven na dalši spolupraci i bez spojenectvi,a věřim že to bude aji lepši.Mam přislib o neutočeni.

Hele, tak já bych byl aj diplomt, ale potřeboval bych i zástupce, protože nechci aby mě všichni pořád psali
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 74

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeSat Sep 01 2007, 14:34

tohle sme myslim vyresili vedle ....
Návrat nahoru Goto down
Leo18
Vojín
Vojín
Leo18

Po?et p?ísp?vk? : 16

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeSat Sep 01 2007, 22:02

Za sebe můžu říct že jsem neuzavřel žádné spojenectví i když mám k tomu (zatím) právo. Dříve se o tom hlasovalo na fóru, dnes to uzavírá kdo chce a jak chce. Přikláním se k názoru o vypovězení spojenectví slabým aliancím. Farmy potřebujem a když na nás vlítnou jako na Nuwyho tak jsme v háji se spojenci i bez - spíše bez jak ukázal nedávný problém.
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeSun Sep 02 2007, 12:33

ivo1111 napsal:

Možná se pletu....ale mám takovej pocit,že pořád nebylo zveřejněno,kteří 3 spojenci nám pomohli...Mě by to zajímalo....abych věděl,ke komu ze spojenců mám chovat víc úcty Surprised
Návrat nahoru Goto down
xardas1
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 7

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeSun Sep 02 2007, 21:42

Také bych to viděl tak, že dáme spojenectví s těmi silnějšími a slabší zrušíme abychom měli více farem.
Návrat nahoru Goto down
Killer Street
Vojín
Vojín
Killer Street

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 08:19

Sakra kdo uzavřal spojenecví s -GG-?? to by mě zajímalo, psali sme tu, že taková spojenectví nechceme a spojenectví se musí první projednat
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeMon Sep 03 2007, 09:47

Killer Street napsal:
Sakra kdo uzavřal spojenecví s -GG-?? to by mě zajímalo, psali sme tu, že taková spojenectví nechceme a spojenectví se musí první projednat

Nechci ti do toho kecat,ale myslím,že s -GG- máme smlouvu už dlouho,takže nevím,proč se kvůli tomu rozčiluješ až teď..........toto bys mohl klidně napsat u poloviny spojenectví,co máme v profilu.....ačkoliv už je máme třeba 2měsíce........není to trošku mimo mísu???
Návrat nahoru Goto down
Killer Street
Vojín
Vojín
Killer Street

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeTue Sep 04 2007, 16:19

Dachen napsal:
Killer Street napsal:

Nechci ti do toho kecat,ale myslím,že s -GG- máme smlouvu už dlouho,takže nevím,proč se kvůli tomu rozčiluješ až teď..........toto bys mohl klidně napsat u poloviny spojenectví,co máme v profilu.....ačkoliv už je máme třeba 2měsíce........není to trošku mimo mísu???

To je jedno
Návrat nahoru Goto down
Killer Street
Vojín
Vojín
Killer Street

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeTue Sep 04 2007, 16:20

Kdo sakra uzavřel dohodu o neůtočení s aliancí --DE--?? to by mě zajímalo, to jsou moje farmy, na čem mám jako ted farmit, to mám posílat vojáky někde....do pryč nebo co?? Prosím zrušte to
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 74

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitimeTue Sep 04 2007, 16:26

ja a myslim ze ani Bacardi jsme to nebyli .. vcera jsme o tom mluvili a spise jsme uvazovali o zlanareni jejich hracu do nasi rozdelene aliance nez o dohodach ... stejne jako spojenecstvi s =t-t= ktere jsme rozhodne oba zamitli .. docela by mne tez zajimalo kdo tuto dohodu bez porady s diplomaty uzavrel ..

pokud tu jako diplomat mam fungovat pak predpokladam ze prinejmensim muzu vyjadrit svuj nazor na uzaviranou dohodu ...

pokud to tak neni a dohody uzavira kdo vi kdo pak myslim ze asi rezignuji na funkci diplomata

navic jsme vcera koukali na par spojenectvi a jsou to napr ali ktere jsou roztrousene po cele mape ..

docela bych brala a myslim ze nejen jak zverejneni alianci ktere nam pomohli v krizi ( mam na mysli utoky na nuwyho a iva )
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spojenectví   Spojenectví Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Spojenectví
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Interní sekce - GALO :: Diplomacie-
Přejdi na: