GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

TAKŽE CO TEĎ?

Goto down 
+13
trebor
silvie
Bacardi33
zaja
Dachen
Zoufalstvi
RaulG
Nuwy
hurvajsz
Pezzli
Erika Luthorová
Vlarisa
Galathea
17 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Galathea
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 39

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 20:12

Asi všichni víte, jaká je situace v naší alianci. Proto vás prosím napište své názory na útoky na Nuwyho.

Můj: Posílám veškerou armádu, kterou zrovna mám na Corusant a budu pracovat na další.
Návrat nahoru Goto down
Vlarisa
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 9

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 20:32

Mno Nuwymu pošlu podporu na které pracuju a dál jestli budu moct pošlu pár utoků... mám dojem že to bude taková kamikaze.. Sad Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Erika Luthorová
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 7

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 20:55

Něco jsem už poslala. Ted se mi vrátí jednotky od Iva a pošlu je tam.
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 56

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 22:04

posílám Nuwymu dohromady teďka akorát 200 vojáků obranářů z toho je 67 druidů, poté až se mi vrátí 100 phalanxů od ivq posílám je ihned tam...zároveň jse mmu poslal 4500 obilí na výživu...
Návrat nahoru Goto down
hurvajsz
Vojín
Vojín
hurvajsz

Po?et p?ísp?vk? : 25

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 22:24

rád bych pomohl, jenže to k němu mám 18 a půl hodiny drujdama, a pěšáky už ani nepočítám, ale podle mně bychom se měli snažit zachránit alespoň jednu vesnici, nevím, jestli jsme schopni zachránit obě, takhle nekoordinovaně určitě ne...
Návrat nahoru Goto down
Nuwy
Admin
Admin
Nuwy

Po?et p?ísp?vk? : 36

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 22:32

DIky vsem co posilaji podporu, ale vidim to se sebou blede utoku je moc a nestacim stavet rezidence. Nez abych jim ty vesnice nechal to bych radsi zrusil ucet. Ale uvidime treba je to prestane bavit, ale treba taky ne Cool
Návrat nahoru Goto down
https://galo-4ever.forumczech.com
RaulG
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 74

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 23:38

pokousela jsem se domluvit podporu u jedne ali se kterou jsou ve valce ... ale maji svych starosti more .. dosla mi fantazie ... nevim jak pomoct Sad
Návrat nahoru Goto down
Galathea
Vojín
Vojín

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 23:54

Fascinuje mě kolik máme členů a že forum v době problémů čte sotva polovina.
Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 25

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 00:30

Taky posilam podporu k nuvymu do Dagoby 150 phalanxu a par druidu.
Návrat nahoru Goto down
Vlarisa
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 9

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 00:48

Nuwy: jaký jednotky na tebe posílaj???
Návrat nahoru Goto down
Pezzli
Svobodník
Svobodník

Po?et p?ísp?vk? : 56

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 01:48

tak jsme zkusil orodovat u jednoho člena jejich aliance aby jim zkusil domluvit, tak uvidíme jaký to bude mít výsledek. jinak hold nastane plazení se po kolenou aby nás nechali na pokoji...buďte klidní, v nejhorším to udělám já, aby vaše čest zůstala zachována, poté na ně polu veškerou armádu abych si zachoval tvíř i já...
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 48

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 07:12

Galathea napsal:
Fascinuje mě kolik máme členů a že forum v době problémů čte sotva polovina.

Mě zas překvapuje,že ačkoliv jsme teď v takovým svrabu,tak když se podívám do útoků,hromada lidí si vesele farmaří.....samozřejmě tam nepoznám,kolik z nich poslalo Nuwymu podporu..a tady se k tomu nepřiznají..takže jim možná křivdím..........no asi mají silnou armádu
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 74

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 08:22

me spise udive to kvantum spojencu kteri nehnou ani prstem..
mluvila jsem vcera s dravci... je to ali ktera je ve valce s U.H.A ... bohuzel maji sami dost svych problemu takze nepomohou Sad( jedine co radili tak branit ambasadu ... Pokud tohle jako aliance prezijem mozna by bylo dobre par veci prehodnotit ..
Návrat nahoru Goto down
zaja
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 14

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 09:03

my se sice moc nevyjadřujem, ale forum čteme poctivě, vojáky to nevím jestli má cenu posílat jdou tam přes 60 hodin, ale i tak jsme je vyslali, sice se ještě nevrátili obchdníci od iva, ale i tak jsme poslali 5000 obilí
Návrat nahoru Goto down
Bacardi33
Vojín
Vojín
Bacardi33

Po?et p?ísp?vk? : 37

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 09:06

Ahoj lidi . Taky jsem zkusil kontaktovat některé aliance , ale zatím bez výsledků . Poslal jsem nějakou podporu a obilí , ale Nuwy je ode mne dost daleko . Ještě čekám na odpověď od aliance S*G . Je jim docela jasné , že by mohli být dálší na řadě . Uvidíme .
Návrat nahoru Goto down
Galathea
Vojín
Vojín

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 10:29

Taky to mám k Nuwymu daleko, ale přesto jsem neváhlala ani vteřinku a poslala úplně všechno co mám. A neustále se snažím posílat další.
Návrat nahoru Goto down
silvie
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 12

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 13:48

Taky posílám a taky je to daleko...
Návrat nahoru Goto down
trebor
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 3

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 15:24

No ono to vyzera tak ze vecer bude mat Nuwy o jednu dedinu menej nech spravime co chceme.
Návrat nahoru Goto down
trebor
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 3

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 15:36

A nakoniec kto je velitel vojsk? Asi Nuwy nie? Ja som nevidel jeden strategicky plan akcie. Len ziadas podpory. Kam? Naco nechavas ludi posielat podpory do hlavnej ked tam o nic nikomu nejde. Ta to neserie ze clanovia aly prichadzaju o svoje vojsko pre tvoju neschopnost? Som tu len par dni a trocha som sa dostaval do obrazu ale pod takymto vedenim to mozte radsej rozpustit. Tu si mal okamzite pri prvom naznaku o prebratie dediny reagovat a koordinovat obranu. A ty tu len places ze radsej zrusis ucet. A co ty co ti poslali aj posledne co mali, a este nie tam kam to malo smerovat.
Návrat nahoru Goto down
Dachen
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 48

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 16:34

Narážel jsem spíš na ťokise a potopu...atd....kteří jsou v popředí naší aliance......určitě bych nezazlíval těm ze spodních příček,že nemají jak pomoct
Návrat nahoru Goto down
Galathea
Vojín
Vojín

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 18:06

Kontrolovala jsem přihlášené hráče na forum a členy aliance a našla jsem nesrovnalosti co se týká: Krumlau tth a matej niz11. Psala jsem matejovi kdo je, co dělá na našem foru a on mi odepsal: to je tím že jsem opustil naši ali protože na nas utoci kdyby zacli utocit i na me coz je docela mozne jsem totiz blizko iva a lukmajstra tak by to byl muj konec.
Návrat nahoru Goto down
Nuwy
Admin
Admin
Nuwy

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 21:36

Takze do hlavni vesnice uz podporu posilat nemusite. Ted spis do Dagoby a Corussantu. V dagobe je loajalita pouhych 18% coz je jista smrt. Rezidenci sice mam, ale opet utoci ve trech utocich ten prvni je podle me aby znicil obranu dalsi dva budou katapulty z toho ten treti bude se senatorem a vesnice bude jeho. Ale ja mam plan prvni utok necham bejt. U druhyho se budu modlit at v nem neni senator a na ten treti tam poslu podporu a jelikoz katapulty maji skoro 0 obranu a senator toho moc nezmuze tak doufam ze ta podpora mu znici par katapultu a hlavne toho senatora. Doufam ze to vyjde Cool
Návrat nahoru Goto down
Bacardi33
Vojín
Vojín
Bacardi33

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 21:39

Dostal jsem odpověď od *DF* a S*G . Není potěšující . *DF* nemá zájem bojovat za jinou alianci - jejich styl hry je dost podobný U.H.A . Doximu z S*G se styl U.H.A též nelíbí , ale vzhledem k tomu , že jeho aliance bude přecházet na jiný server nemá zájem o boj .
Takže v tom zůstaneme sami .
Návrat nahoru Goto down
Nuwy
Admin
Admin
Nuwy

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 22:19

Tak mi muj plan vysel rezidence sice padla ale stavi se opet nova. Senator a kapapulty jsou zniceny. A chvilku bude trvat nez bude mit na senatora a nez ho postavi a to samy s katapultama. Krasna prace
Návrat nahoru Goto down
Bacardi33
Vojín
Vojín
Bacardi33

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 22:24

Blahopřeji Ti . Byl to velmi podařený krok Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

TAKŽE CO TEĎ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: TAKŽE CO TEĎ?   TAKŽE CO TEĎ? Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

TAKŽE CO TEĎ?
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Archív :: Odpad-
Přejdi na: