| TAKŽE CO TEĎ? | |
|
+13trebor silvie Bacardi33 zaja Dachen Zoufalstvi RaulG Nuwy hurvajsz Pezzli Erika Luthorová Vlarisa Galathea 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Galathea Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 39 Join date : 22. 08. 07 Age : 38
| Předmět: TAKŽE CO TEĎ? Mon Aug 27 2007, 20:12 | |
| Asi všichni víte, jaká je situace v naší alianci. Proto vás prosím napište své názory na útoky na Nuwyho.
Můj: Posílám veškerou armádu, kterou zrovna mám na Corusant a budu pracovat na další. | |
|
| |
Vlarisa Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 9 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Mon Aug 27 2007, 20:32 | |
| Mno Nuwymu pošlu podporu na které pracuju a dál jestli budu moct pošlu pár utoků... mám dojem že to bude taková kamikaze.. | |
|
| |
Erika Luthorová Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 7 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Mon Aug 27 2007, 20:55 | |
| Něco jsem už poslala. Ted se mi vrátí jednotky od Iva a pošlu je tam. | |
|
| |
Pezzli Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 56 Join date : 25. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Mon Aug 27 2007, 22:04 | |
| posílám Nuwymu dohromady teďka akorát 200 vojáků obranářů z toho je 67 druidů, poté až se mi vrátí 100 phalanxů od ivq posílám je ihned tam...zároveň jse mmu poslal 4500 obilí na výživu... | |
|
| |
hurvajsz Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 25 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Mon Aug 27 2007, 22:24 | |
| rád bych pomohl, jenže to k němu mám 18 a půl hodiny drujdama, a pěšáky už ani nepočítám, ale podle mně bychom se měli snažit zachránit alespoň jednu vesnici, nevím, jestli jsme schopni zachránit obě, takhle nekoordinovaně určitě ne... | |
|
| |
Nuwy Admin
Po?et p?ísp?vk? : 36 Join date : 22. 08. 07 Age : 36
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Mon Aug 27 2007, 22:32 | |
| DIky vsem co posilaji podporu, ale vidim to se sebou blede utoku je moc a nestacim stavet rezidence. Nez abych jim ty vesnice nechal to bych radsi zrusil ucet. Ale uvidime treba je to prestane bavit, ale treba taky ne | |
|
| |
RaulG Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 74 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Mon Aug 27 2007, 23:38 | |
| pokousela jsem se domluvit podporu u jedne ali se kterou jsou ve valce ... ale maji svych starosti more .. dosla mi fantazie ... nevim jak pomoct | |
|
| |
Galathea Vojín
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Mon Aug 27 2007, 23:54 | |
| Fascinuje mě kolik máme členů a že forum v době problémů čte sotva polovina. | |
|
| |
Zoufalstvi Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 25 Join date : 25. 08. 07 Age : 40
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 00:30 | |
| Taky posilam podporu k nuvymu do Dagoby 150 phalanxu a par druidu. | |
|
| |
Vlarisa Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 9 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 00:48 | |
| Nuwy: jaký jednotky na tebe posílaj??? | |
|
| |
Pezzli Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 56 Join date : 25. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 01:48 | |
| tak jsme zkusil orodovat u jednoho člena jejich aliance aby jim zkusil domluvit, tak uvidíme jaký to bude mít výsledek. jinak hold nastane plazení se po kolenou aby nás nechali na pokoji...buďte klidní, v nejhorším to udělám já, aby vaše čest zůstala zachována, poté na ně polu veškerou armádu abych si zachoval tvíř i já... | |
|
| |
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 07:12 | |
| - Galathea napsal:
- Fascinuje mě kolik máme členů a že forum v době problémů čte sotva polovina.
Mě zas překvapuje,že ačkoliv jsme teď v takovým svrabu,tak když se podívám do útoků,hromada lidí si vesele farmaří.....samozřejmě tam nepoznám,kolik z nich poslalo Nuwymu podporu..a tady se k tomu nepřiznají..takže jim možná křivdím..........no asi mají silnou armádu | |
|
| |
RaulG Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 74 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 08:22 | |
| me spise udive to kvantum spojencu kteri nehnou ani prstem.. mluvila jsem vcera s dravci... je to ali ktera je ve valce s U.H.A ... bohuzel maji sami dost svych problemu takze nepomohou ( jedine co radili tak branit ambasadu ... Pokud tohle jako aliance prezijem mozna by bylo dobre par veci prehodnotit .. | |
|
| |
zaja Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 14 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 09:03 | |
| my se sice moc nevyjadřujem, ale forum čteme poctivě, vojáky to nevím jestli má cenu posílat jdou tam přes 60 hodin, ale i tak jsme je vyslali, sice se ještě nevrátili obchdníci od iva, ale i tak jsme poslali 5000 obilí | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 37 Join date : 23. 08. 07 Age : 50
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 09:06 | |
| Ahoj lidi . Taky jsem zkusil kontaktovat některé aliance , ale zatím bez výsledků . Poslal jsem nějakou podporu a obilí , ale Nuwy je ode mne dost daleko . Ještě čekám na odpověď od aliance S*G . Je jim docela jasné , že by mohli být dálší na řadě . Uvidíme . | |
|
| |
Galathea Vojín
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 10:29 | |
| Taky to mám k Nuwymu daleko, ale přesto jsem neváhlala ani vteřinku a poslala úplně všechno co mám. A neustále se snažím posílat další. | |
|
| |
silvie Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 12 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 13:48 | |
| Taky posílám a taky je to daleko... | |
|
| |
trebor Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 3 Join date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 15:24 | |
| No ono to vyzera tak ze vecer bude mat Nuwy o jednu dedinu menej nech spravime co chceme. | |
|
| |
trebor Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 3 Join date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 15:36 | |
| A nakoniec kto je velitel vojsk? Asi Nuwy nie? Ja som nevidel jeden strategicky plan akcie. Len ziadas podpory. Kam? Naco nechavas ludi posielat podpory do hlavnej ked tam o nic nikomu nejde. Ta to neserie ze clanovia aly prichadzaju o svoje vojsko pre tvoju neschopnost? Som tu len par dni a trocha som sa dostaval do obrazu ale pod takymto vedenim to mozte radsej rozpustit. Tu si mal okamzite pri prvom naznaku o prebratie dediny reagovat a koordinovat obranu. A ty tu len places ze radsej zrusis ucet. A co ty co ti poslali aj posledne co mali, a este nie tam kam to malo smerovat. | |
|
| |
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 16:34 | |
| Narážel jsem spíš na ťokise a potopu...atd....kteří jsou v popředí naší aliance......určitě bych nezazlíval těm ze spodních příček,že nemají jak pomoct | |
|
| |
Galathea Vojín
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 18:06 | |
| Kontrolovala jsem přihlášené hráče na forum a členy aliance a našla jsem nesrovnalosti co se týká: Krumlau tth a matej niz11. Psala jsem matejovi kdo je, co dělá na našem foru a on mi odepsal: to je tím že jsem opustil naši ali protože na nas utoci kdyby zacli utocit i na me coz je docela mozne jsem totiz blizko iva a lukmajstra tak by to byl muj konec. | |
|
| |
Nuwy Admin
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 21:36 | |
| Takze do hlavni vesnice uz podporu posilat nemusite. Ted spis do Dagoby a Corussantu. V dagobe je loajalita pouhych 18% coz je jista smrt. Rezidenci sice mam, ale opet utoci ve trech utocich ten prvni je podle me aby znicil obranu dalsi dva budou katapulty z toho ten treti bude se senatorem a vesnice bude jeho. Ale ja mam plan prvni utok necham bejt. U druhyho se budu modlit at v nem neni senator a na ten treti tam poslu podporu a jelikoz katapulty maji skoro 0 obranu a senator toho moc nezmuze tak doufam ze ta podpora mu znici par katapultu a hlavne toho senatora. Doufam ze to vyjde | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 21:39 | |
| Dostal jsem odpověď od *DF* a S*G . Není potěšující . *DF* nemá zájem bojovat za jinou alianci - jejich styl hry je dost podobný U.H.A . Doximu z S*G se styl U.H.A též nelíbí , ale vzhledem k tomu , že jeho aliance bude přecházet na jiný server nemá zájem o boj . Takže v tom zůstaneme sami . | |
|
| |
Nuwy Admin
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 22:19 | |
| Tak mi muj plan vysel rezidence sice padla ale stavi se opet nova. Senator a kapapulty jsou zniceny. A chvilku bude trvat nez bude mit na senatora a nez ho postavi a to samy s katapultama. Krasna prace | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? Tue Aug 28 2007, 22:24 | |
| Blahopřeji Ti . Byl to velmi podařený krok | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: TAKŽE CO TEĎ? | |
| |
|