| Těžke chvile | |
|
+5123travian RaulG Potopa Galathea ivo1111 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
ivo1111 Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 58 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Těžke chvile Sun Aug 26 2007, 10:53 | |
| Takže na mně jde ještě sedm utoku a to v 10:05 v 14:05 v 18:46 v 19:35 v 21:46 a v 22:44.Doufam že většina bude falešnych,ale ty posledni vypadaji na katapulty pudle času chuze.
Taky utoči na nuvyho a lukmajstra tak bych rad věděl kolik utoku na ně jde.
Utoči spojenecke ali u.h.a. a kng-dom .
Ze spojencu se mi ozval jeden a to limanus a posila sve vojsko a obili. | |
|
| |
Galathea Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 39 Join date : 22. 08. 07 Age : 38
| Předmět: Re: Těžke chvile Sun Aug 26 2007, 10:57 | |
| Psal si vedení těch "spojeneckých ali"? Co oni na to? Prostě si jen tak začali vést válku? | |
|
| |
Potopa Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 5 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: potřebujeme aby vsichni pomohli Sun Aug 26 2007, 13:40 | |
| Právě jsem si nasimuloval, kdyby na Frýdek-Ivo zaútočil obdobnou silou, jako na Nuwyho a dopadlo to bledě. Přišli bychom o všechny jednotky! A o 2 milióny surovin. Na Nuwyho šel seso viz http://travilog.org.ua/cz/3896876/9aeb0a61cfec25969f5087e53fdc359dTedy z více jak 3600 útočných jednotek a přes 1000 Teutonů Obrovská síla, která se však od skoro nejlepších dala čekat. Důvod je pravděpodobný, že chtějí naše nejlepší hráče. Budou si s nimi chvíli hrát a pak ty co se jim líbí vemou k sobě. To by znamenalo konec naší aliance, ale ten se zřejmě neodvratně blíží. Mnozí členové totiž nemohou ničím přispět. | |
|
| |
ivo1111 Moderátor
| Předmět: Re: Těžke chvile Sun Aug 26 2007, 14:15 | |
| mužou mě zničit ale ja k nim nepujdu,to raději zrušim učet a pujdu na jiny servr | |
|
| |
RaulG Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 74 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Těžke chvile Sun Aug 26 2007, 17:30 | |
| Ivo pozadal si o podporu spojenecke aliance? preci jen mame docela dost spojencu ... neverim ze by nas kazdy poslal k sipku .. pak by si totiz nezaslouzilo byt spojencem | |
|
| |
ivo1111 Moderátor
| Předmět: Re: Těžke chvile Sun Aug 26 2007, 18:23 | |
| psal jsem všem a asi tři ali jdou pomoc,sice vždy jen jeden nebo dva hrači,a většina to pry projednava a větši většina se ani neozvala.Jestli toto přežijem tak ty co ani neodepsali smažu s povrchu travianu. | |
|
| |
RaulG Moderátor
| Předmět: Re: Těžke chvile Sun Aug 26 2007, 19:05 | |
| tady se projevi kdo je skutecne spojenec a kdo jen proto abychom na ne neutocili a nemeli z nich farmy .. pokud tohle ustojime tak myslim nastane par zmen ... ale nepredbihejme udalostem. Verim ze jak ty tak nuwy jste natolik silni a zkuseni ze to zvladnete... | |
|
| |
123travian Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 5 Join date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Těžke chvile Tue Aug 28 2007, 18:29 | |
| Prosím nemlaťte mě, jestli je to totální blbost, ale oslovil někdo alianci Dravci a Dravci2, která je ve válce s U.H.A.? Během dneška konečně vyrobím katapult, pokud budu mít suroviny i více, a pak se konečně mohu přidat k aliančním vojenským aktivitám - hlavně k útokům na zvláště dotěřné... | |
|
| |
RaulG Moderátor
| Předmět: Re: Těžke chvile Tue Aug 28 2007, 21:47 | |
| Psala jsem ze jsem mluvila s ali ktera je s nima ve valnce ... klidne preposlu celej rozhovor s harpii... Dravci maji sami dost svych problemu a pomoct nemuzou (nebo nechteji)... | |
|
| |
Dachen Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 48 Join date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Těžke chvile Tue Aug 28 2007, 22:49 | |
| Když už jsme u těch aliancí.....vím,že se tu psalo...mluvil jsem se spojenci....ale moc konkrétních jmen ali tady nepadlo.....to,že hromada našich spojencu stojí za p...zlámanou grešli je smutný,ale co už teď....myslím,že pokud to přežijem,tak jich v našem profilu moc nezůstane...pokud teda některý nezrušíme už dřív.....ale spíš jsem se chtěl zeptat a zaměřit na ty aliance....u kterých se v našem profilu tak krásně vyjímá slovo sesterské.......to mi přijde,že by měli být takové ty spolehlivější aliance.....a že jich je tam aspoň pět....tak jsem se chtěl zeptat,jestli s nima někdo navázal hovory..................sem se nějak rozkecal | |
|
| |
123travian Vojín
| Předmět: Re: Těžke chvile Wed Aug 29 2007, 01:04 | |
| Přepošli to, celkem by mě zajímalo, proč nechtějí útočit společně s námi, když by to bylo výhodné pro obě strany. - RaulG napsal:
- Psala jsem ze jsem mluvila s ali ktera je s nima ve valnce ... klidne preposlu celej rozhovor s harpii... Dravci maji sami dost svych problemu a pomoct nemuzou (nebo nechteji)...
| |
|
| |
123travian Vojín
| Předmět: Re: Těžke chvile Wed Aug 29 2007, 01:09 | |
| Btw, což takhle u některého člena ally, na kterého nejsou vedeny útoky (tedy pokud nějaký takový je), začít shromažďovat armu - posílat k němu vojáky a obilí. Stáhnout si vojáky pro vlastní potřebu může každý sám, a takhle by se snad dala udělat arma, která by si to mohla rozdat i s tím nejzatvrzelejším útočníkem. | |
|
| |
ivo1111 Moderátor
| Předmět: Re: Těžke chvile Wed Aug 29 2007, 06:54 | |
| Dravcum jsem taky psal a jde vidět že nistihaj. | |
|
| |
RaulG Moderátor
| Předmět: Re: Těžke chvile Wed Aug 29 2007, 08:34 | |
| tohle je podstatna cast rozhovoru zbytek je jsou jen zdvorilostni veci .. cist odspoda harpie psal: a doma jim zůstává velmi mnouho už jsme to vyskoušeli pokud jsi si všimla tak bráníme svoji alianci a podpor máme dost málo res. tak akorád pronás nezlobse ale pomoc natu už nemáme síli pokus se spjit sjinými aliancemi ____________ RaulG psal: dal? dal je nekolik variant .. 1) pokud by se vam chtelo pomoci nam uhajit nase silne vesnice ... cimz by jste jiste ziskali spojence .. (je to malo ale nechtela bych o tuhle ali prijit) 2) ve chvili kdy oni utoci na nas zautocit na ne.. ma to sve vyhody kdyz si vetsi cast vojska posle nekam na utok ( a utoky jsou to o tisicich ) pak zrejme doma moc nezustava ... 3) poslat me k sipku a nechat shoret jednu alianci v prachu dejin cimz vas nepritel jen ziska bodiky a hlavne prevezme nekolik silnych vesnic ____________ harpie psal: no a dál ____________ RaulG psal: neodkladame? ... dobra .. jde cca o to ze U.H.A se rozhodli znicit a prevzit nase nejsilnejsi vesnice a diky jejich obrovske presile se jim to bohuzel dari jsme roztrouseni po velke casti mapy.. vim je to chyba. VIm ze jste s nima ve valce | |
|
| |
123travian Vojín
| Předmět: Re: Těžke chvile Wed Aug 29 2007, 10:29 | |
| Takže s našimi spojenci, ani protivníky U.H.A. nemůžeme počítat... Na jednu stranu je nevýhodné, že jsme roztroušeni po celé mapě, ale na druhou stranu to může být výhoda. Mám to k Nuwymu 8,5 hodiny, ale zhruba stějně daleko k U.H.A. Naši protiakce by měli být koordinované, aby byly účelné. Zkusme najít někoho, kdo není pod útokem. Jestli někoho takového máme. Na mě zatím útoky nechodí, předpokládám, že takových členů naší ally je více (ze silných hráčů třeba ťokis). Stavme u takových hráčů, kteří jsou mimo dosah U.H.A. armádu. Vyberme dva, tři členy, na něž nikdo, nebo pouze sporadicky někdo útočí. U nich shromažďujme suroviny, oni ať zvyšují úroveň vojska a dělají armádu. Ideální by bylo, kdyby tito lidé byli blízko sebe. Pak by, až vytvoří silnou jednotku, mohli zaútočit i na členy U.H.A. Samozřejmě netvrdím, že vesnice pro tvorbu vojska musí být zrovna moje. Jen se domnívám, že posílat na útočníky s několika stovkami jednotek pár vojáků jako sebevražedný útok je zbytečná oběť a jen nás to oslabuje. Pánové, pokud se vám moje "vojenská taktika" nelíbí, zkuste mi to sdělit nějak citlivě... Jsem hloupá ženská a ve válčení se nevyznám. Jen bych ráda pomohla, leč domnívám se, že se svojí slabou armádkou ji nyní mohu jen hrdině obětovat pro opitcké dobro ally. Pokud seznáte, že tak mám učinit, udělám to, jsem v této alianci ráda a považuji za svoji povinnost pro ni udělat i to málo, co jsem schopna. | |
|
| |
123travian Vojín
| Předmět: Re: Těžke chvile Wed Aug 29 2007, 10:31 | |
| Mimochodem, nenajde se mezi silnými aliancemi někdo, kdo by nám pomohl proti U.H.A.? Přece to nemusí být jen náš spojenec, stačí, aby to byla aliance, která se ráda přiživí loupežnými útoky na druhé nejslinější ally... | |
|
| |
Bacardi33 Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 37 Join date : 23. 08. 07 Age : 50
| Předmět: Re: Těžke chvile Wed Aug 29 2007, 13:31 | |
| Zkoušel jsem alianci *DF* i s jejich sesterskými aliancemi . Nemají zájem , ale mám informaci , že se u nich něco chystá . Zatím nemám potvrzeno , že to bude útok na U.H.A nebo ne někoho jiného . Snad tuhle informaci získám včas . | |
|
| |
ivo1111 Moderátor
| Předmět: Re: Těžke chvile Wed Aug 29 2007, 16:18 | |
| Zatim bych neskoušel utoky,ale pomalu a trpělivě si skladal vojsko.Vždy postavim surovinove pole a ze zbytku armadu.Musime byt nejdřiv silni v obraně a pak v utoku.Byl tu navrch na vosjsko skladane v několika vesnicich,toto by šlo ale muselo by se jednat jen z utočnych jednotek a ve vesnici kde je vysoka těžba obili,to jest hodně obilnych poli.Byli by to takovi žoldaci.
Nepište moc silnym ali aby nakonec nenapadli nas,budou si myslet že jsme hodně oslabeni a pak je konec.
Pomahaji nam 3 ali a je to hodně malo,ale diky aspoň za ně. | |
|
| |
pepe Vojín
Po?et p?ísp?vk? : 20 Join date : 23. 08. 07
| Předmět: Re: Těžke chvile Wed Aug 29 2007, 17:07 | |
| - ivo1111 napsal:
- Zatim bych neskoušel utoky,ale pomalu a trpělivě si skladal vojsko.Vždy postavim surovinove pole a ze zbytku armadu.Musime byt nejdřiv silni v obraně a pak v utoku.Byl tu navrch na vosjsko skladane v několika vesnicich,toto by šlo ale muselo by se jednat jen z utočnych jednotek a ve vesnici kde je vysoka těžba obili,to jest hodně obilnych poli.Byli by to takovi žoldaci.
Nepište moc silnym ali aby nakonec nenapadli nas,budou si myslet že jsme hodně oslabeni a pak je konec.
Pomahaji nam 3 ali a je to hodně malo,ale diky aspoň za ně. muzu se zeptat ktere presne? | |
|
| |
Pezzli Svobodník
Po?et p?ísp?vk? : 56 Join date : 25. 08. 07
| Předmět: Re: Těžke chvile Wed Aug 29 2007, 17:38 | |
| je tu jeden problém: mám kamaráda v U.H.A. jmenuje se Equus Tar Roc (jen pro zajímavost), zkoušel jsem u něj orodovat za smírnění útoků, počtu členů útočících jednotek a tak abychom měli alespoň nějakou šanci, popovídal si o tom s těmi útočníky a Ti se mu vysmáli. To už asi všichni víte. Problémem ale je, že v případě protiútoku začne fungovat celá aliance a milé společenstvo U.H.A by na nás seslalo docela hodně velkou armádu (teď mluvím v řádech desetitisíců dohromady), protože jsme zaútočili na člena jejich aliance!!! Zní to stupidně, když si on začal, ale tak to prostě je! Bohužel naše VELKÁ vybudovaná armáda bude asi jako jejich podpůrná jednotka. Chce to nějaké jiné řešení, a to třeba diplomacie:-( I když nemáme moc prostoru na vyjednávání. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Těžke chvile | |
| |
|
| |
| Těžke chvile | |
|