GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Potřebuji podporu

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 58

Potřebuji podporu Empty
PříspěvekPředmět: Potřebuji podporu   Potřebuji podporu Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 19:02

Žadam všechny kolem mě,jestli mi pomužou odolat utoku kenyho.Jsou tři a budou v ponděli za 42 hodiny,to je v ponděli v 16:01.Ja tam budu mit asi 600 obrannych jednotek ktery odola prvnimu utoku pak dalši dva jsou pu 5 minutach.Do zitřejšiho večera navyšim sipku a budu mit dostatek mista na obili.Taky se postaram o obili.Kdyby měl někdo dostatek a přebytek obili muže mi to poslat.Utok je veden na mou vesnici FCB ta nejmenši.
Návrat nahoru Goto down
Nuwy
Admin
Admin
Nuwy

Po?et p?ísp?vk? : 36

Potřebuji podporu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Potřebuji podporu   Potřebuji podporu Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 20:15

TAk kdyz je nejmensi tak ja bych tam zadny vojaky nenechaval jestli mas ukryt na dostatecnym levelu tak si stejne nic neveme, protoze jeste nemas tak velkou produkci surovin. Ale je tu i otazka jestli nahodou nepujde s katapultama a to by bylo horsi. Je risk no, ale ja bych se asi taky branil Cool
Návrat nahoru Goto down
https://galo-4ever.forumczech.com
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Potřebuji podporu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Potřebuji podporu   Potřebuji podporu Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 20:56

Pravě že se omluvil bo dostal muj utok po jednom vojakovi a řikal že nevěděl že blafuji a že jdou ke mně katapulty,a taky souhlasi čas ja k němu šel 42 hod a on jde ke mně 72 hod.Nechci si nechat srovnat novou vesnici.
Návrat nahoru Goto down
Nuwy
Admin
Admin
Nuwy

Potřebuji podporu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Potřebuji podporu   Potřebuji podporu Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 21:11

To jo no. A mas kamenika? Kdyby jsi ho mel na 20 urovni by si katapulty moc neskrtli to by jich musel poslat aspon 70 a jelikoz jeden katapult=6 obili minus z produkce tak pri 70 je to 420 a to je v celku dost. Podle me jich posila tak 20-30 .
Návrat nahoru Goto down
Galathea
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 39

Potřebuji podporu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Potřebuji podporu   Potřebuji podporu Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 21:40

Kameník může být jen v hlavní vesnici, ne? Já bych ty jednotky taky spíš stáhla a využila je pak jinde. Chtělo by si to ale ohlídat ty útoky... podle mě na to ještě nemá level, ale na speedu mi sebrali vesnici během 4 útoků se senátorama. To je ještě horší než katapulty, z těch se dá aspoň vzpamatovat.
Návrat nahoru Goto down
Nuwy
Admin
Admin
Nuwy

Potřebuji podporu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Potřebuji podporu   Potřebuji podporu Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 21:51

Galathea napsal:
Kameník může být jen v hlavní vesnici, ne? Já bych ty jednotky taky spíš stáhla a využila je pak jinde. Chtělo by si to ale ohlídat ty útoky... podle mě na to ještě nemá level, ale na speedu mi sebrali vesnici během 4 útoků se senátorama. To je ještě horší než katapulty, z těch se dá aspoň vzpamatovat.

Kamenik se da postavit jen v hlavni vesnici, ale pusobi na vsechny vesnice to je vyhoda. Behem 4 utoku jo??.. na me na nemeckym utocil porad a porad mi boural rezidenci a ja ji porad stavel staci i level jedna a senator se jen tak projde a nic z toho. utocil a utocil az ho to prestalo bavit Very Happy
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Potřebuji podporu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Potřebuji podporu   Potřebuji podporu Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 21:58

takže jak ti muže vzit vesnici senatorem nebo načelnikem?To musi nejdřiv zbourat rezidenci?
Návrat nahoru Goto down
Nuwy
Admin
Admin
Nuwy

Potřebuji podporu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Potřebuji podporu   Potřebuji podporu Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 22:36

ivo1111 napsal:
takže jak ti muže vzit vesnici senatorem nebo načelnikem?To musi nejdřiv zbourat rezidenci?

No jasny ve vesnici kterou chces dobit nesmi byt rezidence ani palac dokud tam je tak ti nesnizi loajalitu. Takze by na tebe musel utocit porad dokola aby jsi nestacil postavit rezidenci na uroven 1 Cool
Návrat nahoru Goto down
Galathea
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 39

Potřebuji podporu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Potřebuji podporu   Potřebuji podporu Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 02:13

A zase naopak stavěním rezidence nebo paláce se snížená loajalita zvyšuje.
Návrat nahoru Goto down
pepe
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 20

Potřebuji podporu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Potřebuji podporu   Potřebuji podporu Icon_minitimeWed Aug 29 2007, 12:46

nuwy mas po jedne vesnici co? Sad ja bych navrhoval vsechny vojska poslat do Dagoby!!! ja tam uz posilam vsechny obranne jednotky... (napr. sermire se ani nevyplati na podporu posilat...)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Potřebuji podporu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Potřebuji podporu   Potřebuji podporu Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Potřebuji podporu
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Archív :: Odpad-
Přejdi na: