GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Stories

Goto down 
+7
lukmajstr
zaja
Nuwy
ivo1111
RaulG
pepe
Galathea
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Galathea
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 39

Stories - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 22:10

Bohužel ne, měla jsem hodně práce... Ale celé mi to příjde velmi vtipné... lol!
Návrat nahoru Goto down
zaja
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 14

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeSun Aug 26 2007, 18:14

tohle mi připomělo ten vtip, jak policajt zastaví romské občany a ptá se "kam jdete" a oni "do kina na film cikáni jdou do nebe" a policajt na to " a co takhle do práce" "pán policalt na fantastické filmy nechodíme"
Návrat nahoru Goto down
zaja
Vojín
Vojín

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeSun Aug 26 2007, 18:16

jo a pepe zkusil sis je zchladit to pomáhá!!pirat
Návrat nahoru Goto down
pepe
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 20

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeSun Aug 26 2007, 20:36

zaja napsal:
jo a pepe zkusil sis je zchladit to pomáhá!!pirat

ok dik za radu Very Happy uz to je docela ok cheers ted tu musim uz zase furt se vsema tancovat Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
zaja
Vojín
Vojín

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeSun Aug 26 2007, 21:40

tak to si namaž a zchlaď i nohy
Návrat nahoru Goto down
pepe
Vojín
Vojín

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 02:41

ach jo... hody nam uz skoncili ale aspon ten tyden se jeste na vsechno vyseru Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Galathea
Vojín
Vojín

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 10:17

To se máš, já už týden ležim v učení a minimálně týden mě ještě čeká... Sad 3. září dělám komisionální zkoušku z fyzikální chemie.
Návrat nahoru Goto down
silvie
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 12

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 16:46

Nic si z toho nedělej, já mám 11.září státnice a ještě nejsem ani v polovině otázak Laughing
Návrat nahoru Goto down
pepe
Vojín
Vojín

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 20:47

Galathea napsal:
To se máš, já už týden ležim v učení a minimálně týden mě ještě čeká... Sad 3. září dělám komisionální zkoušku z fyzikální chemie.
no teda cheers kdepak studujes? study
Návrat nahoru Goto down
Galathea
Vojín
Vojín

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 27 2007, 23:04

Univerzita Karlova - Přírodovědeckou Fakultu
Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 25

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 23:31

To jsou docela pekné historky, rád bych taky nejakou povyprávěl, ale na žádnou si zrovna nemůžu vzpomenout ...
Možná časem si na nějakou vzpomenu co by se sem hodila, uvidíme.
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 74

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 28 2007, 23:47

Netyka se to vsech ale koukam ze i v tezkych casech se lidi v tehle alianci radeji bavi nez by bojovali nebo alespon v boji pomahali ..
a nebo se jen tak schovavaji ... a delaji ze se vlastne nic nedeje .. je mi z toho smutno ...

tech par kteri skutecne neco delaji (ackoliv nemam moc presto jsem posilala dneska obili a tech par vojaku co mam a jeste neco poslu az se vyskolej ) co tak se krucinal lidi koukat taky jinam nez jen do svobodneho tematu?

jak uz jsem psala nekterych se to netyka pomahaji co jim sily staci ..
vsem kteri pomahaji samozrejme patri dik ...

btw: vymluvu sem daleko neberu .. taky to mam k nuwymu daleko ..
Návrat nahoru Goto down
Galathea
Vojín
Vojín

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeWed Aug 29 2007, 00:45

Dneska jsem psala zprávy všem, kteří nechodí na forum.... Proc na něj nechodí, jestli ví o problémech aliance a jestli se nějak zapojili při pomoci.... Bylo to docela zajímavé, ale vyšlo z toho, že podporu poslal téměř každý, ti co tvrdili, že to mají daleko nakonec taky... Proto všem děkuji.

Jen mě trochu mrzí, že například hráči jako Ťokis nebo potopa si vesele útočí na okolní hráče. A přitom hráči na konci přehledu naší aliance poslali všechno co měli. Pánové (či dámy, nechci urazit) ale měli byste se nad sebou zamyslet. Nechci se nějak vychvalovat, ale já poslala Nuwymu úplně všechno - kromě asi 30 teutonů, ti čekají na 20 kámošů a vyrazí taky Surprised).

Zatím mi neodpověděli 4 hráči - tak uvidíme... A nevíte někdo, kdo je ksakru Krumlau tth? Je zaregistrovaný na foru a přitom není v alianci.

Myslim, že Nuwy není jediný kdo potřebuje pomoc. Zaujalo mě, že třeba s aliancí, která útočí na trebora by se dalo dohodnout.
Návrat nahoru Goto down
Shiny56
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 3

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeSat Sep 08 2007, 13:15

Ahojky zdravím všechny, jsem tu nová, tak se teprve rozkoukávám alien ale za chvíli to budu ovladát jak vy Smile
Návrat nahoru Goto down
Zoufalstvi
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 25

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitimeMon Sep 10 2007, 23:54

Tak tě u nás zdravím, doufám, že se ti tu bude líbit. Wink
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Stories
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Externí sekce - GALO + SEVER :: Svoboda-
Přejdi na: