GALO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GALO

Toto je forum aliance GALO

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Stories

Goto down 
+7
lukmajstr
zaja
Nuwy
ivo1111
RaulG
pepe
Galathea
11 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Galathea
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 39

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 17:27

Chtělo by to nějaké téma, aby se to tu trochu rozproudilo. Tak mě napadlo, že každý z nás má dobré příhody, co takhle napsat krátké vyprávění o něčem zajímavém, co se vám nebo lidem ve vašem okolí stalo?
Návrat nahoru Goto down
Galathea
Vojín
Vojín

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 17:41

No, a když jsem to vymyslela, tak bych asi měla začít. Nevím, jestli to vůbec někdo bude číst, ale za pokus to stojí. Omluvte prosím moji slohovou nedokonalost.

Motyčka

Každé prázdniny jsem já, moji dva bráškové (+5 a -2 ode mě) jezdívali na 14 dní k babičce a dědovi. Dědovi zůstal po jeho rodičích statek, taková menší zemědělská usedlost v severních čechách - severně od Frýdlantu, na hranicích s Polskem, v osadě asi s 5 stálými obyvateli. Byla to opravdu cenná zkušenost - 14 dní, kdy jsme se skoro nemyli - prostě nás ráno vypustili na zahradu a večer nahnali zpátky. Chodili jsme ve všem co se našlo, lezli společně po stromech, stavěli domečky, dělali různé jiné špinavé práce.
Vždycky na podzim se sklízeli brambory. Jsem dítě z města a tohle bylo pro mě úplně něco jiného, dokud jsme byli moc malí, tak jsme se batolili v řádkách brambor, lovili žížaly pro slepice atd.
Jeden rok nás měla babička na starost 6 - nás tři + dva bratránky. Děda byl v práci, takže na nás byla sama. Jediné co si pamatuju, jak najednou začali oba moji bráchové strašně křičet (staršímu bylo asi 15, mladšímu kolem 8 ). Pak přiběhl starší, že mladší krvácí. Nikde nikdo a mladší braška měl v hlavě zaseknutou motyčku.
Tak jak jsme byli špinaví a vyděšený nás babička naložila do auta a jeli jsme do Frýdlantu do nemocnice. Brášku ovázali, vydezinfikovali - on si s náma obecně hodně užil, ale to zas někdy příště, jestli budete mít zájem to číst - a jelo se zpátky. Na co nemůžu zapomenout byl výraz doktora, když nás 5 - špinavých, v roztrhaném oblečení s babičkou viděl v té čisté a sterilní nemocnici.
Návrat nahoru Goto down
pepe
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 20

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 17:49

cheers dobra prihoda... Ja newim, jakou historku bych sem napsal... mozna me napadne neco casem Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Galathea
Vojín
Vojín

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 18:01

Děkuji. No tak, lidi, už si vás to přečetlo několik, tak připojte něco vlastního nebo aspoň ohlas.

Když sem někdo připíše nějakou jeho historku, tak sem dám, jak jsem se seznámila se svým přítelem. Věřte mi že je to hustá historka, takovou jste nejspíš ještě neslyšeli, ani nečetli.
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 74

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 18:55

historek je myslim spousta... jen ne kazda je vesela ...
Návrat nahoru Goto down
Galathea
Vojín
Vojín

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 21:13

To mi povídej. Měla jsem zlomený 9 hrudní obratel, posun 3mm do páteřního kanálu, celkem asi 4 měsíce doma v posteli, nemohla jsem chodit, dvě operace a přes rok sešroubovanou páteř. Nebít toho všeho, nepoznala bych svého současného přítele Surprised). Většinou na všem dobrém je něco špatného, tím se aspoň řídim já.
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Po?et p?ísp?vk? : 58

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 21:45

Laughing Super zitra tu něco napiši,ale nevim jestli se budete bavit,je to v mem podani lepši vypravět neš psat.
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 21:53

Dobre
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 22:01

toz pripojim jednu historku ktera uz se datuje par let zpet...
prodavala sem v te dobe v jedne velke elektre ( retezec) k memu oddeleni tehdy patrili i mikrovezicky ... delali jsme kratkej a dlouhej tejden ( dva dny v praci dva dny doma tri dny v praci a dalsi tejden naopak ... a 12 hodinove smeny)
Jednou prisel pan s pani .. vybirali mikrovez.. a ja jako poctivej prodavac ( nikoliv jen podavac ) jsem mela nastudovane tech. specifikace a tak nejak cim se od sebe treba i pri poslechu vezicky lisej. Prosli jsme jich snad 15 mozna 20 .. u kazde se zastavil nechal si o ni neco rict a hlavne ji chtel slyset.. zabralo to nejaky dve hodiny a dama ktera byla s nim se evidentne nudila ale on se porad nemel k odchodu a ja ? ja alespon mela co delat a tak jsem mela nasazenej pracovni usmev a byla jsem mila. Chlap to byl docela peknej ale jak je to zakaznik tak ruce pryc od toho.. neco jako co je v dome neni pro me. Bejt mila je jakasi zakladni povinnost ale tim to zacina a taky konci.
Kdyz si konecne vybral vezicku dle sveho gusta tak sme ji odzkouseli a kdyz jsem potvrzovala zarucak pan se ke me pritocil a povida ( ty slova si budu snad pamatovat do smrti) "Slecno vy jste tak mila ze bych s vama klidne stravil celej vikend..."
v tu chvilku jsem nevedela jestli se mam smat a nebo co .. dokonale me odrovnal a tak jsem se s pohledem na jeho partnerku zmohla jen na vymluvu ze slouzim ze to tedy nepujde... Jeste chvilku se me snazil premlouvat ale proste jsem to zahrala do autu ...
Návrat nahoru Goto down
Nuwy
Admin
Admin
Nuwy

Po?et p?ísp?vk? : 36

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 22:05

RaulG napsal:
toz pripojim jednu historku ktera uz se datuje par let zpet...
prodavala sem v te dobe v jedne velke elektre ( retezec) k memu oddeleni tehdy patrili i mikrovezicky ... delali jsme kratkej a dlouhej tejden ( dva dny v praci dva dny doma tri dny v praci a dalsi tejden naopak ... a 12 hodinove smeny)
Jednou prisel pan s pani .. vybirali mikrovez.. a ja jako poctivej prodavac ( nikoliv jen podavac ) jsem mela nastudovane tech. specifikace a tak nejak cim se od sebe treba i pri poslechu vezicky lisej. Prosli jsme jich snad 15 mozna 20 .. u kazde se zastavil nechal si o ni neco rict a hlavne ji chtel slyset.. zabralo to nejaky dve hodiny a dama ktera byla s nim se evidentne nudila ale on se porad nemel k odchodu a ja ? ja alespon mela co delat a tak jsem mela nasazenej pracovni usmev a byla jsem mila. Chlap to byl docela peknej ale jak je to zakaznik tak ruce pryc od toho.. neco jako co je v dome neni pro me. Bejt mila je jakasi zakladni povinnost ale tim to zacina a taky konci.
Kdyz si konecne vybral vezicku dle sveho gusta tak sme ji odzkouseli a kdyz jsem potvrzovala zarucak pan se ke me pritocil a povida ( ty slova si budu snad pamatovat do smrti) "Slecno vy jste tak mila ze bych s vama klidne stravil celej vikend..."
v tu chvilku jsem nevedela jestli se mam smat a nebo co .. dokonale me odrovnal a tak jsem se s pohledem na jeho partnerku zmohla jen na vymluvu ze slouzim ze to tedy nepujde... Jeste chvilku se me snazil premlouvat ale proste jsem to zahrala do autu ...

Tak to je hooodne dobry Laughing Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
https://galo-4ever.forumczech.com
Galathea
Vojín
Vojín

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 22:06

To Ivo - u mě je to taky lepší slyšet než číst. Co se dá dělat, jiná možnost není, ale stejně je to hodně zajímavé, číst si o někom, poznat ho atd.

To RaulG: Moc pěkné. Na jednu stranu to člověka potěší, když u toho druhého vzbudí zájem, kdybych se dostala do podobné situace já, asi bych zčervenala jako řepa a nebyla bych schopná slova. Cool
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 22:14

Galathea napsal:

To RaulG: Moc pěkné. Na jednu stranu to člověka potěší, když u toho druhého vzbudí zájem, kdybych se dostala do podobné situace já, asi bych zčervenala jako řepa a nebyla bych schopná slova. Cool

no to se prave nesmi .. pruhod podobneho kalibru bylo hodne...

Priroda ke me v jistych partiich byla docela stedra a byli zakaznici kteri systematicky chodili docela pravidelne pro informace o .. vlastne o cemkoliv a misto do oci mi koukali do vystrihu .. Smile) clovek se to nauci nejakym zpusobem bud ignorovat a nebo to otocit lehounce proti tem panum. Vzhledme k tomu ze sem mela navic mladicke a velice vulgarni kolegy ( nektere) nebyl problem pak ani v takovehle situaci usmev a klid...
za chvilku sem pokud vas to nikoho nepohorsi hodim jednu vulgarni historku s kolegy ...
Návrat nahoru Goto down
Nuwy
Admin
Admin
Nuwy

Po?et p?ísp?vk? : 36

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 22:17

RaulG napsal:
Galathea napsal:

no to se prave nesmi .. pruhod podobneho kalibru bylo hodne...

Priroda ke me v jistych partiich byla docela stedra a byli zakaznici kteri systematicky chodili docela pravidelne pro informace o .. vlastne o cemkoliv a misto do oci mi koukali do vystrihu .. Smile) clovek se to nauci nejakym zpusobem bud ignorovat a nebo to otocit lehounce proti tem panum. Vzhledme k tomu ze sem mela navic mladicke a velice vulgarni kolegy ( nektere) nebyl problem pak ani v takovehle situaci usmev a klid...
za chvilku sem pokud vas to nikoho nepohorsi hodim jednu vulgarni historku s kolegy ...

Jasny hod neboj se toho jsem na to zvedavej Very Happy
Návrat nahoru Goto down
https://galo-4ever.forumczech.com
Galathea
Vojín
Vojín

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 22:21

Taky úplně nesnáším, když s někým mluvím a ten mi kouká do výstřihu. A taky pravdou je, že ne všichni hráči travianu jsou dospělí, ale to asi není otázka kterou bychom měli řešit.
Jestli to je zajímavé, tak to sem klidně napiš. Už se na to moc těším Smile.
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeThu Aug 23 2007, 22:28

Meli jsme kolegyni .. mala drobna stihla spis takovej ten klucici typ a pomerne stydliva.. prodavacka docela dobra a sikovna... ale s kolegy zvlaste temi hubatymi mela stale problemy.. oni si ji radi dobirali nebot vedeli ze zrudne jak rak a nedostanou z ni slovo...
jednou takhle na konci nebo spise temer konci dlouhe smeny sme sedeli ja, kolegyne a dva nejhubatejsi kolegove u meho obsluzneho pultiku a povidali ... pres den se to nesmelo hrozilo ze by prijel nejakej ten boss a byl by prusvih ale ve vecernich hodinach uz byl klid...

kolegove rejpali dost nevybiravim zpusobem do te holciny a ona rudla a vesmes si to nechavala libit .. me to zralo ale vce mene jsem nemohla nic... az se jeden z tech kolegu vytasil s otazkou na onu divcinu .. ze prej jak ji ma hlubokou ...zrudla .. slzy v ocich a utekla na wc .. Tomas to prehnal a me to bylo jasne ... kolegyni jsem nasla brecici .. ze uz toh ma dost ze to kluci prehanej atd.. oni nebyli zli .. jen hubati .. rikala jsem ji at jim to vraci jak bumerang ze je to prejde a ona ze prej to neumi .... tim v podstate den skoncil a me bylo smutno z toho jak se ti zlotrilci k ni chovaji ...

uplynulo par dni a zas sme sedeli a povidali.... Tomas opet trousil ruzne poznamky a opet zkusil tu ktera kolegyni posledne rozplakala ...
ale to uz sem se neudrzela a povidam
hele Tome jak ty ses na tom? kdyz ses tak zvedavej jak ona ji ma hlubokou tak se pochlub co mas ty za poklad ...

a tomas odpovedel ..
bys chtela vedet co .. mam tam dva velky melouny...

ale uz nestacil nic vic protoze v tu chvilku jsem zakontrovala a povidam

jo jo .. dva velky melouny a mezi nima malinkatatou pidi nakladacku...

Tomas zrudnul .... zblednul ... zezelenal ....

a odesel ...

za dalsich par dni se kolegyni omluvil a prede mnou se pak vzdy choval jak beranek ... nekdy holt na sprostej pytel plati sprosta zaplata
Návrat nahoru Goto down
pepe
Vojín
Vojín

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeFri Aug 24 2007, 12:03

me je teda jenom 14, tak doufam ze sem si to taky mohl precist Very Happy jinak samozrejme pekna historka! cheers
Návrat nahoru Goto down
zaja
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 14

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeFri Aug 24 2007, 16:09

dobrá historka až moc pravdivá, někdy to ani jinak nejde, ráda bych taky něčím přispěla, ale nemám to vypravěčské střevo, tak časem
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeFri Aug 24 2007, 16:35

pepe napsal:
me je teda jenom 14, tak doufam ze sem si to taky mohl precist Very Happy jinak samozrejme pekna historka! cheers

pokud to neohrozilo tvuj mravni vyvoj Laughing Embarassed
Návrat nahoru Goto down
ivo1111
Moderátor
Moderátor

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 01:45

pale Takže jsem slibil historku takže začnu s tou davno starou ktera mi ukazala čim budu.------

Bylo mi asi tak 7 let když mi muj otec zakazal v neděli před obědem divat se na sanytku.Vy starši jistě vite že to byla strašna věc přijid do školy a řist že jsem neviděl serial.
Takže jako dítě jsem se moc amoc naštval,a to jen proto že jsem neutřel prach.
Musel jsem jit do pokojičku a uklidit,ale ja si naštvaně lehl na postel a nadaval.V ruce jsem měl klíček na natahovani autiček nebo na skakjici žabky atd.Nenapadlo mě nic jineho neš to strčit do zasuvky a otočit,a co čert nechtěl spojil jsem fazi s nulakem a dostal takovou kopu že vypadl hlavni jistič.
Tatinek byl antitalent na praci,a nevěděl co se stalo.Tak jsem řek,že to spravim.On řek že kdyš to spravim tak se mužu dodivat na sanytku.Ja nahodil hlavni jistič a mohl se divat a ještě jsem uš několik let elektrikař.

Tak doufam že vas to nenudilo,tak přiště snad bude lepši lol!
Návrat nahoru Goto down
lukmajstr
Vojín
Vojín

Po?et p?ísp?vk? : 15

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Stories   Stories Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 02:52

Ivo tak to bylo ze slabsiho soudku ale taky dobry.

Taky pridam jednu pracovni historku.
Jednou na odpo sme sli po zavreni kourit za restauraci byli sme tam 4 ja sem skladal zbozi do skladu a kamoska vylivala tuk do barelu, najednou slysim rev, nadavky a smich vylezu ven a ta kamoska mela na obliceji 4 pruhy od hnusneho, cerneho oleje ktere ji tam udelal kamos. Vsichni vysmati jak leca. No asi 10 minut na to sem vyjel s nakupnim vozikem ven a ten kamos si do neho sednul no a ja sem pro kazdou spatnost tak me nenapadlo nic lepsiho nez se z tim vozikem i s kamosem rozbehnout a jet s nim po drivu pres ty 4 retardery co tam byly. Sice sem ho vyklopil a mohl sem se potrhat smichy jak se snazil dobelhat spet do restaurace.
Tenkrat sme z toho meli prdel ale jak sme na konci smeny sli vsichni podepsat poruseni pracovni kazne tak nam sklaplo.
No a pak se to resilo se sefem a ja byl nejmensi z nejmensich. 3 mesice bez bonusu ale jinak v klidu.

Jo a kdyby ste omluvily nejakou to pravopisnou chybu tak bych se vubec nezlobyl. dik
Návrat nahoru Goto down
pepe
Vojín
Vojín

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 15:22

RaulG napsal:
pepe napsal:

pokud to neohrozilo tvuj mravni vyvoj Laughing Embarassed

ee neboj Very Happy my tu ted mame hody a v patek vecer sme jeli na autodromu a kamos do me zezadu narazil a ja si priskripl koule Very Happy jeste ted to boly lol!
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 19:06

tak jeste jedna kratsi z tech pikantnejsich ...

pritel mel v praci tri kolegyne...
prvni z nich .. rikejme ji Ivka byla hodne korpulentni dama se vsim co k tomu patri ..
druha z nich.. rikejme ji Zdenka byla stihla ale s radnym poprsim...
treti .. rikejme ji Jana takova ta normal s malym poprsim...

jednou prisla Ivka do kancelare kde ty dve uz sedely a povida holky me se dneska potej kozy a Zdenka na to jaky kozy? chtelas rict kozicky nee? .. a Ivka povida no jo mas pravdu .. kozicky .. nacez se Jana otocila a povida teda holky jestli vy dve mate kozicky tak ja mam spunty od flasek
lol!
Návrat nahoru Goto down
Killer Street
Vojín
Vojín
Killer Street

Po?et p?ísp?vk? : 25

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 19:34

RaulG napsal:
tak jeste jedna kratsi z tech pikantnejsich ...

pritel mel v praci tri kolegyne...
prvni z nich .. rikejme ji Ivka byla hodne korpulentni dama se vsim co k tomu patri ..
druha z nich.. rikejme ji Zdenka byla stihla ale s radnym poprsim...
treti .. rikejme ji Jana takova ta normal s malym poprsim...

jednou prisla Ivka do kancelare kde ty dve uz sedely a povida holky me se dneska potej kozy a Zdenka na to jaky kozy? chtelas rict kozicky nee? .. a Ivka povida no jo mas pravdu .. kozicky .. nacez se Jana otocila a povida teda holky jestli vy dve mate kozicky tak ja mam spunty od flasek
lol!

Tak to jo lol!
Návrat nahoru Goto down
Galathea
Vojín
Vojín

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 21:54

Moc pěkná historka Very Happy .

Tohle mi říkala máma:

Jsem z Kladna a nevím jestli to všichni víte, ale asi před 14 dněma se v Kladně zřítila jedna nepoužívaná hala poldovky na pár romů. (vsuvka - Byla jsem s přítelem na Krétě a četla jsem to v novinách. Hodně mě to pobavilo, říkala jsem si: "Oni si snad nad sebou podřezali nosnou konstrukci" a ono to tak opravdu bylo Rolling Eyes. Ale to je jedno, to není ono.)
Máma má známého a ten ležel v Kladně v nemocnici na pokoji s tím co přišel o nohu. V noci se vzbudil a viděl ho nad sebou, jak mu zrovna vytrhl kapačku. Tak ho chytil pod krkem a mlátili se. Jak se rvali, tak shodili noční stolek, ve kterém byl mobil, který se ztratil nemocnému z vedlejšího pokoje. Příjde mi to hustý... A jak to dopadlo, nevím, ten mámin známý si zaplatil nadstandartní pokoj...

Co mi to připomnělo: Četla jsem rozhovor se zpěvákem Gipsy.cz v mladé frontě. A ten tam říkal, je to strašný co ostatní dělaj, že by jimsebral dávky, dal veřejně prospěšný práce, zlepšil by přístupnost pracovních míst romům. A co zbytek menšiny na to? Vyhrožujou mu smskama, zmlátili ho, atd...

Neříkám že všichni jsou takoví, nechci se nikoho dotknout, vždycky je to jen o lidech...
Návrat nahoru Goto down
RaulG
Moderátor
Moderátor

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitimeSat Aug 25 2007, 22:07

a tos neslysela tu hlasku na tv nova kdy to tam nejakej jejich pribuznej komentoval neco ve smyslu oni tam nesli krast oni sli jen vydelat aby melo co dat detem ... lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Stories Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stories   Stories Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Stories
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
GALO :: Externí sekce - GALO + SEVER :: Svoboda-
Přejdi na: